قیمتای نامحدوداشم عالیه خیلی خوبتر از اندیشست باید دید کیفیتش چطورهنقل قول:
Printable View
قیمتای نامحدوداشم عالیه خیلی خوبتر از اندیشست باید دید کیفیتش چطورهنقل قول:
نقل قول:
به نظر من همونه فرقی با اندیشه نمیکنه دو مدل نامحدود داره برنزی و طلایی
طلایی هاش مثل اندیشه هست حسابم بکنی همینقد می شه
برنزیش 128 تا 2.5 گیگ تضمین شده 112500ریال
طلایش 128 تا 10 گیگ تضمین شده 250000 ریال
حساب بکنید اگه اندیشه 10 گیگ 128 بده همین 25 تومان میشه
منتها باید اونورشو ببنید تضمین شده تموم شد سرعت چقد میشه
قرداد رو گرفتم ، توش بند مربوط به سرعت نیست :n19:
فردا فکس میکنم بببنم جوابشون چیه
بدبختا نوشتن که بعدش سرعتو قانونی میکنیم مال اندیشم سرعتاش قانونیه ولی دوبرابره پولشنقل قول:
الان فقط من میخوام ببینم کیفیت پینگ و لاستش چظوره با سرورای مختلف.احتمالا من اوایل سال بعد که این قرارداد اندیشم تموم شد جمع کنم برم صبا نت.اگه رفتم خبر میدم که چجوریاست
به نظرتون این تو سایت ایرانسل اشتباه شده قیمتش ؟نقل قول:
با عقل جور در نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13:
دوستان من یه مشکلی دارم، اینجا شرح میدم اگه چیزی میدونید حتما راهنمایی بفرمایید ممون میشم:
بنده مرکز 7 خط ADSL دارم از مخابرات، مشکل اما اینه که به محض خاموش و روشن کردن مودم، یا به طور کلی در ساعاتی خاص (گاهی اوایل شب، یا دیر وقت)
ارتباطم با اینترنت قطع میشه، به این صورت که چراغ ADSL و اینترنت خاموش میشن، بعد از چند لحظه ADSL چراغش ثابت میشه اما بعد از چند لحظه Limited Access بودن اینترنت
دوباره هر دو خاموش میشن ! در واقع حدود 30 ثانیه کانکت میمونم که در اون مدت هم صفحه ای باز نمیشه.
این روند گاهی کوتاهی و بعضی مواقع ساعت ها و حتی تا صبح که پاشم و یبار مودم رو خاموش روشن کنم ادامه پیدا میکنه.
داخل آپارتمان هم مطمئن هستم خطوط مشکلی ندارن.
خودم به ولتاژ خط و سویئچ مرکز مخابرات مشکوک هستم.
همچین مشکلی داشتید یا از راه حل آگاهی دارین ؟
تا حالا دیدین با سرعت512 کیلوبایت تو کمتر از 2ساعت اونم در حالی که هیچ گونه دانلودی انجام ندی و فقط چنتا صفحه خبری کم حجمو باز کنی و چنتا پیام واتس آپ بدی و در کل 5 دیقه استفاده مثبت از ترافیکت نکنی 1/5گیگ حجم مصرف بشه!!!!!!!
خدا شاهده داریم از زمین آسمون چیز میخوریم هیچ هم راه فراری هم نداریم!!!
به ولتاژ اینجور چیزا ربطی ندارهنقل قول:
آی پی کم دارن باید یه نفر خارج بشه آی پی اون برسه به شما
آی پی ورژن 4 هم خیلی کمه اکثر شرکتها اینجورین
این پست صرفاً به اشتراک گذاری تجربیاتم هستش ، تو این شرایط سخت و مشکلاتی که بعد از حذف شبانه ی اکثر ISP های استان پیش اومده ، شاید به کار باقی دوستان همشهری یا حتی هم استانی بیاد
+
+
+
به نظرم بهترین و عاقلانه ترین کار تو این وضعیت ، مخصوصا برا منی که تا چند ماه دیگه از منزل فعلی نقل مکان میکنم و فعلا مجبورم آشنای اول رو تحمل کنم به این صورته که ...
+
از چند روز دیگه دوره ام تموم میشه یه سرویس ارزون مثه 512 با 3 گیگ حجمه 12 تومنی میگیرم ، صرفا برا وب گردی و بعضاً گیم آنلاین
.
برا دانلود هم هر فایل بالای 50 مگ رو فقط تو لیست دانلود منیجر ذخیره میکنم و هر چند وقت که حجم کلی دانلود ها به بالای 5 گیگ رسید یه بسته یه روزه ی نامحدود 2 تا 8 صبح ایرانسل رو به قیمت 3 تومن بخرم و دانلود هارو تو یه شب تموم کنم
+
+
بنده منطقه 4 رشت هستم (اطراف فلکه گاز سابق) و از منزل یه قسمت رو پنجره پیدا کردم که آنتن H+ فول میشه 4 تا :n02:
از اونجایی که اگه از رو پنجره گوشی رو تکون بدم آنتن میشه H معمولی با یکی دو آنتن و سرعت افتضاح یا کلا قطع میشه ، این مودم های 3G هم به کار نمیاد و مجبورم به این صورت پیش برم که ::n02:
با هات اسپات وایرلس نتو شیر میکنم رو گوشی دوم و از از طریق هات اسپات USB با یه گوشیه دیگه اینترنتو میفرستم رو PC :n02:اگه لپ تاپ در دسترس داشته باشید که ساده تره و نیازی به 2 گوشی نیست .
+
حداقل سرعتم 150 بوده و حداکثر رو که تو اسکرین شات هایی که گرفتم ملاحضه میکنید ! اما میانگین کلی بین 400 تا 550 در نوسانه
+
تو 2 تا 8 میشه با میانگین 400 تا 550 حدود 8 تا 10گیگ دانلود کرد که نسبتا خوبه (با توجه وضعیت نت ایران و اللخصوص گیلان :n21:) و بسته به منطقه ای که هستید و نزدیک ترین آنتنی که گوشیتون ازش سیگنال میگیره ممکنه سرعت کمتر از این و یا بیشتر هم باشه !
(100 تا 2000 کیلوبایت )
+
و در آخر امیدوارم این ISP های استان گبلان دست از دزدی و کم فروشی بردارن که مشترک مجبور نشه به این روش ها رو بیاره برا گرفتن 4 تا فایل مورد نیازش !
+
دوستان ساکن رشتی که با بحران دانلود مواجه هستن ! :) فعلا بهترین کاری که میتونین بکنید همینه و کار راه اندازه :)
+موفق باشید:n16:
نه عزیز درسته . کدشو بزن تست کن .
نقل قول:
نقل قول:
داداش این راه حلی که شما گفتی توی شهرک امام (حمیدیان) هم جواب میده ؟
میترسم مودم 3g بگیرم ولی منطقه آنتن دهی نداشته باشه. :n27:
دوسته عزیز اول با موبایل تست کن انتن داشتی مودم 3g بخر .
نقل قول:
دوستانی که میخوان از طرح یک روزه نامحدود 2-8 صبح ایرانسل استفاده کنن، بهتره کد فعالسازی رو از ساعت 12 شب به بعد بزنن. اینطوری طرح نامحدود که مهلتش دو روزه (در پیام خود ایرانسل گفته میشه) براتون دو شب دووم میاره؛ یعنی دو شب پشت هم از ساعت 2-8 صبح مجموعا مقدار 99گیگ ترافیک در اختیار دارید. اینطوری میشه با هربار طرح حدودا 25گیگ دانلود کرد.
دوباره سلام، یه خورده با تنظیمات گوشی ور رفتم 3g ثابت شد 5/5 چند تا سوال دارم الان، اولا سرعت دانلودم شبانه رو 40-50 میچرخه روزانه تست نکردم، مودم بگیرم تاثیر داره؟ بعدش ایرانسل چند مدل مودم داره همین 100 تومنی شبیه فلشه خوبه یا باید بسلفیم؟ و آخریش، به درد گیم میخوره 3g؟ :n02:
با تشکر از برنامه خوبتون!:n12:
مودم خیلی در بالا رفتن سرعت نقشی نداره سرعت وایمکس بستگی به کیفیت و شدت سیگنا ل دریافتی و فاصله از آنتنه.مدل های بهتر مودم خیلی از نظر دریافت سیگنال متفاوت نیستن.به طور کلی اینترنت غیر کابلی مثل 3g در هیچ جای دنیا برای بازی توصیه نمیشه به دلیل اینکه با کوچکترین نویز دچار افت کیفیت ، بالا رفتن پینگ و پاکت لاست میشه.اینجا که به هیچ وجه برای بازی آنلاین مناسب نیستنقل قول:
احتمال زیاد از کیفیت خط هست که یا سیم کشی داخلی یا اتصال مرکز مخابراتی که باید دان استریم رو براتون پایین بیارن .نقل قول:
والا ایرانسل بگیر نگیر داره ! یه شب فوله یه شب پنچره .نقل قول:
ولی دسوتانی که میخوان روش شمارو برن با توجه به سوئیچ اتوماتیک گوشی رو بهترین کیفیت آنتن ، این مسیر رو برن :
Settings ---> Mobile Networks
گزینه Network pereferd رو بذارن :
Only WCDMA
کارتون تموم شد برگردونین رو اتوماتیک یا GSM که به مشکل قطعی آنتن تو جاهای مختلف بر نخورید.
دو روزه اینور وضع نت و اندیشه داغونه
دیروز کلا همراه اول و ایرانسل و نت ها بمدت 9 ساعت قطع بود
الانم که اندیشه بزور بالا میاره سایت رو
دو روزه اینور وضع نت و اندیشه داغونه
دیروز کلا همراه اول و ایرانسل و نت ها بمدت 9 ساعت قطع بود
الانم که اندیشه بزور بالا میاره سایت رو
اگه انزلی تشریف دارید 2 تا مشکل بود که یکیش هنوز پا برجاست و تو شبکه ترانزیت مخابراته و ار جانب سرویس دهنده ها نیست.نقل قول:
نه تالش امنقل قول:
یه ذره الان بهتر شده
laser company Ltd چیه که برا یه سری از آی پی های 93 میاد بجای اندیشه سبز خزر؟
جناب asksup شما فرمودید که این هفته خبرهای خوشی برای کاربران اندیشه دارید، فعلا که ما این هفته چیزی جز بیشتر شدن قطعی ها ندیدیم! بعد قبلا هم یادمه گفته بودید که برای نامحدودها هم طرح جدیدی دارید که رضایتشون رو جلب میکنه...اگه میشه یه کاری کنید که سرویس 16 گیگ تضمین شده یه ساعاتی رو مثلا 1تا 4 یا 4 تا 7 صبح رایگان بشه و دانلود تو این ساعتها از اون حجم 16 گیگ کم نکنه...اگه اینکارو بکنید عالی میشه....
بعله ما هم منتظر عادی شدن اینترنت هستیم.اگه نه که یه فکر دیگه ای بکنیم
چه وضعشه:|
تو این 5 دقیقه 3-4 بار دیسکانکت شدم
30 تومان پول میدیم نه کیفیت داره نه سرعت داره :(
256 نامحدود اندیشه
نقل قول:
بله دوست عزیز
چندتا ارتقا انجام شده.
1- 2 تا سرویس 128kbps نا محدود با حجم تضمینی 12 گیگ و 256kbps با حجم تضمینی 30 گیگ اضافه شده
2- سرویس میتونه ماهیانه و یا روزانه ریست شده.
3- چشنواره تمدید فردا و یا پس فردا استارت میخوره.
4- یه کار جدید داریم واسه نامحدودا که حجم تضمینی رو تموم میکنن انجام دادیم نصب تجهیزات امروز تموم شده امیدواریم کارای نرم افزاری امشب و یا فردا تموم شه.
5- در مورد پیشنهادتون داخل شرکت صحبت شده خبرش رو میدم بهتون
دوست عزیز کدوم مرکز هستید. پیام خصوصی بفرمایید تا پیگیری کنم.نقل قول:
امروز کل شهر تست کردم خبری از 4 جی نبود !!! فقط 3g داستان چیه ؟ فقط سمت منظریه نرفتم اونجا را تست بزنم . سیم کارتم هم از این جدیدا هستش !
کسی موفق شده 4g دریافت کنه کدوم خیابون ؟
3G ایرانسل .
محتوای مخفی: تست سرعت
بدون ساعات شبانه رایگان ارزش نداره حالا هر سرعتی باشه ... فرت فرت گیگ میخورهنقل قول:
دانلود؟ ویدئو استریم؟!!
ممنون ، یعنی Ip فقط به من نمیرسه ؟ چون بقیه گویا از این مشکلات ندارند.نقل قول:
مساله این هست که سیم کشی داخلی از بهترین نوع هست و بنده 11 ماه گذشته رو با بالاترین سرعت دانلود کردم بدون مشکلنقل قول:
الان مدتیه اینجوری شده و ساعت هاش هم ساعات خاصی هست ...
پست دم درب خونه به هم ریخته است البته، مرکز 7 هم که اوضاعش میدونید چیه ...
چطور باید پیگیری کرد مشکلاتی که از سمت مخابراته رو ؟
سلام
آقا جدید کسی حجم گرفته؟
من امروز برام شارژ شد ( کمپین 8 گیگ هستم ) دزدای اول همون 8 گیگ رو ریختن
پس اون 25 درصد حجم اضافش کو؟
کسی جدیدا حجم نگرفته؟
سلام حق با شماست ولی میتونی بسته 24 گیگی 2 تا 8 ( 10 هزار تومن ) صبح بگیری با خیال راحت دانلود کنی. اونم با سرعت بالانقل قول:
اینم کدش *555*5*3*9#
ببخشید من هر چی تو سرویس ها میگردم این حجم تضمینی 12 و 30 گیگ که میگید اضافه شده پیدا نمیکنم میشه بیشتر راهنمایی کنید....نقل قول:
اندیشه سرویس های بالای 1024 رو حذف کرده کلا نیست تو لیست خرید!دیگه وقت رفتن از اندیشه رسیده.صبا نت داره 8 مگ میده 23000 اینا هنوز اینترنت ذغالی میفروشن
آره یه لحظه بود فقط! الان دوباره گذاشتن 1 مگ رو .... همین الان سرویس های 128 و 256 تضمین شده هم بروز شد با قیمت های سربه فلک کشیده...256 با 30 گیگ حجم تضمین شده در میاد 53 هزار تومان !!! سرگردنه ست دیگه ، اندیشه سبز خزر هر روز بدتر از دیروز.... واقعا متاسفم. پس این بود خبر خوش؟:n21:نقل قول:
ارائه خدمات نسل چهارم نیز در حال حاضر در شهرهای بزرگ و مراکز استانهایی نظیر مشهد مقدس، قم، قزوین، تبریز، تهران، ارومیه، کرج، همدان و بابل در دسترس استنقل قول:
من 9 روز پیش 1مگ شارژ زدمنقل قول:
تو سایتش که چیزی نزده کی گفته !
دوسته عزیز شما گویا خبر نداریا !!!!!!!!!!!! رشت هم 4g شده . حالا فقط منطقه و کدوم خیابون ها آنتن دارن را نمیدونم کجا ها 4G نصب کردن
نقل قول:
اه زنگ زدم 2020 مرتیکه برگشته میگه اگه حجم اضافه بخرید بهتون 25 درصد حجم اضافه میدیمنقل قول:
میگم احمق مگه من این 8 گیگ رو دزدیدم.خب اینم خریدم دیگه.میگه نه فقط اگه حجم مازاد بخرید بهتون تعلق میگیره
اینا دیگه دست هر چی آشغال و دزد رو از پشت بستن
سلام جناب asksup
1024 یک گیگ رو نمی خواین دوباره بیارین