moraba bede babaنقل قول:
khob bedii jegar megam 9.30 shab ye hava dere inja meshe 1 shab vali moonoom meyam jegar:11:
Printable View
moraba bede babaنقل قول:
khob bedii jegar megam 9.30 shab ye hava dere inja meshe 1 shab vali moonoom meyam jegar:11:
من امشب با 1.23 ان میشمنقل قول:
دوست من شما باید بازی رو دوباره نصب کنی از کرک بازی شما داره ایراد میگیرهنقل قول:
امشب من حتما با 1.23 ان میشم فقط ولی چون شما دیال داری بعید میدونم 1ر1 بیشتر بازی خوبی انجام داد:10:نقل قول:
جیگر شما که داری اونجا خوش میگزرونی چی کار داری به ما ولی یه ساعت بگو مه راحت باشی ان میشیم البته اگه با نووبا بازی میکنی:10:نقل قول:
حاجی کرتیم به مولی:11:
من بازی رو 2باره نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده؟؟؟؟؟؟
میشه بگید 1.22 روی چه پچ هایی نصب میشه؟؟؟؟؟
یا یه آموزش از نصبش بدید؟؟؟؟
دوست مننقل قول:
من بازیو نصب نکردم هیچ وقت اینو باید از بقیه دوستان بپرسی
قبل از 1.22 باید 1.21 نصب کنی:10:
من تا قبل اینکه ویندوزم رو عوض نکرده بودم روی 1.20 نصب کردم.ولی نمیدونم چرا این سری داره اذیت میکنه؟؟؟نقل قول:
راستی 1.21 کدومش خوبه و این 1.22 روی کدومش نصب میشه؟؟؟؟؟ a b c
عزیز این err مال crack هستنقل قول:
خب ما از 9.30 میایم تا همه بیان تو host میشه 10 ... سعی کن زود بیاینقل قول:
خب بازی تو gg جز نصب gg و ساختن id و str game چیزی نداره :P
از نظر من اشکالی نداره ... فرید هم اون دفعه با dial up بود ... اگه host خوب باشه میکشید ولی به هر حال lag و dly دارید به نسبت بقیه و احتمال drop تون بالا میره ... بهتره با adsl از game net یا جایی on بشید.patch هم 1.23 هست که Link ش رو آخر این پست میدم
نه عزیز من یه Player معمولی هستم :46:
من خودم gold هستم اگه کسی مشکل join به روم رو داشت میتونم مشکلشو حل کنم.link رو آخر این post میدمنقل قول:
adsl ت از چه شرکتی و چه سرعتیه ؟ محدودیت داری یا نه ؟ تاحالا 5v5 host شدی بدون اینکه کسی drop بشه ؟نقل قول:
9.30 میبینمتنقل قول:
خب ببین بهتره بری 1.22 رو بخری از اونجایی که 1.23 گیرت نمیاد از Link زیر 1.23 رو dl کنی و copy paste کنی تو war folder همیننقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/download.php?vjvzxyzzfwj
پس اگه کرک من مورد داره لطف کنید یه کرکی بدید که درست شه؟؟؟؟
در ضمن من یه چیزه دیگم بگم:من اول 1.18 رو نصب می کنم بعدش 1.22 رو نصب میکنم +کرکاشون.بعدش هم 1.22a رو نصب میکنم که این ارور رو میده؟؟؟؟
من تا 1.20 بدون مشکلم.فقط این 1.22 داره این سری اذیت میکنه!!!
چی بگم. شما واردترید. 2 به 2 هم نمیشه؟ چون امیر هم درخواست داد, میگم (درهر صورت من 9:30 آنم)نقل قول:
اگه همیشه 1.23 بخوایم بازی کنیم که دیگه احتیاجی نیست من با این اینترنت زغالیم وقت خودم رو حروم کنم و با اعصابم هم بازی بشه (همیشه با این پچ بازی میکنیم یا فقط ایندفعه هست؟)نقل قول:
بستگی به اکثریات داره ولی مطمئن باش من وقتی شما باشی 1.23 میام تو دوست من