باید با پشتیــبانی تماس بگیــرید فکرکنم رایگان هست :n13:نقل قول:
Printable View
باید با پشتیــبانی تماس بگیــرید فکرکنم رایگان هست :n13:نقل قول:
نه سرویس خوبی دارهنقل قول:
از منم بهتره :n02:
من نویزم حدود نه و هشت هست تازه رو شش مگابایت میکشه فقط ولی شما ... :n28:
دوستان من الان مخابرات دارم . میخواستم بدونم الان اگر شاتل سفارش بدم چقدر طول میکشه تا سرویس وصل بشه؟ . واسه شما چقدر طول کشید؟
با تشکر
تماس بگیرین رایگان هستنقل قول:
نویز حطت لبه مرزیه یعنی یکم دیگه خطت نویز داشت اصن نتت تو این سرعت کانکت نمیشدنقل قول:
الان احتمالن سرعتت رو 6 مگ بستن اگه با سرعت دانلود پایینتر مثلاٌ 2مگ میتونی کنار بیای زنگ بزن پشتیبانی بگو سرویس گیم برات فعال کنن و سرعتت رو 2 مگ ببندن خیلی تاثیر میذاره رو پینگت.
سرعت نته من که به خاطر دانلو شبانه کم شده بود الان بعد 4 روز به حالت عادی برگشت:n19:
نکته مهم اینه که از سرورای داخل کشور هر چه قدر دانلود کنین برای شاتل مهم نیست (چون هزینه ای برای ترافیک داخلی به مخابرات نمیده) الان راحت شبی 17 گیگ فیلم و انیمیشن دانلود دارم.
ولی دانلود از لینکای خارج از کشور به خصوص تورنت هم باعث میشه شرکت ضرر کنه و هم سرعتتنو کم کنن.
برو تو لینک زیر سرویست رو انتخاب کن اون سرویسایی که جلوش نوشته NFG دانلود شبانه ندارن سرویسایی که جلوش نوشته FG دانلود شبانه دارن اسم سرویست رو انتخاب کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو تو myshatel، صدای مشتری، ارسال پیام و برای واحد فروش اسم سرویستو بزن و تو قسمت نوع درخواست بزن تغییر سرویس
از ماه بعد که خواستی پول بریزی سرویست تغییر میکنه
سلام دوستان من سرویس یکساله آسیاتکم داره تموم میشه از کیفیتش اصلا راضی نیستم فقط مایه اعصابخوردیه میخام بیام شاتل به خاطر سرویس لبخند پاییزی ۱۸ ماهه ۱۴۴ گیگ ۹۰ تومن. کلا توصیه میکنین بیام شاتل گیفیتش خوبه؟؟؟
چند تا سوال داشتم در مورد سرویس ممنون میشم راهنماییم کنید :n16:
۱) تمام ۱۴۴ گیگ رو یکجا ارائه میده یا هر ماه شارژ میشه؟ میشه مثلا تو یه سال تمومش کرد؟
۲) سرعت سرویس چقدر خواهد بود؟ هر چقد خط بکشه سرعت میده؟؟ محدود نمیکنه؟؟؟
اگه نکته ای چیزی لازمه حتما بگین تا بعدا خانواده نزنن تو سرم از فلان جا اومدی شاتل اینطور شد فلان شد..:n16:
نقل قول:
اول ببنید اونجا پورت دارن یا نه مهم اینه
شما 144 گیگ سرعت جوابگو بود یک روزه هم می تونی مصرف کنی
چون شبانه ندارید دیگه محدودیتی ندارید ولی به جاش شاتل لند هست نامحدود می تونی دانلود کنی سرعت هم بسته به فاصله تا مرکز داره هر کیلو متر 6 مگ کمتر از 24 مگ .
شاتل بهترین شرکت pap هست شکی توش نیست قبلا به کیفیت و گرون بودن معروف بود ولی الان برعکس شده هم کیفیت داره هم از همه سرویس دهنده ها اروزن تر هست .
خیلی عالی هست وضعیت .
واقعا ممنونم ذرهای به نت مملکت امید پیدا کردم :n02:نقل قول:
یه لطفی میکنین در مورد شاتللند توضیح بیشتر بدین؟؟ یعنی چی نامحدود دانلود کنیم؟؟؟ عین asiadl آسیاتکه که کروم 2 سال پیش رو میزاره واسه دانلود بدون محاسبه حجم؟؟ :n29:
در ضمن من حساب کردم از مرکز مخابراتیمون حدود 3.5-4 کیلومتر فاصله داریم اینطور که شما گفتی سرعت منفی میاد یه چیزیم ما باید بدیم بره.
الآنم که آسیاتک هستم خطم به زور 3-4 مگ میکشه و کلی هم سر این نویز و ... اعصاب گذاشتیم :n36: