تو چالوس ونوشهر همراه اول 3g فعال کرده اما هنوز از 3g ایرانسل خبری نیست؟چالوس و نوشهر کی فعال می شه؟نقل قول:
Printable View
تو چالوس ونوشهر همراه اول 3g فعال کرده اما هنوز از 3g ایرانسل خبری نیست؟چالوس و نوشهر کی فعال می شه؟نقل قول:
آقا شاهین شهر کی قراره تجهیز بشه؟آقای کریمی شما اطلاع ندارید؟
تو گرگان 3g فعاله ولی به سختی تو گوشی ریجیستر میشه... کی میشه مطلوب استفاده کرد؟ 4g هم برای گرگان نصب میکنه ایرانسل؟نقل قول:
مرسینقل قول:
700 که جواب درستو حسابی نمیدن متاسفانه!
انتن هم ضعیف نیست عملا هیچ انتنی از 3جی وجود نداره وفقط 2جی هست!
امیدوارم که این انتن های جدید مرکزشهرم پوشش بدن!!
نقل قول:باخمینی شهر اسفند امسالنقل قول:
تو گرگان قراره تو ناهار خوران دکل بسیار قوی بزنیم صبور باشید
سلام مهندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نباشی
چند تا سوال داشتم
1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟
2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟
3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟
4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟
5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
وضعیت همین الان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سقز(محله های سرپجه.بازار شیخ.کریم آباد.شهناز.چم ولی خان.شهرک فرهنگیان چهارراه آزادگان قرار پوشش زیاد شهنقل قول:
پارک مولوی. و پارک کچه شوان هم تجهیز میشن
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب سوال مار نمیدی؟
دقیقا محل سکونت منم خیابان ملت که پارک مولوی اونجا قرار داره هست! که هیچ پوششی نداره امیدوارم بزودی این مناطقم بیاد چون خیلی منتظرش بودم!!نقل قول:
بدلیل استفاده زیاد مشترکاننقل قول:
سیم نسل چهارم فقط برای گوشی های که پشتیبانی میکنند هستش
سرعت نسل سوم 42 نسل چهارم 100مگ هستش