نظرتون درمورد هدست موتوولا s10 HD چیه ؟!
Printable View
نظرتون درمورد هدست موتوولا s10 HD چیه ؟!
به نظر من با عذرخواهي از اساتيد مگه شما چند تا كليپ يا البومو با فرمت باكيفيت ميخواين؟ يه ايتونز كارت بخرين و فرمت هاي alac رو از ايتونز بخرين. جديدترين البوم ها ده دلار و البوم هاي قديمي هم شيش دلار. تك اهنگم از ٠.٦ تا ١.٢٥ دلار. من اينكارو واسه بعضي اهنگام كردم.نقل قول:
البته گفته باشم براي شروع دانلود بايد چيزشكن يا چيز پي ان داشته باشين ولي واسه دانلود لازم نيست.
با تشكر
زیاددددددددددددنقل قول:
من بعضی روزا بالای 6 تا آلبوم گوش میدم و هر گروه رو که انتخاب می کنم تمامی آلبوم های استودیوی اون گروه رو (فول آلبوم) گوش میدم، پس نیاز دارم فول آلبوم یک گروه ( که اکثراً از دهۀ 60 ، 70 یا 80 شروع به کار کردن) رو داشته باشم که اولاً میتونم بگم هیچکدومشون توی آیتیونز فول آلبوم موجود ندارن و دوماً اگر از آیتیونز می خواستم بگیرم این همه آلبوم رو، ورشکسته می شدم.
بگذریم از این که من به مرور زمان کیفیت آلوم هام رو بالا بردم (یک شبه به این نتیجه نرسیدم) مثلاً من خیلی از فول آلبوم گروه ها رو با کیفیت mp3 128 , 320 و flac دارم، یعنی اول 128 داشتم، بعد 320 دانلود کردم و بعد دیدم که نیاز دارم که flac بگیرم
البته الان کیفیت ایتونز فیری هم هست راحت میتونید دانلود بکنید بدون مشکل :دی
سایت های مرجع هم زیاد دارم کسی خواست .
اسپم رو اسپم و بی ارتباط با عنوان تاپیک
Peaceful1 کجایی که تاپیک شده اپل و فایل و . . . غیر از بحثی درباره هدفون
به زودی ادیت خواهد شد لطفآ پاک نشه (:
سلام اقا رضا شما خودت ناراحت نکن ;-)
می شه لطفا یه توضیحی درباره اپشن هایی که تو equalizer, پلیر ها هست بدین و بگین چه تاسیری (با عرض پوزش کیبردم س سه نقطه نداره) روی صدای هدفون داره بدین
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
خواهش می کنمنقل قول:
به نظرم ارزش چندانی نداره ولی به طور کلی می شه گفت نمونه های وایرلس فرکانس بالا مثلآ UHF , 2.4GHz از بقیه مدلها با کیفیت تر باشند هر چند که مدلهای حرفه ای و با کیفیت وایرلس قیمت بسیار بالای دارند مثلآ بالای 500 تومن و معمولآ چیزی در حدود 1 الی 3 میلیون تومن هستند و نمونه های بلوتوثی با توجه به برخی مشخصات و سازگاری اونها با بسیار از دستگاهای خانگی و پرتابل مثل موبایل و پلیرهای پرتابل جدید ، یکی از انتخاب های با استفاده بسیار راحت و آسان هستند
تا جای امکان سعی کنید از هدفون با سیم استفاده کنید و در سخت ترین شرایط باز هم سعی کنید بهترین مدل و مناسب کاربرد خودتون رو انتخاب کنید هر چند که هدفون با سیم با یک هدفون هم قیمت بی سیم قابل مقایسه از نظر کیفیت صدا نخواهد بود چون بخش بسیار زیادی از هزینه پرداختی شما بابت قسمت الکترونیکی و بی سیم هدفون در نظر گرفته شده
شما هم موفق باشید.
خواهش می کنم دوست عزیز و خوشحالم که مطالب اون تاپیک برای شما مفید بوده و در نهایت مرسی از نظر مثبت شمانقل قول:
دوست عزیز موضع اصلی خسته شدن و دلزده شدن تنها نیست چون عدم کنترل دقیق هدفون برای باز تولید صداها نمی تونه کیفیت صداها نه موسیقی و نه ریتم و نه ملودی به قول دوست عزیز Rave-87 رو به شکل واقعی پخش بشه و این مورد عدم کنترل با هیچ اکولایزری درست نمیشه البته با توجه به تجربه نه چندان طولانی که از صدا دارم چون دقیقآ مثل این حالت رو در نظر بگیرید که یک گلگوله فلزی و گرد رو روی یک صفحه کاملآ صاف بخاید نگه دارید با کمی جابجایی صفحه اون گلوله باشدت متفاوتی هر لحظه به سمتی حرکت می کنه و تقریبا پیش بینی نوع حرکت یا رفتار حرکتی اون بسیار سخت هست حالا در این مثال درایور هدفون رو به عنوان گلوله و صداها رو به عنوان عامل تحریک یا جابجایی صفحه در نظر بگیرید و در نهایت آنچه که شنیده می شه مساوی می شه با آنطور که گلوله حرکت میکنه یعنی به طور خیلی خودمونی و ساده تر قاطی و بهم ریخته و هر چه صداهای بیشتر و قوی تری اعمال بشه اوضاع بدتر البته نه به اون شکل که تصور کنید با کم کردن صدا همه چیز درست می شه که چون فرصتم کمه بعدآ درباره این نوع هدفونها توضیح کاملی میدم
به هر حال احتمالآ و اگه اشتباه نکنم شما عاشق MDR-XB500 هستید نه BX500، پس پیشنهاد از این سری همین مدل خواهد بود چون مدلهای بالاتر بیس بسیار قوی تر و بسیار بوومی تری دارند
تفکیک صدا مساوی هست با "تفکیک صدا" Soundstage ارتباطی به تفکیک صدا نداره چون ممکنه یک هدفون با اینکه تفکیک صدای خوبی نداشته اما Soudnstage بازی داشته باشه و برعکس
مدل پیشنهادی با توجه به بودجه شما:
Audio Technica M50 به نظرم می تونه انتخاب بسیار بهتری از Xb500 باشه و اگه خیلی دوست دارید بیس حرفه ای تری بشنوید به نظرم Beyedynamic Dt990 هم گزینه عالی هست
شما هم موفق باشید
دوستان از بین این 2 مدل کدوم رو بگیرم ؟
اولی بلوتوثی هست
دومی سیمی
( استفاده : فیلم ، موسیقی ، گیم )
Creative CB8100 Wireless Headphone
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MDR-XD200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از پست های کاملتون :11:نقل قول:
پس به نظرتون بهتر هست که هدفون سیمی بگیرم؟ هدفونی رو مدنظر دارید که اتصالات سیمیش قوی باشه و به راحتی سیمش دچار مشکل نشه؟