اوه وضعیت خیلی وخیمه ها ! :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اوه وضعیت خیلی وخیمه ها ! :n04:
آی آی آی:n24:نقل قول:
عزیز به من بدبخت چیکار داری:n02:
فکر نکنی نیستما اینجا حواسم هست تو پشت پرده:n10:
باو این قسمت حرفت که مربوط میشد به نت ما..هو..اره که من گفتم شب ها سرعت بهتر میشد یا اصلا که فقط شبا سیگنال میداد چون خیلی قطعی داشت مجبور بودم این کار انجام بدم حالا پستام هست ولی نمیدونم کدوم صفحه هستش
اره یادمه بحث اینترنت انلاین بود.اتفاقا اونی که سوال رو پرسیده بود کلی تو پیغام خصوصی از من سوال پرسید که میگفتم اینترنت ما-ه-واره ای انلاین همش دردسر و وقت تلف کنی هست.
بفرما شاهد ماجرا خدا رسوند:n02:
شما هم که دیگه خودت این کاره بودی متوجه میشی اون حرکتی که من میزدم طبیعی هست:n02:
:n16:
:n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
چرا تعجب میکنی پس:n02:نقل قول:
نگاه کن شما در نظر بگیر یه دی..ش افست گذاشتی رو پشت بوم کلی جهت گشتی چیزی به خصوص پیدا نکردی حالا مثلا یه چیز پیدا کردی سرعتش بدک نیست حالا این چیزی که پیدا کردی فرض کن روزا سیگنال همش قطع و وصل میشه اصلا نمیشه استفاده کرد یا یه مدل دیگش کلا ساعتی هست از مثلا 2 نصف شب اینترنتش فعال میشه تا 9 صبح یا یه جور دیگه نگاه کن ممکنه گاهی ترافیک موقع شب کمتر بشه و سرعت بهتر بعد اینکه هر لحظه ممکنه چیز پی ان و بقیه چیزات قطع بشه کلا سرورت دان بشه اصلا شای فردا این نت که داری استفاده میکنی چون داره ه ک میشه جمش بکنن
حالا با توجه به همه اینا به من حق میدی که مجبورم از شب و با اعمال شاقه ساعت گذاشتن و زنگ زدن و چک کردن اسنفاده ببرم در شرایطی که مخابرات بیشتر از 128 به من نداد باز در شرایطی که مصرف داشتم حجمی به دردم نمیخورد
حالا شما اگه انجام داده بودی کاملا میفهمیدی چی میگم
ولی خب شرایط مخابرات فرق میکنه همیشه در دسترس هست قطع اینا هم که در مقابل اون صفره(البته از 24 ساعت ماشالاه 16 ساعت نابوده اگر بخوام استفاده کنم باید یه 20 تا کانکشن بزارم حالا ایا سرعت پر کنه ایا نکنه)
به اجبار مخابرات گاهی که مجبور به تک کانکشنم(دانلود از فایل شرینگ اپیدت ویندوز یا اصلا چهارتا پیج بزنه ادم حال کنه مجبورم به ساعت 2 نصفه شب متوسل بشم یا اصلا چرا راه دور بریم الان همون یه دانلود معمولی با یه سرور خوب و 16 کانکشن ارزوش رو دلمون مونده این چند وقت باید چند تا دانلود بزاری اونم که سایتا بیشتر از 16 تا یه سری ها اجازه نمیدن اصلا یه وضعی شده)
راستی یه چیز بگم از لحاظ کیفیت نت ما..هو.اره مثل وضعیت داغون مخابرات تک کانکشن پینگ نوسانات پیج زدن داغون تورنتش نابوده
نتیجه سرعت من با چیز پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیر عامل مخابرات ایران: کندي اينترنت برطرف شد
مظفر پوررنجبر، مديرعامل شرکت مخابرات ايران گفت: این شرکت برنامه هاي زيادي در راستاي توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نيست بلکه کارهايي که در حوزه ADSL، سرويس هاي خدمات ارزش افزوده و ارايه خدمات از طريق فروشگاه هاي زنجيره اي و غيره صورت گرفته همه توسعه به حساب مي آيد.
مديرعامل مخابرات ايران افزود: حدود يک سال و نيم گذشته طرح تجاري شرکت مخابرات ايران داده شد، اما هنوز سرمايه گذاري روي توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهايي شدن آن زمان و برنامه هايي که براي توسعه شبکه مخابرات را داريم اطلاع رساني خواهيم کرد. وي در خصوص کندي سرعت اينترنت افزود: متاسفانه در چند هفته گذشته يکي از مسيرهاي شرکت روس تلکوم که از سوي شرکت زيرساخت به شرکت مخابرات ظرفيتش فروخته شده بود، قطع شد. وي گفت: اين موضوع باعث شد که سرعت اينترنت در چند شهر کند شود که البته اين مشکل در حال حاضر برطرف شده است
صفحات بهتر باز میشن نسبت به قبل ! اما من اصلا نمیتونم Speedtest رو باز کنم !!!
نقل قول:
معلوم نیست مخابرات چه تعداد یوزر در مرکز مخابراتی شما داره و اون یوزر ها چه می کنند که وضع پینگ تون به این شکل در آمده !