rshگرامی:
سلام ساویس جان من سوالی ندارم فقط بدون که یکی از بچه هایی که براش بسیار احترام قایل هستم شما هستید
موفق باشی
لطف داری شما...اتفاقا من هم از طنز زیرپوستی شما لذت می برم
شماهم موفق باشید
Printable View
rshگرامی:
سلام ساویس جان من سوالی ندارم فقط بدون که یکی از بچه هایی که براش بسیار احترام قایل هستم شما هستید
موفق باشی
لطف داری شما...اتفاقا من هم از طنز زیرپوستی شما لذت می برم
شماهم موفق باشید
ستویس سلام .(دوباره)
من میخ.ام برم بخوام قبل ح.اب اومدم چندتا سوال کنم اون ارتروز مفصلت شدت پیدا بکنه (چی گفتم )
11.میگن ادم تا دختر دار نشه معنای پدر بودنو نمی فهمه راسته ؟
12.تا حالا شده فک کنی که سر پرستی یه نفر دیگه رو هم به عهده بگیری ...منظورم بچه است ...پرورشگاهی اینا ... چرا نه ؟ اگه وضعیت مالیت خوب باشه این کالرو میکنی؟ چرا نمیکنی؟
13.اسم عذای مورد علاقت چیه؟
14.بنظرت خونگرم ترین مردم ایران کیان؟
15.قد ادم چقدر باشه خوبه ؟ چند سانت ؟ :دی
16.تو موافقی که تو قانون نیست اما کتاب قانون هست ؟ (نمیدنم درست گفتم یا نه ... اگه هرچی بود خودت درست کن ..اگرم نبود جواب نده :دی)(
17.به 5 تا سوال فرانک جواب نده :دی
18.زنها حسودند ؟ چرا مردها دوست دارند بزنن تو تو سر زنها ؟ (نمونش من دوست دارم بزنمشون گریه کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .پس نتیجه میشه همه مردها دوست دارن بزنن تو سر زنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شون که گریه کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
19.حالا این سوال جدیه ... چجوری از یه نفر به شناخت مکفی میرسی ؟ چجوری رویه نفر شناخت کافی پیدا میکنی ؟
20.در زندگی .ایا موافقی گذشته ها دیگه گذشته و برنمگرده ؟ به ایندتم فکر میکنی؟
21.خودت مهمتری یا دخترت ؟
22.ایا موافقی که میگن بچه عزیزه اما ادب عزیزتر؟
من باید برم بخوام وگرنه چیز میشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فدا فدا .بوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
از عملكرد اين چند وقت سعيد و ووكمن و من اگه انتقادي داري بگو .
چه كنيم كه اين تاپيك بهتر بشه ؟
به به مجدداmagmagfخانم عزیز:
سلام
سلام متقابل
حال شما ؟
مرسی خوبم شماخوبین؟
1- 5 تا از کاربرایی که بیشتر باهاشون رفیقی را بگو ( نگی همه )
بدون ترتیب ذکرمی کنم:
خب یکیش شما-دومی حسین-سومی شهریار-چهارمی مژگان خانم-پنجمی رامبد-ششمی مونیکا-هفتمی مهران (مافیا)-هشتمی میثم...نهمی ونوس خانم......اهه این که از 5تا بیشتر شد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....اصلا راستش همه ی کاربرای خوبp30
2- از چه جور افرادی خوشتون می یاد ( خصوصیت اخلاقی )
آدم های صادق (حالا چه خوب وچه بد )مهم اینه که خودشون باشن ....نه کم ونه زیاد(بی شیله پیله)راحت باشن باهام
3- تا به حال تو پی سی کی بیشتر از همه بهت لطف کرده ؟
4نفر که اگه خواستید توی خصوصی میگم
4- اسم خواهر و برادراتونم به کمیابی اسم خودتونه ؟
بله(برادر تنی ام =شراگیم-خواهرهای ناتنی ام آلما=اسم ترکی به معنای سیب و مارال ....که معنیش مشخصه)
5- تاپیک ها و انجمنهای مورد علاقه ات ؟
همون نمادهاونشانه ها -اساطیر-انجمن خبر+فیلم وصدالبته متفرقه (انجمن علمی هم خیلی خوب و پرباره)
مرسی بازم بابت وقتی که می ذاری
خواهش میکنم
شمالطف داریدکه توجه کردین
من هم ممنونم
واینک بازهم حسینMaster:
ستویس سلام .(دوباره)
ایشون منظورشون ساویسه (اشکال از فرستنده ست دست به گیرنده های خود نزنید)
من میخ.ام برم بخوام قبل ح.اب اومدم چندتا سوال کنم اون ارتروز مفصلت شدت پیدا بکنه (چی گفتم )
واقعا!!!!
11.میگن ادم تا دختر دار نشه معنای پدر بودنو نمی فهمه راسته ؟
درسته دختر برای پدر خیلی جیگره
12.تا حالا شده فک کنی که سر پرستی یه نفر دیگه رو هم به عهده بگیری ...منظورم بچه است ...پرورشگاهی اینا ... چرا نه ؟ اگه وضعیت مالیت خوب باشه این کالرو میکنی؟ چرا نمیکنی؟
شاید بکنم از کجا میدونی؟
13.اسم عذای مورد علاقت چیه؟
قبلا گفتم غذاهای زمینی =ته چین وغذاهای دریائی هم جنوبی(خوراک خرچنگ-خوراک هشت پا-کباب کوسه-میگو و......)وغذاهای شمالی (آخ که دهنم آب افتاد ...حسین اگه خواستی چیزی بفرستی یه ماهی دودی یا ماهی شور هم ضمیمه ش کن.... جدی میگم .........پولشوهم باید بگیری ....بدجوری دهنمو آب انداختی)
14.بنظرت خونگرم ترین مردم ایران کیان؟
اغلب ایرانی ها خونگرم هستن اماجنوبی ها خصوصا خوزستانی ها ....بیشتر می جوشن(اصفهانی ها هم خوب میجوشن وبا نمک هستن)
15.قد ادم چقدر باشه خوبه ؟ چند سانت ؟ :دی
180
16.تو موافقی که تو قانون نیست اما کتاب قانون هست ؟ (نمیدنم درست گفتم یا نه ... اگه هرچی بود خودت درست کن ..اگرم نبود جواب نده :دی)
مملکت قانون نداره اما کتاب قانون داره (صحیحش اینه)
17.به 5 تا سوال فرانک جواب نده :دی
دادم تا چشم حسود قلپی بزنه بیرون .........من هم :دی
18.زنها حسودند ؟ چرا مردها دوست دارند بزنن تو تو سر زنها ؟ (نمونش من دوست دارم بزنمشون گریه کنن
جدی میگی؟ فکرنکنم اینجوری باشی
.پس نتیجه میشه همه مردها دوست دارن بزنن تو سر زنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شون که گریه کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همه مردا که نه اما اغلب آری........متاسفانه سادیسم دارند
19.حالا این سوال جدیه ... چجوری از یه نفر به شناخت مکفی میرسی ؟ چجوری رویه نفر شناخت کافی پیدا میکنی ؟
باهاش میرم مسافرت یا هم خونه میشم(چه مرد وچه زن)
20.در زندگی .ایا موافقی گذشته ها دیگه گذشته و برنمگرده ؟ به ایندتم فکر میکنی؟
بله موافقم ........افسوس گذشته رو خوردن دردی رو دوا نمیکنه.......پس به پیش
21.خودت مهمتری یا دخترت ؟
خودم برای بقا و آینده ی دخترم
22.ایا موافقی که میگن بچه عزیزه اما ادب عزیزتر؟
ادب رو اگه یاد بچه بدیم عالیه(بچه مودب عزیزترتره!!!!)اما شیطونیشم لذت بخشه
من باید برم بخوام وگرنه چیز میشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فدا فدا .بوس
ماچ ماچ
behrooozجان:
سلام .
سلام از بنده س
از عملكرد اين چند وقت سعيد و ووكمن و من اگه انتقادي داري بگو .
انتقادخاصی نیست.......به هرحال حرکت جالبی بود و کم کم داره جالب تر هم میشه
چه كنيم كه اين تاپيك بهتر بشه ؟
از بقیه مدیران دعوت کنین گمونم بهترهم بشه
سلام
شما تفکراتتون با دخترتون نزدیکه؟
به نظریه نسبیت اعتقاد دارین شدید انگار؟
شطرنج دوست دارین؟
زندگی یعنی چی؟
یه بیت شعر راجع به تولد بگین؟
ممنون
فعلا
(¯`•Boye_Gan2m•´¯)عزیز:
سلام
منم سلام
شما تفکراتتون با دخترتون نزدیکه؟
گمونم همدیگه رو درمسائل عاطفی (واحترام به آزادی های شخصی همدیگه)درک میکنیم
به نظریه نسبیت اعتقاد دارین شدید انگار؟
بله طبیعتا100درصد
شطرنج دوست دارین؟
اگه حوصله ووقتشو داشته باشم چالش خوبیه
زندگی یعنی چی؟
زندگی......رودخانه ایست پرتلاطم....اما پرهیجان ودوست داشتنی........راهی هست ناگزیر ...پس چه بهتر که خوب ازش عبور کرد(فالاچی هم تعبیر خوبی داره براش ...بعدا میگم)
یه بیت شعر راجع به تولد بگین؟
تولد یکی کودک
شگفتن گلی راماند
(مارگوت بیگل)ترجمه ی :احمدشاملو
ممنون
خواهش
فعلا
منتظرم
سلام
خوب هستین اقــــای ساویس؟
منو میشناسین؟
یه جمله گفتین که خیلی با هاش حال کردم!
یه خورده برام توضیح میدین که تو شبا ستاره ها وسط دریا مثل توی کویر زیبا و تو آسمون زیاد هستن،یا نه مثل شهر هیچی معلوم نیست.کد:7-وقتی دلت میگیره کجا میری ؟
قایقوبرمیدارم وعلی یارت میزنم به دل دریا تک وتنها خصوصا شبهائی که هواخوب باشه
من شبا تا حا تو دریا نرفتم.آدم یه جوری میشه
مرسی
فعلا
بـــای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از شما دومين نفر سوال پرسيدم عزيز .آخرين نفرهم بهم جواب ندادي كه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]