یاهو روم چت غیر فعال کرده و قراره اپدیت کنهنقل قول:
Printable View
یاهو روم چت غیر فعال کرده و قراره اپدیت کنهنقل قول:
یه کی اینجا راپورت داده:n06:حالا وضع ما رو درک میکنی چند وقته چی میکشیم :n05:نقل قول:
فکر نکنمنقل قول:
اون وضعیت خوب موقت چندباری پیش اومده منم خودم یه بار سرعتم خوب شد فکر کردم حل شده همچی حتی اینجام تست گذاشتم ولی بعد فهمیدم موقت بوده
احتمالاً این دوستمون هم مرکزمخابراتیش موقتاً به هر دلیلی حال داده بهش
پ ن :
من این ایده رو که مشکل سراسری هست قبول ندارم و مطمئنم ک* شعری بیش نیست!! محدودیت سرعت رو خودشون به خاطر کمبود پهنای باند اعمال میکنن ( خصوصاً برای محدودها)
پس قبول دارین این مشکل فقط و فقط از مخابرات و مرکز مخابرات کرمانشاه هست و نه سراسریه که اگه بود همون ispهای که توی کرمانشاه هستن ولی پهنای باند سراسری میگیرن هیچ مشکلی ندارن ونه مشکل از روسیه و چه میدونم تعطیلات کریسمس و مشکل خارجیه که این مشکل از یک ماه پیش شروع شده و ispهای دیگه بجز مخابرات مشکلی ندارن.نقل قول:
مشکل هرچی هست از مرکز مخابرات کرمانشاهه حالا یا مشکل کمبود پهنای باند یا مشکل فنی که نمیتونن درستش کنن.
بله حرف شما صحیح است، تا موقعی که تمام سرویسهای مخابرات نامحدود بود تکلیف روشن بود و اکثرا 256 یا 512 میگرفتن و در ضمن در اکثر مراکز هم دیگه ثبت نام نداشتند، اما با آمدن این طرحهای محدود و ثبت نام های بی رویه و خارج از چارچوب و با توجه به اینکه اکثر دوستان سرویسهای 1 مگ و دو مگ را انتخاب کردند، پس چیزی غیر از کاهش پهنای باند نداریم و این مشکلات هم پیش اومده و اگر پهنای باند را افزایش ندهند این مشکل غیر قابل حل خواهد شد.نقل قول:
سلام خدمت همشهری های عزیز
تقریبا 1 هفته الی 10 روز میشه مخابرات واسه من افت سرعت شدیدی داره
مخصوصا شبا
خواستم ببینم واسه همه اینطوریه ؟ :n13:
اینترنت از طریق شرکت های pap که فک کنم فارسیش نداس وارد کشور میشه. این شرکت ها میتونن از طریق isdp یا isp به end user اینترنت بدن. اینترنت هم توسط شرکت زیرساخت از طریق خطوط خصوصی MPLS یا از طریق بستر فیبر توی کشور توزیع شه.نقل قول:
نقص ارتباطی توی ورود اینترنت به کشور یا رسیدنش به محل یا اختلال توی خود isp میتونه بوجود بیاد
استان ما بخاطر موقعیت جغرافیایی و شاید کمی سیاسی همیشه توی این ارتباط داخل کشور مشکل داشته(مثل قطعی لینک اهواز)
اخیراً هم توی ورود اینترنت به کشور دچار مشکل شدیم
اگه شهری یه قصابی داشته باشه میتونه گوشت رو به هر قیمتی که دوس داره بفروشه و از همه مهمتر هروقت حال کنه بفروشه. اگه بهش بگی دیروز چرا نیومدی یه یهونه میاره، اگه بهش گیر بدی میتونه باهات لج کنه و دفعه بعد بهت آشغال گوشت بده یا کار اونهایی که توی صف ازت عقب ترن رو زودتر از تو انجام بده. اگرم شکایت کنی ممکنه دفعه بعد توی گوشت تف کنه و بهت بدش. تنها راهی که باقی میمونه مداراس!
خوب موضوع دیگه که مطرحه سرعت بالای دانلود با سرور های داخل در ساعات رایگان شب و سرعت بسیار کم اون در در ساعات روزه !!!!:n13:نقل قول:
وقتی سرورهای داخل رو باز میکنی که از کشور خارج نمیشی! کلاً فلسفه اینترانت ملی همینه. میخوان شبکه داخلی قوی شه و اکثر نیازها و کارا توی اینترانت انجام شه که نیاز کمتری به پهنای باند اینترنت باشه.نقل قول:
کرمانشاه توی روز 7000 آنلاین داره که اکثرشون دارن استفاده میکنن و توی شب کمتر از 4000 که شاید نصفشون خوابن و فقط مودمشون کانکته. همینو تعمیم بده به بقیه isp هایی که انترنتشون از طریق این لینک ها تامین میشه. ممکنه بقیه این isp ها حتی سرعت دانلود شبانه رو محدود هم کرده باشن پس پهنای باند کمتری کشیده میشه و سرعت برای کسانی که استفاده میکنن بهتر میشه
نه بابا انگار وضعیت خراب تر از این حرفاست !
فقط دوستان یه سوال
دوستانی که میان آمار و ارقام میدن ، ممکنه بدونم از کجا این مسائل رو میدونن ؟
چون این چیزا تو هر شرکتی محرمانه است