فعلا که نداره چون من حدود یه هفتس که هر شب میزارم دانلود حدود یه پنج گیگ دانلود کردم مشکلی نبودهنقل قول:
Sent from my HTC One X
Printable View
فعلا که نداره چون من حدود یه هفتس که هر شب میزارم دانلود حدود یه پنج گیگ دانلود کردم مشکلی نبودهنقل قول:
Sent from my HTC One X
دوست عزیز این که خیلی وقته از وقتی ترافیکا 3500 شده اینجوری شده بعدم شما اگه تونستی یه گیگ ترافیک رو بیشتر از ده روز استفاده کنی که جایزه داری در ضمن شما شیش ماه داری همینطوری که توی این شیش ماه حالت عادی هر ماه دو گیگ شارژ کنی که بیشترم شارژ میکنی ته تهش شما شیش ما از شارژ ترافیک هات داری حالا چه فرقی میکنه شما ده روز با یه گیگ بهت بدند یا سی روز مال من وقتی که سی روزه بود تا برج ده نود و شیش رفته بود اگه میخواست همونجوری پیش بره واسه نوه و نتیجمم نت میموند :Dنقل قول:
Sent from my HTC One X
سلام
این دو شب اخیر سرعت دانلود شبانه آریافون فوق العاده مزحرف بود!! چند شب اول خوب بود و لی اخیرا خیلی بد شده ! به پشتیبانی زنگ میزنم میگه شبها سرعت به صورت 1 به 8 میشه !
البته این امر قابل پیشبینی بود چون اینا هم زیر مجموعه مخابرات هستن.
دوست عزیز برای دانلود شبانه همه جا همینه شما برای سرعت بهتر از سایتهایی مث میهن دانلود یا سافت گذر دانلود کن تا سرورهاشون قوی باشند و افت سرعت نداشته باشی یا کمتر داشته باشینقل قول:
Sent from my HTC One X
سلامنقل قول:
من قبلا روی اون خطم پارس آنلاین و آسیاتک داشتم ولی اصلا اینجوری نبود ! قبلا که میگم منظورم همین 2 هفته پیش هست !
فکر کنم از میهن دانلود و سافت 98 دانلود بکنید بتونید شبی 2 - 3 گیگ بگیرید البته این که مخابرات نزدیکتون باشه هم خیلی تاثیر داره توی سرعت.نقل قول:
تازه به قول خودشون سرعت 3 مگ هم هست .
این شرکت آریا فون یعنی همه ی کاربرا را چک میکنن که چقدر دانلود دارن ؟
آخه 2 تا 6 صبح اونم اگه سرعت 1 به 8 باشه 500 مگ هم نمیشه دانلود کرد...
واقعا چقدر دزدن این شرکتا این همه پول میگیرن اینم سرویس دهیشون...
دقیقا داداش 500 مگ بیشتر نمیشه دان کردنقل قول:
Sent from my HTC One X
ببخشید یه سوال برام پیش اومده!
چرا همه اون شهرهایی که من میشناسم Adsl مخابرات، شبانه رایگان داره ولی اصفهان نداره؟؟
این موضوع به اینکه رایتل توی اصفهان فروش نداره هم مربوط میشه؟؟! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جدا چرا کسی میدونه چرا؟:n13:نقل قول:
خوبه من اول سال طرح نوروزی رو فعال کردم وگرنه الان اینترنتم جیره بندی شده بود! البته الان هم با این گرونی دست کمی از جیره بندی نداره :D