نقل قول:
مرکز آزمون توی پاسداران بود اگه درست یادم مونده باشه بوستان 7 ولی درست مطمئن نیستم بوستان 7 بود یا جای دیگه . رفتی پاسداران بپرسی همه بلدن
بهستان 7ام بود داش سینا :دی جای خوبی هم هستش :دی ایشالله کارتون بیفته بهش =))
Printable View
نقل قول:
مرکز آزمون توی پاسداران بود اگه درست یادم مونده باشه بوستان 7 ولی درست مطمئن نیستم بوستان 7 بود یا جای دیگه . رفتی پاسداران بپرسی همه بلدن
بهستان 7ام بود داش سینا :دی جای خوبی هم هستش :دی ایشالله کارتون بیفته بهش =))
ثبتنام در کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان امروز
آنا: مهلت ثبتنام در کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که تا امروز ۲۵ اسفند تمدید شده بود، ساعت 24 امشب پایان می پذیرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه آنا، از آنجایی که مهلت ثبت نام در آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی چهارشنبه ۲۵ اسفندماه به پایان می رسد، داوطلبانی که تا کنون موفق به ثبت نام در این آزمون نشده اند تا پایان امروز مهلت دارند نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتینسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.کد:www.azmoon.org
آزمون شماره یک (رشته های غیرپزشکی) روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ تیرماه ۹۰ و آزمون شماره دو (رشته های پزشکی) دانشگاه آزاد اسلامی روزجمعه ۳۱ تیرماه ۹۰ برگزار می شود.
**مهلت مجدد ثبتنام برای داوطلبان فاقد سوابق تحصیلی
با توجه به اتمام مهلت ثبتنام كنكور سراسری ۹۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا امروز چهارشنبه، داوطلبانی كه موفق به دریافت سوابق تحصیلی نشدهاند، میتوانند در هفته اول اردیبهشتماه ثبتنام كنند.
داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۰ دانشگاه آزاد اسلامی كه در یكی از سالهای ۱۳۸۴، ۱۳۸۵، ۱۳۸۶، ۱۳۸۷، ۱۳۸۸ یا ۱۳۸۹ دیپلم خود را اخذ كردهاند و تاكنون نتوانستهاند اطلاعات دانشآموزی خود را مشاهده كنند باید تا ۲۵ اسفندماه به اداره آموزش و پرورش مراجعه كنند.
دیپلمههای سال ۱۳۸۳ یا قبل از آن نیازی به دریافت سوابق تحصیلی ندارند، دیپلمههای ۸۴ به بعد در صورتی كه از طریق هیچیك از روشهای جستوجو نتوانستند اطلاعات دانشآموزی خود را مشاهده كنند، باید حداكثر تا ۲۵ اسفندماه همراه با مدرك دیپلم متوسطه، كارنامه فارغالتحصیلی، كارت ملی و شناسنامه و یك نسخه كپی آنها به اداره آموزش و پرورش محل اخذ مدرك دیپلم و در صورت عدم امكان، به نزدیكترین اداره محل سكونت یا كار خود مراجعه كنند و هفته اول اردیبهشت ماه برای ثبتنام به سایت www. azmoon. org مراجعه كنند.
در صورت عدم مراجعه داوطلب و عدم تحویل مدارك مذكور حداكثر تا روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه، وزارت آموزش و پرورش هیچگونه مسوولیتی در قبال عدم ثبتنام در آزمون سراسری سال ۹۰ ندارد.
سوابق تحصیلی برای دیپلمههای نظام جدید آموزش متوسطه سالهای ۱۳۸۴ به بعد كه امتحانات آنان بهصورت كتبی و نهایی كشوری برگزار شده است تا میزان ۲۵ درصد در گزینش نهایی آنان اعمال خواهد شد.
با توجه به برگزاری آزمون سراسری رشتههای غیرپزشكی دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای ۱۶ و ۱۷ تیرماه ، داوطلبان پس از نهایی شدن ثبتنام كد رهگیری و شماره پرونده دریافت میكنند و حفظ كد رهگیری و شماره پرونده برای دریافت كارت ورود به جلسه آزمون و آگاهی از نتایج پذیرش و سایر خدمات ضروری است. /120/ع
سلام دوستان
یک سؤال داشتم :
در پروسه ثبت نام دانشگاه آزاد میشه اطلاعات رو بعد از یک مدت ویرایش کرد ؟ (مثل سراسری که در تاریخ 25 بهمن ویرایش اطلاعات رو آزاد کردند تا کسی مشکل داشته بره ویرایش کنه)
به این دلیل این سؤال رو پرسیدم چون فرصت نشد برم کد رهگیری رو واسه بسیجی فعال بگیرم.
گفتم شاید بشه مثل سراسری بعد از یک مدت اطلاعات رو ویرایش کرد و کد رهگیری رو وارد.
موفق باشید :40:
سلام دوستان.من ديروز دانسگاه آزد رشته پزشكي و غير پزشكي ثبت نام كردم.البته تو غير پزشكي با اين كه رشته خورم تجربي هست،رشته هاي رشته رياضي رو انتخاب كردم(چون واقعا جذاب ترن)...تو رشته هاي غير پزشكي اولويت اولم مهندسي عمران دانشگاه آزاد مهاباد رو انتخاب كردم.تراز سال هاي اخير اين رشته و دانشگاه رو هم كه ديدم بين 4000 تا 4200 بود كه يكم آسون به نظر مياد.بنابراين يكم اميدوار شدم كه قبول شم.تو رشته هاي پزشكي هم اولويت اولم رو علوم آزمايشگاهي دانشگاه آزاد بابل انتخاب كردم كه تراز سال هاي اخير اون هم بين 4100 تا 4800 بوده.كه به اينم اميدوارم.ولي يه مشكلي هست.اونم اين كه واقعا خيلي كم درس خوندم.خيلي از دوستام رو ديدم كه با اين كه هيچي درس نخونده بودن تو دانشگاه آزاد يه رشته خوب و يه شهر خوب قبول شدن.مثلا يكي از دوستام هيچي سر آزمون تست نزده بود ولي مهندسي نرم افزار دانشگاه شيراز آورد.خيلي ها هم ميگن كه آزاد قبول شدن آسونه.واسه همين يكم اميدوارم كه همين سال اول يه رشته قبول بشم و ديگه پشت كنكور نمونم.حالا يه سوال ازتون دارم.واقعا ميتونم با توجه به رشته و شهرهايي كه انتخاب كردم به قبوليم تو آزاد اميدوار باشم؟
ممنون ميشم جواب بديد........
يكي نبود بدونه.....؟
خیلی اسونه(البته از پزشکی و دندون پزشکی اطلاعی ندارم).یه خاطره تعریف کنم برات مربوط به سوالته
طرف مهندسی مواد نجف اباد قبول شده بود.گفت اومدم سرجلسه 4تا فارسی 4تا عربی و....زدم و کیکومو خوردمو زودترم اومدم بیرون.گفتم مارا چه به درس خوندن و دانشگاه اومدن.تا نتیجه ها را زدن دیدم ااا.قبول شدم !!!!:18: :42:
بله اینجوریه.
با این ترازهای ورودیی که نوشتی احتمال قبولی زیـــــــــــــــــــــــ ـاد !!
ولی اینکه درس نمی خونی احتمالا پیش نیاز بخوری زیـــــــــــــــــــــــ ـــــــبـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــا !!!
سلام دوستان.من ديروز دانسگاه آزد رشته پزشكي و غير پزشكي ثبت نام كردم.البته تو غير پزشكي با اين كه رشته خورم تجربي هست،رشته هاي رشته رياضي رو انتخاب كردم(چون واقعا جذاب ترن)...تو رشته هاي غير پزشكي اولويت اولم مهندسي عمران دانشگاه آزاد مهاباد رو انتخاب كردم.تراز سال هاي اخير اين رشته و دانشگاه رو هم كه ديدم بين 4000 تا 4200 بود كه يكم آسون به نظر مياد.بنابراين يكم اميدوار شدم كه قبول شم.تو رشته هاي پزشكي هم اولويت اولم رو علوم آزمايشگاهي دانشگاه آزاد بابل انتخاب كردم كه تراز سال هاي اخير اون هم بين 4100 تا 4800 بوده.كه به اينم اميدوارم.ولي يه مشكلي هست.اونم اين كه واقعا خيلي كم درس خوندم.خيلي از دوستام رو ديدم كه با اين كه هيچي درس نخونده بودن تو دانشگاه آزاد يه رشته خوب و يه شهر خوب قبول شدن.مثلا يكي از دوستام هيچي سر آزمون تست نزده بود ولي مهندسي نرم افزار دانشگاه شيراز آورد.خيلي ها هم ميگن كه آزاد قبول شدن آسونه.واسه همين يكم اميدوارم كه همين سال اول يه رشته قبول بشم و ديگه پشت كنكور نمونم.حالا يه سوال ازتون دارم.واقعا ميتونم با توجه به رشته و شهرهايي كه انتخاب كردم به قبوليم تو آزاد اميدوار باشم؟
ممنون ميشم جواب بديد........
من کنکور چند سال قبل شرکت کردم و قبول هم شدم
جالبه بدونید رشته ریاضی شرکت کردم در صورتی که در وصرتی که هیچ سررشته ای در این زمینه نداشتم چون رشته دبیرستان فنی حرفه ای کامپیوتر بودم و اون زمان کاردانی کامپیوتر داشتم
نه شیمی بلد بودم و نه فیزیک نه ادبیات و نه معارف فقط اون زمان یه ویژگی داشت که برگه سوالات همه شبیه هم بود و میشد تقلب کنی ما هم 4 تا از رو دست این زدیم و 4 تا از رو دست اون و خلاصه ترازمون 6200 شد فقط تنها اشتباهی که کردم رو حساب اینکه قبول نمیشیم و چیزی از فیزیک وشیمی و ریاضی و کلا دروس رشته ریاضی فیزیک سر در نمیاریم انتخاب اول رو زدم شهر خمین و تو اون داشنگاه رتبه 7 شدم
فکر میکنم کرج میزدم قبول بودم :31:
با توجه به انتخابات بالای 95% قبولی!
فقط محض احتیاط برای اینکه اون چند درصد حالت رو نگیره سعی کن بعضی از قسمت ها رو بخونی طوری که مثلا سر جلسه دور و بر 40 تا سوال رو جواب بدی و البته مطمئن باشی بالای 30 تاش درسته (فکر کنم تجربی ها بالای 200 تا سوال دارند تو کنکور آزاد)