نقل قول:
ممنونم.بله من از ویندوز XP استفاده می کنم و دیوار آتش هم فعال هست همچنین آنتی ویروس NOD که آپدیتش خاموشه.
مشکل از کجا می تونه باشه؟؟
Printable View
نقل قول:
ممنونم.بله من از ویندوز XP استفاده می کنم و دیوار آتش هم فعال هست همچنین آنتی ویروس NOD که آپدیتش خاموشه.
مشکل از کجا می تونه باشه؟؟
ارم نت قطع بودش. الانم که پینگ فاجعه مع صلوات
مثلا چی کارمون میکنن ؟نقل قول:
یکی از دوست هام که اسیاتک هست -- کرد و کمتر از یک گیگ استفاده کرد و فهمیدند.بهش گفته بودند اگه 80 تومن ندی ازت شکایت می کنیم و دوستم 80 تومن رو داده بود!نقل قول:
من -- کردمشون گفتن 150 بده ندادم هیچ کاری هم نکردن فقط خطم را قطع کردننقل قول:
خوب بعد که شکایت کنن چی کارمون میکنن ؟
این دوست من داره اینترنت رو میکشه پایین ....
سلام دوستان
امروز مودمم رو از حالت PPPoE به Bridge Mode تغییر دادم دیگه چراغ Internet مودم روشن نمیشه :31: ولی با کانکشن به اینترنت وصل میشه
نمیشه کاری کرد که چراغش روشن بشه ؟
مودم : TP-LINK TD-W8101G و شرکت ISP - ارم نت
---------------------------------------------------------------------
PPPoE بهتر هست یا Bridge Mode ؟
لطفا بهترین تنظیمات رو بگید تا تنظیم کنم
سلام بچه ها. من از شاتل افتضاح نت دارم میخوام عوض کنم. کلا دیگه با adsl حال نمیکنم چون میبینم همه ناراضی هستن.
میخواستم ببینم کسی اینجا وایرلس داره؟
تعریفشو شنیدم میخوام ببینم توی شیراز چه شرکتایی هست.
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه
حذف شود.............
من وایرلس دارم ولی از رو اجبار!!! منطقه ما رو کردن فیبر نوری و الان هیچ شرکتی هم پوشش نمیده اینجا رو!!! به نظر من اصلا این کار رو نکن چون کلا ای دی اس ال به صرفه تره.الان دو تا شرکت اصلی وایرلس میدن تو شیراز.یکی همیارنت یکی هم لیوارفارس!!!...مثلا جایی که من هستم فقط لیوار فارس پوشش میده و ساعت رایگان برای دانلود هم ندارم...برای وبگردی فقط به درد میخوره اما اگه بخوای دانلود کنی هی باید ترافیک بخری و اصلا به صرفه نیست. همیار نت نمیدونم ساعت رایگان داره یا نه!! اگه خیلی مشتاق وایرلس هستی زنگ بزن بپرس.نقل قول: