والا نمی دونم اصله یا تقلبی .صداش که بد نیست.حالا چیکار کنم.راهی هست که فهمید اصله یا نه. مگه تقلبی هاش چهجوریه . پیشنهادتون چیه؟نقل قول:
والا نمی دونم اصله یا تقلبی .صداش که بد نیست.حالا چیکار کنم.راهی هست که فهمید اصله یا نه. مگه تقلبی هاش چهجوریه . پیشنهادتون چیه؟نقل قول:
نقل قول:
این قیمت براش خوبه اگه بالای 130 داری jbl963 بگیر
این مدل jbl963 رو زیاد شنیدم که میگن خوبه.من صدای شفاف برام مهمه.صداش اونطوری هست؟نقل قول:
ضمنأ مثل اینفینیتی کاپا کراس اور داره؟
داداش سیت رسمی یعنی کجا....؟
بله 963 باند خوبیه و خوبیش اینه 2 اهمیه و درایو کردنش راحت تره
صداشم خوبه حالا امیر میاد از صداش میگه که داشته ولی راضی کنندس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صداش با کیفیت هست ولی بیشتر قدرت و کوبش داره . از سری پاور jbl هست دیگه . مثل 718 تیوترهاش رو مخ نیستن خیلی نرم هستن ولی به نظرم کاپا اینفینیتی کیفیت بهتری داره
دوستان من سیستمم فعلا اینه
7016 هدیونیت
آمپ 7541 اینفینیتی
1 جفت 1730
803f پایونیر(ساب)
برای این سیستم از کجا بفهمم برق کم میارم یا نه !؟
کابلش چند گیج باشه؟؟
کلا چیا لازمه بخرم
اگه با قیمت لطف کنید و بگید ممنون میشم
:11:
لطفا منا راهنمایی کنید:19::11:نقل قول:
308؟نقل قول:
ساب که خیلی قوی نیست کلا سیستمت خیلی برق نمیکشه ولی من میگم گیج دو بنداز کابل اصلی رو و اگه قصد داری ساب قوی تر یا 15 اینچ بندازی و ارتقا بندازی گیج صفر(ولی الان همون گیج 2 کافیه و بسیار مناسب)
اگه خیلی حساسی میتونی باطری ماشینم عوض کنی(ماشین چیه) و باطری خوب مثل دلکور بندازی که 74 امپرش
125 تومنه خازنم لازم نداری و اگه بخوای خازن 1 فارد استیریت وایرز تقربا 150.60
معمولا اگه تو ولوم بالا پروتکت باشه یا ور چراغا کم و زیاد بشه برق کم داری البته تعویض باطری با امپر بالاتر در حال حال صدای سیستمو قوی تر میکنه
سلامنقل قول:
بسيار كامل بود،استفاده كردم استاد:46:
فقط يه نكته:BIG 3 يادت نره با كابل 4Gauge
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
براي درايو كردن ليميتد دوتا آمپ نياز داري.يكي براي ووفرها و ديگري براي تيوتيرها.از كجا ميدوني اصل نيست؟مگه از نمايندگي نگرفتي؟اگر منظورت چيني هست،كلا همشون چين هستند.براي كابل برق و RCa سعي كن خوب هزينه كني،استريت وايرز خيلي عاليه.اگر استينگر اصل هم بتوني گير بياري(تقلبيش چند وقته زياد شده) اون هم خوبه.تو Accessory دست باز هزينه كنيد.يادتون نره:41::19:نقل قول:
باشه تا اونجا که بشه هزینه میکنمنقل قول:
چون باندا را از نمایندگی نگرفتم میگم شاید تقلبی باشه همه هم که میگن این باندا اصلش دیگه گیر نمیادو از این حرفا:41:.حالا برا ووفر همین کنوود 7205 خوبه؟:20: