سلام دوستان من از کجا بفهمم کیه علت بالا نیومدن سیستم از هارده؟
Printable View
سلام دوستان من از کجا بفهمم کیه علت بالا نیومدن سیستم از هارده؟
دقیقا مشکل سیستمتون چیه؟ تصویر نمیده یا تصویر میده بوت نمیشه اگه بوت نمیشه چه اروری میدهنقل قول:
با سلام من یه هارد یک ترابایت سیگیت گرفتم چند تا سوال داشتم :
بهترین پارتیشن همین NTFS هستش یا میشه از پارتیشن دیگه ای هم برای ویندوز سون و XP استفاده کرد تا سرعت هارد بیشتر بشه ؟ و اصلا نوع پارتیشن تاثیری روی سرعت هارد داره یا خیر ؟
هر چی تعداد درایو ها بیشتر بشه سرعت هارد پایینتر میاد یا اصلا تعداد درایوها مهم نیستش ؟
درایو C رو نمیدونم چقدر بهش فضا بدم اگر درایو C که روش ویندوز و سایر برنامه ها نصب بشه پر بشه سرعت هارد میاد پایین ؟ یا اصلا اینم ربطی نداره ؟
بهتر درایوی که روش ویندوز و سایر برنامه ها نصب هستش معمولا چقدر فضای خالی داشته باشه همیشه ؟
پیشنهاد مکنید با برنامه نوع پارتیشن و حجم درایو ها رو تغییر بدم یا با استفاده از خود ویندوز این کار کنم ؟ و اگر با برنامه پارتیشن بندی کنم چه برنامه ای برای پارتیشن بندی استفاده کنم ؟
این درایو پرایمری که موقعه پارتیشن بندی ساخته میشه چقدر فضا اشغال میکنه ؟ و کارش چیه و به چه دردی میخوره ؟ و نمیشه حجم این درایو رو کم کرد ؟ و اگر حجمش رو کم کنیم مشکل برای هارد یا ویندوز به وجود میاد ؟ (اگر نوع ویندوز مهم هستش هم روی XP و هم 7 توضیح بدید)
با تشکر
سلام ... هارد من یه مشکل عجیبی پیدا کرده واون هم کاهش سرعت Read/Write هستش ... این مشکل چند روز پیش به حدی رسید که حتی ویندوز هم به زور بالا میومد و حدود 10 دقیقه طولش داد در نهایت کیس رو باز کردم و جای کابل های ساتای DVD ROM و هارد رو بر روی مادر برد عوض کردم (مادربورد چهار تا درگاه ساتا داره قبلش زده بودن به پورت دو و سه من در آوردم زدم به پورت یک و چهار)... در این حالت ویندوز خیلی سریع بالا اومد و هارد و دی وی دی رام رو به عنوان سخت افزار های تازه نصب شده شناسایی کرد بعد از این ماجرا من یه نرم افزار تست سرعت دانلود کردم (Parkdale) و سرعت Read/Write هارد رو حدود 100Mb نشون داد با latancy حدود 20ms اما امروز که به نظرم سرعت پایین اومده دوباره تست کردم دیدم سرعت Write = 80MB & Read=30MB به این مقادیر رسیده در حالی قبلا هر دو صد مگ بودند بعد از اینکه یک ساعت سیستم روشن بود دوباره سرعت برگشت به حالت عادی 100 مگ... ممنون میشم راهنماییم کنید
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیننقل قول:
سلام .نقل قول:
1. براي نصب win7/xp مناسبترين فرمت NTFS هست .
2. بطور كلي هر چه پارتيشنها در track هاي درونيتر ساخته بشه سرعت read و write اون پارتيشن پايينتر خواهد بود . در هر هارد ديسكي كه بصورت MBR ساخته شده حداكثر چهار پارتيشن primary ميتوان ساخت و پيشنهاد هم نميدم بيشتر از اين تعداد بسازيد . اگر پارتيشن بيشتري ميخواهيد آخرين پارتيشن بايد بصورت extended باشه كه اين پارتيشن extended به چند درايو logical تقسيم ميشه . بعبارت ديگه درايوهاي logical در يك هارد در واقع يه پارتيشن بيشتر نيست ولي سيستم عامل آنها را بصورت چند درايو ميبينيد .
3. اگر پارتيشن C را فقط براي ويندوز و نصب برنامه در نظر بگيريد 50 يا 70 گيگ كفايت ميكنه . در صورتيكه هارد به خاطر فايلهاي اضافي پر بشه بديهي هست سرعت ويندوز و در كل سرعت سيستم پايين خواهد آمد . اگر ram كافي داريد حتي ميتونيد virtual memory را غير فعال كنيد (كاري كه خودم انجام دادم) .
4. در موقع نصب ويندوز ميتونيد پارتيشن بندي كنيد . البته در هنگام نصب win7 بطور پيشفرض سه پارتيشن primary ميسازد و چهارمي بصورت extended خواهد بود (كه درايوهاي logical در اين پارتيشن ساخته خواهد شد) ولي اگر ميخواهيد چهارمين پارتيشن primary باشه آخرين پارتيشن رو بصورت unallocated رها كنيد تا نصب ويندوز تكميل بشه و سپس با برنامه هايي چون acronis (در ويندوز) پارتيشن بندي رو ادامه بديد .
پارتيشن primary كه خودتون در هنگام پارتيشن بندي ميسازيد . اولين پارتيشن ساخته شده هم از نوع primary هست . مگر اينكه منظور شما چيز ديگري باشه (system reserved partition؟) .نقل قول:
این درایو پرایمری که موقعه پارتیشن بندی ساخته میشه چقدر فضا اشغال میکنه ؟ و کارش چیه و به چه دردی میخوره ؟ و نمیشه حجم این درایو رو کم کرد ؟ و اگر حجمش رو کم کنیم مشکل برای هارد یا ویندوز به وجود میاد ؟ (اگر نوع ویندوز مهم هستش هم روی XP و هم 7 توضیح بدید)
اتفاقا من این سوال برام پیش اومده بود که این پارتیشن کارش چیه ؟ 100 مگ هم بیشتر نیست تو لپتاپ ها فقط وجود داره ؟ چون من 4-5 تا pc که نصب کردم همچین پارتیشنی نداشت ولی لپتاپم که تازه خریدم داشتنقل قول:
مگر اينكه منظور شما چيز ديگري باشه (system reserved partition؟)
اگه فرمت شه مشکلی پیش میاره ؟
عکس زیر مربوط به هارد لپتاپم هست که 4 پارتیشن primary دارد . 100 مگابایت پارتیشن اول که سیستمی هم هست محل استقرار فایلهای مورد نیاز برای boot سیستم عامل هست (NTLDR در سیستمهای مبتنی بر NT و BOOTMGR در ویندوز ویستا و سون) . در صورت حذف پارتیشنهای سیستمی سیستم عامل بالا نخواهد آمد . ضمناً این پارتیشن مورد نیاز برنامه bitlocker هم هست . این پارتیشن برای امنیت بیشتر letter ندارد تا در my computer دیده نشود .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من با برنامهhd tune هارد سیستم رو بررسی کردم و در تبhealth یک warning مشاهده کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا متوجه نشدم منظورش از این
warning چی بود می خواستم بدونم هاردم داره خراب میشه یا مشکل خاصی نیست؟ و اینکه چجوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]