باطری پ990 همون 950 میلی آپر که گفتی هست و بایید با شارژ 950 میلی آمپر شارژ بشه .ابته با شارژر های دیگه هم میشه شارژ کرد و شارژ هم میشه ولی بعد از یه مدت باطری به فنا میرهنقل قول:
Printable View
باطری پ990 همون 950 میلی آپر که گفتی هست و بایید با شارژ 950 میلی آمپر شارژ بشه .ابته با شارژر های دیگه هم میشه شارژ کرد و شارژ هم میشه ولی بعد از یه مدت باطری به فنا میرهنقل قول:
فلش بسته به انصاف طرف از 5 تا 10 تومن متغیره !نقل قول:
منم تصمیم به فروش داشتم. یعنی حداقل بهش فکر میکردم ولی نمیدونم نفرین کی منو گرفت که سیم شارژر گوشیم از وسط کنده شد! دیگه فکر نمیکنم کسی بخاد گوشی با شارژر باند پیچی شده بخره !
البته فعلا که با شارژر گوشی های معمولی سونی شارژ میکنم که شما گفتی خطرناکه نگران شدم .
سلام دوستان
دوست عزیز مهدی جان من کسی رو نفرین نکردم :11:و تازشم چرا از گرون بودن فلش می ترسی بابا من پرسیدم گفتن 3000 تومن می گیرند فلش می کنن :10:؛ ولی من دو تادرخواست دارم ازتون یکی این که اون برنامه SEtools رو اگه هر ورژنی شو داری یه آدرس بدی که منم دانلود کنم . و دومی این که من پرسیدم از یه موبایل فروشی می گفت که اگه گوشی فلش بشه مثل همون روزی که بود می شه می خواستم ببینم آیا راهی هست که بشه فایل های آپدیت رو دانلود کرد و بعد یه جوری گوشی رو آپدیت کرد چون منم اینترنت پر سرعت ندارم با دایل آپ که نمیشه آپدیت کرد .نقل قول:
منم که میدونی مجیدم.منم کوچیکتم.:10:نقل قول:
حتما آپدیت کن.اصلا فکر فلشو از سرت بیرون کن.:46:بابا یه کافی نت بخوای بری سرعتش هم داغون باشه بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشه.ساعتی هم بر فرض 1000 تومن باشه کل خرجت 3000 تومن بیشتر نمیشه.برای فلش کمتر از 7000 الی 8000 تومن نمیگیرن.:13:اگه مثل اون گارانتی نامرد من باشه که 20000 تومن ما رو تیغ زد.نامرد بی انصاف..... :2:تازه معلوم نیست آخرین ورژن برات فلش کنه.(بازم بلایی که سر من اومد.:2:) ولی مزیت آپدیت اینه که گوشی دست خودته و دست کس دیگه ای هم نمیره.:46:
من تا حالا یه 6 - 7 باری آپدیت کردم گوشیمو.هیچ اتفاقی نمیافته نترس.:8:
موفق باشی.:10:
وحید جون خسته نباشی!!!!نقل قول:
بابا یه سیم شارژ فابریک مگه چنده؟؟؟:19:
نکنه وسط بیابون یا تو غار زندگی میکنی؟؟؟:31:
موفق باشی:10:
سلام.نقل قول:
میشه آدرس اونجا رو هم به من بگی؟
شما هم برو کافی نت همون کاری که به مهدی خان گفتم بکن.
موفق باشی.:10:
نقل قول:
یعنی الان که باطری من 950میلی هست میتونم از شارژر 700میلی استفاده کنم
شما مطمئنی که شارژر اصلی 950 میلی امپر هست
سلام خواهش میکنم فقط یه شوخی بود. من فکر میکردم بشه با سیتولز اسمارت فون ها رو فلش کرد اما توی تاپیکش پرسیدم دوستام گفتن که این سری گوشی رو ساپورت نمیکنه. به هر حال اینم لینک تاپیکشنقل قول:
نه اینجوری نیست. باید کل فریم ور که فکر کنم 80 مگی باشه دانلود بشه. من یه بار با دیال آپ کردم 8 ساعت طول کشید و 130مگ دان کرد.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=228401
خیلی مخلصم آقا مجید....نقل قول:
آره خیلی موافقم ولی با این بلایی که سرش اومده می ترسم نرم افزار آپدیت اصلا نشناستش گفتم به خودم درد سر ندم. منم که میخام بفروشمش... حیف اون همه هک که کرده بودم تو شکمش. شده بود p1000 :31:
دیگ این روزا با سونی اریکسون کی میره تو غار...البته بعضیا میرن:31:
نه مال منم 950 نیست . شاید فروشنده عوض کرده ولی قائدتا باید این طور باشه میزان توان باطری و توان شارژر باید به هم بخونه. گوش های دیگه رو که نگاه کنی معمولا این طور هست . آره میشه شارژ کرد .فقط عمر باطری کم میشهنقل قول:
سلام به همه دوستان
خیلی ممنون از راهنماییاتون آقا مجید و آقا مهدی
من نمی دونم طرف ( تعمیرات موبایلیه ) خالی بسته یا راست گفته ولی به من که اون جوری قیمت داد اما من تصمیم گرفتم برم آپدیتش کنم فکر می کنم خیلی بهتر باشه
با سلام
کسی آموزش آپدیت P990 رو بلده ؟
سپاس .
خيلي ساده ست دوست من . تو همين تاپيك بارها گفته شده !!! يه سرچ بكن اگه به مشكلي برخوردي همينجا مطرح كن تادوستان مشكلت رو حل كنند
دوستان سلامنقل قول:
پست شماره 895 رو بخون مشکلت حل میشه
-------------------
دوستان من اومدم آپدیت کنم
همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت اما موقعی که اومد آپدیت رو نصب کنه تا یه درصدایی میرفت بعد گیر میداد و میگفت که گوشی رو از کابل در بیار و دوباره شروع کن
یه مرتبه تا 30% یه مرتبه تا 40% یه مرتبه هم تا 95؟% رفت برا نصب اما دوباره ارور داد
دفعه بعد دیگه اصلا برا نصی نمیرفت و هنوز نرفته این ارور رو میداد
الان هم که گوشی همه چیزش پاک شده و طبیعتا بالا نمیاد
من به نظرم رسید که دوباره seus رو نصب مجدد بکنم و تمام مراحل رو برم
میخوام ببینم نظر شما چیه؟
اینم عکسی از مرحله آخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]