من یک بسته یک ماهه دارم که هنوز ۱۰ روزی باقی مونده.اگه امروز یک بسته سه یا شش ماهه بخرم، تاریخ شروع و پایان بسته رو از امروز میزنه یا ....؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
Printable View
من یک بسته یک ماهه دارم که هنوز ۱۰ روزی باقی مونده.اگه امروز یک بسته سه یا شش ماهه بخرم، تاریخ شروع و پایان بسته رو از امروز میزنه یا ....؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
آقا یه سوال دارم .....
من چند تا سیم کارت بی استفاده ایرانسل دارم .... چرا هیچوقت ایرانسل اینا رو نمی سوزونه ؟ بعضی ها 5 ساله غیر فعاله !!!
چکار کنم برای سوزاندن این ها ؟ :n27:
با 700تماس بگیرید براتون انجام میدن.نقل قول:
سلام استفاده از طرح های نامحدود روی طرح های ماهانه امکان پذیره؟
بله مشکلی نداره فقط روی تایمی که میخوایید از بسته نامحدود استفاده کنید حتما دیتا موبایل یا مودم یه خاموش روشن کنید.نقل قول:
اره میشه،ولی ساعت پنج بیدار باشی بهتره،یدفه دیدی قط و وصل شدنقل قول:
هر وقت که این بسته ای که داری تموم شد،بسته بعدی فعال میشه تاریخشم از همون موقع هست،البته مطمعن نیستم که اینجوره،چون من بسته های دیگه رو امتحان کردمنقل قول:
واقعا خنده داره،ایرانسل هنوز gprs ش رو بعضی رو ستاها انتن نمیده،3gشم بعضی مناطق شهر نداره،روستا که هیچ،حالا هی میاد تکنولوژی جدید میاره،بگو 10gهم بیاره،خب که چی همه که نمیتونن استفاده کنن،کیفیتشم مثل یه نسل قبلشه،الان ۴gبا 40مگابیت میده ،حالت عالیش،که میشه اخر سرعت 3g h-plus،خونه ما اهواز پاداد،سرعت ۴g 8مگابیت،بهترین حالت:n21:
من می گم اگه ایرانسل نبود هنوز باید برای خط 128 به بالا مجوز پرفسرا اراده می دادیم ....... اینکه همه روستاها خط بده خیلی سرمایه گذاری کلانی می خاد ..... .. الان های وب که 4g روستایی هم می ده .... گزینه خوبی هست .... ایارانسل به نظر من سرعت اینترنت کشور رو 100 برابر کرد .... البته خیلی هنوز با جهان فاصله هست .....
اولین دیجیتال سنتر ایرانسل : تبریز - لاله پارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که به رایگان به وای فای ایرانسل وصل شید
ولی وقتی پرسیدم پس کو وای فای گفتن که چون زیاد استفاده کردن حجممون تموم شده !! خخخخ ، فکرشو بکن ، خودشون برای خودشون باید بسته بخرن :n08::n08::n08: مسخرس به خدا
ولی تو زیر زمین لاله پارک با 2 خط آنتن بیشتر از 40 مگابیت سرعتش بود که طبقه چهارمش بیشتر از 60 مگابیت سرعت گرفتم !! ولی چون حجم بستم خیلی کم بود ترسیدم تموم بشه و تست رو متوقف کردم
ولی تست 40 مگی هست :
محتوای مخفی: تست
[emoji23] [emoji23] [emoji23]نقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
من سمت لشکر هستم یک مدت 16 می گرفتم الان نو سان داره ولی حدود یک مگ رو می گیرم .جفت دکل هم 43گرفتم ولی سرعت دانلود بین 2و 3 بوده اگه 8می گیری یعنی سرعت دانلودت یک مگ هست .نمی دونم فیبر نوری هستید یا نه ولی اگه مثل ما فیبر نوری باشید اون موقع می فهمید همین یک مگ هم چه نعمتی استنقل قول:
مشهد -شمال شهرنقل قول:
دوستان این آنتن یاگی رو تست کردین؟ من سرعت دریافتم ۱.۵ هست. می خوام بدونم ممکنه بیشترش کنه؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
احساس می کنم حجم اینترنت ایرانسل نسبت به اپراتورای دیگه زودتر تموم میشه . یعنی در شرایط برابر(حالا وبگردی باشه یا دانلود برنامه و فیلم) ایرانسل حجم بیشتری می خوره!... مصرف من هم عمدتا وب گردی هست...مشکل از کجاست؟ دلیل خاصی داره...!؟
نرم افزار کنترل حجم نصب کن و چک کننقل قول:
4G هرمزگان بندر جاسک
sent from Huawei mate 8
دوستان سلام
اين اينترنت هديه كه همراه مودم ايرانسل داده ميشه رو چطور مي تون فعال كنم؟
خيلي ممنون
سلامنقل قول:
باید سیم کارت رو ببرید نمایندگی ایرانسل تا براتون فعال کنن بعدش حدود 10 تا 16 روز بعد باهاتون تماس میگیرن که بسته فعال شد
sent from Huawei mate 8
من قبلا با نرم افزار ایرانسل و کنترل حجم تست کردم کاملا با هم مطابقت داشت مقدار حجم مصرفی .نقل قول:
دوست عزیز منطقه رو میگی؟ و اینکه با مودم هستین یا گوشی؟نقل قول:
دوست عزیز منطقه رو میگی؟ و اینکه با مودم هستین یا گوشی؟نقل قول:
نقل قول:
کلیه بحث ها درباره مودم و آنتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
انجمن شبکه کاملا با اپراتورهای همراه و بیان مشکلات و سوالات سخت افزار سوا می باشد.
با تشکر
اطلاع از وضعیت پوشش شبکه با کد #20*
ایرانسل سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه راهاندازی کرد
سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه برای مشترکان ایرانسل راهاندازی شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور سامانه ویژهای را به منظور بررسی آسان و سریع وضعیت پوشش شبکه اینترنت همراه (نسل 2، نسل 3 و نسل 4) هر منطقه توسط مشترکان خود راهاندازی کرد.
بر این اساس، مشترکان ایرانسل میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #20* (ستاره 20 مربع) از وضعیت خدمات دیتای همراه در محل خود مطلع شوند.
ایرانسل پس از اخذ پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسلهای سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه، شبکه نسل چهارم (4G/LTE) را به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباط حال حاضر دنیا، برای نخستین بار در ایران، در آبان ماه سال 93 در مشهد مقدس راهاندازی کرد. هم اکنون و پس از گذشت 20 ماه، 236 شهر، دهستان و جاده تحت پوشش شبکه نسل چهارم (4G/LTE) ایرانسل قرار دارند. این عدد برای مناطق تحت پوشش نسل سوم (3G) به 1015 میرسد.
با استفاده از شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باندپهن همراه میتوانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کنند و با استفاده از سیمکارتهای نسل جدید یوسیم (Usim)، خدمات نسل چهارم را جایگزین سایر روشهای دسترسی به اینترنت کنند. نسل چهارم یا فورجی، تمام قابلیتهای مدرنترین گوشیهای موجود در بازار را پشتیبانی میکند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایلهای ویدئویی با کیفیت HD، انجام بازی آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامههای کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوقالعاده فراهم شده است.
همچنین به منظور دسترسی گستردهتر به خدمات LTE، مودمهای باندپهن همراه ایرانسل با قابلیت پشتیبانی از فناوریهای GPRS، EDGE، 3G و 4G همزمان با راهاندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل به بازار عرضه شد. این مودمها با هزینه بسیار کمتر، امکان دسترسی به تمامی قابلیتهای نسل چهارم ایرانسل را برای کاربران مختلف فراهم میکنند.
اینو من قبلا هم گفتم ولی دوباره واسه اطلاع دوستان میگمنقل قول:
توجه کنید در این روش، شما فقط نسل های ارائه شده توسط سایتی که از ان سیگنال میگیرید رو مشاهده میکنید و ممکن است سیگنال نسل های دیگر ، که از سایت دیگر شهر شما ارسال میشود در مکان شما در دسترس باشد.
به طور مثال شما از سایت شماره 2828 سیگنال نسل 2 میگیرید و این سایت به نسل های بالاتر ارتقا داده نشده است. با شماره گیری این کد به شما گفته میشود منطقه شما تحت پوشش نسل 2 است. حال در نزدیکی شما سایت 2829 هم وجود دارد که نسل های سوم و چهارم را ارائه میکند و در مکان شما هم سیگنال خوب است. اما چون به سایت 2828 کانکت هستید به شما گفته میشود که فقط نسل 2 قابل ارائه خواهد بود.
بوکان 3 جی ایرانسل عصر
تست صبح سرسام آوره
نظرتون درباره این چیه
البته متعلق به ایرانسل نیست ولی اگه ایرانسل راه اندازی کنه ایا همین سرعت رو می ده
ایرانسل فکر کنم 2 روز پیش بود یه تبلیغی نشون داد و گفت به زودی ارائه میشه. فقط حیف که تو ایران اینترنت "دشمن" طلقی میشه و الا با این زیرساخت ضعیف اتصال منازل الان بهترین حالت همین سرویس های بدون سیم هست و اگه اجازه بدن! کیفیت سرویسدهی به صورت کلی خیلی بهتر از اینی که هست میشهنقل قول:
من خودم به شدت دوس دارم هر چه زودتر فعال بشن !!نقل قول:
یعنی من عمریه با این خطوط آشغال سر کردم !! همین الانش مجبورم سرویس 128 استفاده کنم !! چون خط تلفن من بیشتر از 2 مگابیت رو نمیتونه جواب بده به علت فاصله 5 کیلومتری با مرکز مخابراتی
توی اطلاعات لو رفته شماره های من به اسم کسان دیگری ثبت شده فکر کنم صاحبان قبلی سیمکارت هست ...... :n37: از سر من یکی کذشت .... :n27:نقل قول:
از اون اطلاعات لو رفته چه استفاده ای میشه کرد جز سوءاستفاده از بعضی آدمهای ساده اون هم اگه به قول شما اطلاعات با صاحب فعلی یکی باشهنقل قول:
تو خبرها که میخونین مثلا از فلان شرکت خارجی اطلاعات به سرقت رفته معمولا مکانیزم دیتابیس اونها اینطوره که اکثرا به جهت جلوگیری از دزدی (به نوعی تایید مشتری) و اتوماسیون کارها شرکتها میان اطلاعات کارتهای اعتباری مشتریها رو هم میگیرن و اینحاست که مشکل اصلی شروع میشه و الا آدرس و کد یه نفر به چه کار بقیه میاد؟!
ایران از این نظر یه امتیاز مثبت داره و جایی ندیدم که اطلاعات مالی رو از کسی بگیرن ( خصوصا تو ایرانسل)
خلاصه زیاد به داد و بیداد بعضی شرکتا گوش ندین همیشه یه تحلیل از مشکل یا مورد بوجود اومده بکنین ببینین که آیا جای نگرانی وجود داره یا خیر!
آقا همین الان نتم وصل بود ، یعنی تو این مدت چند ماه که من به طور پیاپی از طرح 6 ماهه 30 گیگی ایرانسل استفاده میکردم تا حلا نتم قطع نشده بود. الان اومدم طرح 3 ساعته نامحدودو فعال کردم، به محض فعال کردن نتم قطع شد. این اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟ آنتن LTE پره، ولی دیتا رد و بدل نمیشه. اینا چطوری میخوان جواب این همه مردمو بدن اون دنیا واقعا...
:n37:
سلامنقل قول:
شما یکبار گوشی به حالت هواپیما ببر
۵ ثانیه صبر کن
و مجددا به خط برگرد .
فرکانس نسل 4 ثابت ایرانسل 3500هست از دادن اطلاعات غلط به ملت خودداری کنید وقتی نمیدونید
سپاس
ربطی به شما نداره عزیز منم همون موقع قطع شد . ظاهرا کل شیکه ایرانسل اینترنتش قطع شدنقل قول:
دقیقا . شماره ملی کد و آدرس پستی و شماره تماس رو الان هر اداره ای داره روی پاکت پست هم که میاد درب خونه نوشته و مردم میندازن بیرون. این اطلاعات هیچ فایده ای برای کسی نداره . حالا ربط شماره ها چیه به تاپیک 3g 4g معلوم نشد آخرش!نقل قول:
علت اینکه برد نسل 4 ایرانسل انقدر کمه اینه ؟ چون قرار بود فرکانس 700 آزاد بشه توسط صدا و سیما :n27:نقل قول:
آزاد هم بشه که فعلا خبری نیست ازش به درد نسل 4 در مناطق شلوغ و پرجمعیت نمی خوره.نقل قول:
نسل 4 ایرانسل هم که در حال حاضر وجود داره روی 1800 هست
اکثر گوشی ها فرکانس مورد پشتیبانیشون اینطوریه : LTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 7|2600, 8|900, 20|800نقل قول:
یعنی ساپورت نمیکنن ؟
اگر به 3500 باشه (که شک دارم) تنها یک گوشی در دنیا از باند 42 پشتیبانی میکنهنقل قول: