از دیشب تا الان نت قطع بود الان افتادیم رو ایپی 5.233
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل تفاوت انچنانی با 37.223 نداره ولی سرعت صفحه بازکردنش کند تره
Printable View
از دیشب تا الان نت قطع بود الان افتادیم رو ایپی 5.233
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل تفاوت انچنانی با 37.223 نداره ولی سرعت صفحه بازکردنش کند تره
اطلاع رسانی :
دوستانی که 5.233 هستن اگه براشون رو 10 مگ تنظیم کنن (10 مگ میخرن) بعدش 2 مگ بخرن سرعتشون 650 خواهد بود . در ساعات شبانه هم تغییر سرعتی ندارید و همان سرعت 650 را در طول ساعات دریافت خواهید کرد
سلام من سرعت دو مگ گرفتم چجوری رو سرعت ده مگ ببندم؟ممنوننقل قول:
سرویس 10 مگ میخری بعد زنگ میزنی پشتیبانی تا خطت رو هم روی 10 مگ ببندن(اگه انجام بدن) بعد برمیگردی 2مگنقل قول:
دوستان کسی اینجا اینترانت 2مگ شمس رو فعال کرده؟؟ واسه کاربرای معمولی کار میکنه؟
دوستان خونگرم خوزستانی عزیز.... من میخوام بیام این طرح بهاره خابرات... 2024 ماهی 10 گیگ حدود22000 یکساله... رو قبض میاد.... دانلود رایگان شبانه 1تا 6... خوبه؟کسی ثبت نام کرده؟
delete
حذف
سلام دوستان
من در حال حاضر از اینترنت مخابرات خوزستان استفاده میکنم اما ی خط دیگه دازم که میخام فعالش کنم ... چه قدر طول میکشه خط فعال بشه؟ از طریق نمایندگی اقدام کنم بهتره یا مستقیم برم دفترشون توی اهواز؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از نمایندگی اقدام کنید. اگه خطتتون مشکلی نداشته باشه معمولا بین 1 تا 2 روز طول میکشه تا خطتتون رانژه و آماده به نصب بشه. فقط به نمایندگی ای مراجعه کنید که توی پنلشون به یوزر/پسورد مشتریکنشون دسترسی آنی داشته باشن. یعنی نگن نصب هامون میره واسه دفتر آقا یا خانم فلانی و باید منتظر بشید. همین که آماده به نصب شد بهتون یوزرنیم پسورد بدن
----
اگه ساکن دزفول هستید خودم در خدمتتون هستم.
من نتم 20 دقیقه پیش وصل شد از دیشب ساعت 12 تا 9 امشب قطع بود. فکر کردم فقط برای منه
دان استریم را هم درست نکردن هنوز روی 3 مگ هست
نقل قول:
اقا علکی امید ندین به ملت مثل من می شن بعد 18 روز از تاریخ سرویس هنوز برام روی 10 مگ نذاشتن:n28:
من بیش از 90 درصد اوقات روی 5.223 هستم باقی اوقات روی 37.221 تا حالا روی ای پی 5.233 نیومدم
آقا دوستانی که از اکسین نت دارن یه راه حلی برای باز کردن سایتهایی مثل خبرانلاین یا فارس بگن... مسخرست که باید با فیل...برم بازشون کنم؟؟!!! 33372525 هم جواب نمیده
دوستان چند روزه فکر می کنم چرا این مخابرات این کار را می کنه چرا اینا اینقدر اذیت می کنند برای 10 مگ
احتمالا کاربرای زیادی از این راه حل 10 مگ استفاده کردن که این مخابرات به راحتی دیگه دان استریم را روی 10 نمی ذاره
معلوم هم نیست چقدر کاربر داره تو استان و کشور . نمی تونن هر روز بیان ببین دان استریم کاربر با سرویسش یکی هست یا نه
من اکسین دارم خبر انلاین وباقی سایت ها برام باز می شن راحتنقل قول:
دوستان کسی اینجا اینترانت 2مگ شمس رو فعال کرده؟؟ واسه کاربرای معمولی کار میکنه؟
دوستان، چند روش امتحان کردم.
1) مودم دیگه ای رو آوردم و تست کردم، نتایج همون بود، کمی بهتر شد.
2) Firmware مودم رو آپگرید کردم، الان بازم بهتر شده ولی هنوز هم باقی هست مشکل.
3) اسپلیتر رو عوض کردم، باز هم بهتر شد ولی همچنان باقی است مشکل.
4) مدولاسیون رو عوض کردم هم اتفاق جدیدی نیفتاد.
چیزی که واضح هست برام اینه که Time Out بخاطر Send اتفاق میفته نه Receive یعنی تو آپلود مشکل هست.
زنگ بزنم به 2020 کارم حتما درست میشه؟ :n37:
بچه ها کسی این سرویسو فعال کرده اینترانت شمس 2048 یکساله 48 گیگ پس پرداخت؟؟؟؟
منظور از پس پرداخت چیه؟
یعنی پولش رو قبض میاد.نقل قول:
پیش پرداخت یعنی میخری تا برات فعال بشه.
آقا مدلاسیون رو اومدن خود بخود گذاشتن رو جی دی ام تی و دان استریم و ماکسیمم ریت رو کم کردن
آی پی 5.233
کسی میدونه کلا چه خبره ؟:n04:
شما میتونی به صورت دستی اونو روی ADSL 2+ بزارینقل قول:
امشب دوباره با 2020 تماس گرفتم:n03:
این بندگان خدا فکر کنم راست می گن هر کدوم را زنگ می زنم تو سیستم بهم می گن دان استریم روی 10 هست.
فکر کنم این مشکل از مرکز مخابراتی اهواز باشه. یعنی تو سیستم 10 هست . ولی روی خط 3
به پاسخگو 64 گفتم تو اطلاعات مودم و speedtest دان استریمم 3 هست. گفت برات پیگیری می کنم
حالا معلوم نیست این هم سرکاریه یا نه:n30:
من پنج مک خریده بودم. کفتم رو مودم زده 2 مگ.. سه نفرشون گفتن نه رو ۵ مگ و درسته. نمایندگی شهرمون که اصلا نمیدونست داون استریم یعنی چی...... دیگه بقیشو خودت میدونی.نقل قول:
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
نقل قول:
نه من مطمئنم چون یک یا دو بار زنگ نزدم. بیش از 10 بار تماس گرفتم همه اشون هم گفتند روی 10 مگ هست
حالا باز پیگیری می کنم. امیدوارم درست بشه
چقدر طول کشید برات درست کرد:n13:نقل قول:
مشخصات نویز و سیگنال خطت چجوریه الان؟:n36:نقل قول:
چطور می تونم ببینم این دو مورد را؟نقل قول:
دوستان یه سوال الان ترافیکم تموم بشه. مجبورم منتظر پایان دوره بمونم بعد می تونم سرویس جدید بگیرم
یا نه بعد تمام شدن حجم ام می تونم سرویس جدید بگیرم:n13:
توی کنسول مودم زده مقدار snr margin و line attenuationنقل قول:
192.168.1.1
میتونی بگیرینقل قول:
الان خط شما 20 مگ میکشه، از طرفی مدولاسیون هم ADSL2+ - ANNEX.M هست که حتی به آپلود اجازه میده بالای 2 مگ بره ولی نرفته.نقل قول:
اگر خود پشتیبانی میگه که ثبت کرده، مشکل از طرف اداره دیتاس که هنوز انجام نداده.
البته روزهای کاری اداره دیتا شنبه تا چهارشنبه، از ساعت 8 تا 4 عصر هست فکر کنم. امروز زنگ بزن دوباره یادآوری کن.
شماره اشون را لطف می کنید. من دوهفته است الان پیگیرم اگر شما زودتر می گفتید این مورد را من این همه با 2020 سر و کله نمی زدمنقل قول:
متاسفانه اداره دیتا فقط از مخابرات دستور میگیره و کسی خارج از اون زنگ نمیزنه.نقل قول:
شما باید گیر بدید به پشتیبانی الان که مثلا من از پنجشنبه حساب 10مگ گرفتم، ولی استریم رو بالا نبردین...
یعنی باز باید با 2020 تماس بگیرمنقل قول:
زنگ بزن نمایندگی اکسین.نقل قول:
33372525
بلهنقل قول:
منم امروز زنگ زدم 2020 فکر کنم باید فاتحه 10مگ رو بخونم :n27:
نمایندگی کاری نمی کنه قبلا تماس گرفتم بهم گفتن با 2020 تماس بگیرنقل قول:
انجام دادمنقل قول:
چراغ adsl خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه
نقل قول:
سروش جان 10 دقیقه پیش تماس گرفتم با 2020 . همین را بهشون گفتم. گفتم من 18 روزه سرویس 10 مگ گرفتم ولی خطم روی 3 مگ بسته شده
تو سیستم شما روی 10 هست ولی روی خط و تنظیمات مودم 3 هست. بهش گفتم حتما اداره دیتابیس برام پایین بسته
بعد عصبی شد گفت دیتابیس چیه . کی به شما اینو گفته . بعد گفت تا 1 الی 2 ساعت دیگه براتون درست می کنم
تا الان نزدیک 4 -5 نفرشون گفتند نیم ساعت یا 1 ساعت یا 2 ساعت دیگه درسته ولی خبری نشد
حالا معلوم نیست اینم مثل اوناست یا نه