شما برو بخش نظام وظیفه دانشگاه برگه لغو معافیت تحصیلی بگیر بعدش ببرش پلیس +10 و دفترچه پست کننقل قول:
Printable View
شما برو بخش نظام وظیفه دانشگاه برگه لغو معافیت تحصیلی بگیر بعدش ببرش پلیس +10 و دفترچه پست کننقل قول:
امروز رفتم نظام وظیفه گفتش برو دنشگاه نامه بگیر ببر پلیس 110 دفترچه پست کن. رفتم دانشگاه برای انصراف یه فرم داده باید امضای چند تا مسئول رو بگیرم که چیزی بدهکارم نیستم به دانشگاه. الانم که امتحاناته هیچ کدوم از مسئولین نبودن. :n03: این برگه معافیت تحصیلی رو بدون انصراف میدن؟ الان دفترچه رو پست کنم کی اعذام میشم؟ میخوام هرچه سریعتر برم.نقل قول:
امروز رفتم نظام وظیفه گفتش برو دنشگاه نامه بگیر ببر پلیس 110 دفترچه پست کن. رفتم دانشگاه برای انصراف یه فرم داده باید امضای چند تا مسئول رو بگیرم که چیزی بدهکارم نیستم به دانشگاه. الانم که امتحاناته هیچ کدوم از مسئولین نبودن. :n03: این برگه معافیت تحصیلی رو بدون انصراف میدن؟ الان دفترچه رو پست کنم کی اعذام میشم؟ میخوام هرچه سریعتر برم.نقل قول:
بچه ها میشه پارتی جور کرد از 05 کرمان بیفتم سپاه؟ تو 18 روز باقی مانده تا یک تیر/به نظرتون تاریخ اعزامم را بندازم یکم شهریور تا شاید کد نیروی انتظامی یا سپاه بخورم(چون شهر خودم یزد ارتش ندارد و من که تک پسرم نمیتونم در شهر خودم باشم)یا میگید همون یک تیر برم(چون من اثلا طاقت دوری از خانواده را ندارم)//نمیدونید امروز که فهمیدم افتادم 05 چقدر حالم گرفت(چون دل بسته بودم به امریه دادگستری)////چه کنم هیچ کس مشاوره ای دارد؟؟؟
شما تا انصراف ندی نمی تونی اون برگه را بگیری باید اول انصراف بدی یا فارغ التحصیل شده باشینقل قول:
خوب امار بگیر کیا دانشگاه هستن اون موقع برو
از ارتش که به هیچ وجه نمیتونی بیفتی سپاه ! ولی تو همون ارتش هم اگر پارتی داشته باشی میتونه جای خوب بندازت
از ارتش که به هیچ وجه نمیتونی بیفتی سپاه ! ولی تو همون ارتش هم اگر پارتی داشته باشی میتونه جای خوب بندازتنقل قول:
خوبه پس !!! منم از شیرازم میرم تهرون پست میکنم . شانس که نداریم میندازتمون نیرو انتظامی جهرم یا کرمان از اون برم میریم سیستان !!!!:n01:نقل قول:
عجب بدبختی داریم از دست اشرار !!! :27:
دقیقا همیناییه که دوست عزیزمون میگه:نقل قول:
در ادامش باید بگم که رفیقم از اهواز افتاده بود اینجا آموزشیشو، کل هفته به جز مواقع نگهبانی همش بعد از ظهرا بیرون بودیم باهم! کلی گشت و گذار کردیم تهرانو :n06: جاتون خالی آخرای هفته هم مرخصی میگرفت دو روز میومد پیش من. از صبح تا شب میرفتیم گردش و شب هم برمیگشتیم خونه میخوابیدیم تا فردا که ادامه گردشا رو بریم. جمعه شبا هم برمیگشت پادگان که شنبه به صبحگاه برسه. در کل هتل بسیار خوبیه، البته به پای پرندک 02 نمیرسه. اونجا که دیگه ته هرچی هتله !!! :n09: :16:نقل قول:
البته یه چیزی، ترجیحا اگر بیافتی یگان های سری 5 خیلی بهتره. چون یگانای سری 7 کمی سخت گیرن. مثلا رفیق من 724 بود بعضی وقتا اذیت میشد، ولی در کل خیلی خوب بود
منم اگر برم سربازی دوست دارم آموزشی بیافتم اونجا :n12:
سلام
من تیر ماه فارق التحصیل میشم و لیسانس میگیرم . حالا میخواستم ببینم میشه کاری کرد که وقتی اعزام من که به احتمال زیاد میخوره شهریور یک ما جلوتر بیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید چطوری اقدام کنم ؟
مثلا مرداد ماه اعزام بشم. اینطوری دیگه با لیسانسه ها نمیافتم ؟؟؟؟؟؟؟:n16:
عزیز امکان چنین چیزی نیست اصلا در مرداد اعزام بالاتر از دیپلم نداریمنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
سلام دوستان من میخواستم معافیت کفالت بگیرم پدره من یکی از چشمهاش بینایی نداره و اون یکی هم خیلی ضعیفه و پاش هم یکی از پاهاش از زیر زانو قفطع شده من یه برادر بالای 18 سال دارم که ایشون معافیت چشمی دارن جمع چشم هاش 9.5 هست
ولی من چند هفته پیش پدرمو میدان سپاه بردم اونجا کمیسیون پزشکی تشکیل شد پدرم رو قبول کرد ولی به برادرم گفت باید تو هم از کار افتاده باشی یعنی یه چشت کور باشه اون یکی هم دیدش کم باشه
حالا من موندم مگه برای از کارافتادگی پدر یکی از فرزندان نمیتونه کفیل باشه خوده میدان سپاه وقتی رفتیم نزاشت ما حرف بزنیم پای پدرم رو تا دید گفت این اوکی هست ولی برادرم رو گفتن میفرستیمت بیمارستان امام سجاد ما هم گفتیم باشه قرار شده بهمون زنگ بزنن بگن کی بریم
یکی به من گفت پدرت رو ببر تحت پوشش بهزیستی چون قانون 6 بهزیستی میگه اگر پدر و مادر یکی از آنها از کارافتاده باشه با رضایت اونا یکی از فرزندان میتونه کفیل بشه حالا دوستان من رفتم کارای پدرم رو کردم بهزیستی هم درجه معلولیت پدره من رو شدید توصیف کرد حالا قراره تا چند وقت دیگه کمیسونشون تشکیل بشه ما رو خبر کنن
دوستان حالا به نظرتون از کدوم راهها من برم به نتیجه میرسم
آیا از همون قانون خوده میدان سپاه مگه نباید قبول میکرد
این بهزیستی به نظرتون چقدر جواب میده
شدنی هست یا خیر
سلام
تاریخ اعزام من 1 شهریوره، خواستم بندازم 1 تیر گفتن چون دارن کد میزنن 1 تیر بسته شده به نظرتون تو این چند روز م.نده به اول تیر میشه تارخ اعزاممو عوض کنن؟
همون بهزیستی رو پیگیری کن ....نقل قول:
اون میدون سپاه هم درست گفته باید برادرتون که بالای 18 هست از کار افتاده باشه . . .
وقته گفتند نمیشه دیگه نمیشه دوست من ....مگر این که پارتی داشته باشی. . .نقل قول:
سلام
تاریخ اعزام من 1 شهریوره، خواستم بندازم 1 تیر گفتن چون دارن کد میزنن 1 تیر بسته شده به نظرتون تو این چند روز م.نده به اول تیر میشه تارخ اعزاممو عوض کنن؟
سلامنقل قول:
من الآن دیگه تقریبا 15 روز از آموزشیم مونده تو همین 01
بدون شک 01 بهترین جا برا آموزشیه ، احترام می زارن در حدی که هیچوقت بهتون نمی گن سرباز و با آقای دانشجو صداتون می کنن و بی احترامی نمی کنن مگر برا افراد خاص ...! امکاناتش خوبه ، بچه تهران هم که هستی و خیلی راحت تره و به جز 3-4 روز اول که مرخصی نمیدن ، شما هر روز می تونید مرخصی بگیرین و برین خونه و فردا صبح برگردین
پارکینگ هم داره و راحت میشه ماشین برد و مثل یه کارمند صبح برید پادگان و بعد از ظهر تقریبا 5 برگردین
به جز اون 3-4 شب اول ، فقط شب هایی که نگهبانی باشی می مونی تو پادگان و بقیه رو می تونی بری خونه
در کل خوبه ، از 02 برا بچه های تهران بهتره حداقل (چون 02 خارج از تهرانه )
دوسته عزیز ممنوننقل قول:
فقط یه سوال دیگه اون میدان سپاه برادرم رو بیمارستان امام سجاد گفتن ارجاع میدن که هنوز خبری نشده گفتن زنگ میزنیم این بهزیستی که امروز من کاراش رو انجام دادم پدرم از نظر بینایی شدید و از نظر تحرکی خفیف ذکر شده بود البته کمیسون اصلیش هنوز تشکیل نشده خوده بهزیستی گفت 1 ماه تا اتمام کار زمان میبره
حالا اگر زنگ زدن از نظام وظیفه و به برادرم گفتن برو امام سجاد بره یا نه بعد اگر رد شد اعتراض بزنم چی کار باید کرد تا این مدرکه بهزیستیم آماده بشه چه حرکتی انجام بدم
بنده از نظره پزشکی مشگل تپش قلب خودم دارم و چند بار تپش قلبم حالت af بهم دست داده که باید اون زمان آمپول بزنم تا تپشم درست بشه و یک بار هم عمل ابلیشن انجام دادم
میخواستم بگم شرایطه پزشکی رو خودم دارم ولی دوست ندارم از این راه برم جلو و اینو گذاشتم برای آخرین در
اگر همه اینا رد بشه میشه برای پزشکی اقدام کرد
به نظر من صد در صد بره چرا نره ؟ ولی میتونم بگم 100 درصد موافقت نمیشه همونجا هم میتونید اعتراض بزنیدنقل قول:
سنگ مفت گنجشک هم مفت
اما چیزی که به نام از کار افتاده ذکر میشه یعنی فرد به تنهایی نتونه از خودش مراقبت کنه که ضعف بینایی در این ردیف نیست همین العان در مدارک بالا افراد با شماره های چشم بالا تر از 10 به خاطر مدرک تحصیلیشون حتی معاف هم نشده اند چه برسه به از کار افتاده ..شما کار خاصی نمیتونید بکنید فقط مطمئن بشید که از طریق بهزیستی معاف میشوید و
بیهوده وقت خود رو تلف نکرده باشید
برای مشکل قلبی تون هم میتونید از طریق لینک زیر بررسی کنید که در شمول قانون معافیت پزشکی قرار میگیرد یا نه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من توی این ماه دفترچه رو بفرستم اعزامم میفته برای شهریور؟ مدرکم دیپلم
مشکلات جسمانی رو خودشون تست می گیرن میفهمن یا خودمون باید اعلام کنیم مشکل داریم؟
شما توی این چند روز ارسال کنید احتمال اعزام در مرداد زیاده احتمال کم برای تیر یا شهریور وجود دارهنقل قول:
شما برای پر کردن دفترچه باید به پزشک مراجعه کنید و تستی هم نمیگیرند هر مشکلی دارید باید خودتون به پزشک بگید
تیر برام خیلی زوده. کلی کار توی این دو سه ماهه باید انجام بدم. یعنی بخوام شهریور یا حداکثر مرداد بیفته دفترچه رو الان نفرستم؟نقل قول:
داداش فقط سوال آخر خوده پزشک بهزیستی که تو کمیسیون پزشکیش هم بود میگفت معافیت رو بهت میدم فقط اگر من رو قبول کردن باز نظام وظیفه بامبول در نمیاره که برادر دارینقل قول:
چون یه بار دیگه هم باید گویا پدرم رو برای کمیسیون نظام وظیفه ببرم
و در آخر این آموزشی رو من باید برم
اگر باید برم میشه به خاطر نامه از بهزیستی تهران بیافتم
شما اگر میخوای تو مرداد یا شهریور بیوفته اول تیر ارسال کن . . .نقل قول:
والا دوست مننقل قول:
داداش فقط سوال آخر خوده پزشک بهزیستی که تو کمیسیون پزشکیش هم بود میگفت معافیت رو بهت میدم فقط اگر من رو قبول کردن باز نظام وظیفه بامبول در نمیاره که برادر داری
چون یه بار دیگه هم باید گویا پدرم رو برای کمیسیون نظام وظیفه ببرم
و در آخر این آموزشی رو من باید برم
اگر باید برم میشه به خاطر نامه از بهزیستی تهران بیافتم
.. بنده در مورد معافیت مددجویان بهزیستی اطلاع زیادی ندارم متاسفانه در سایت نظام وظیفه هم توضیح زیادی داده نشده .. حتما کارشناس بهزیستی بهتر در جریان امور هست... داشتن شرایط نمیتونه در محل اموزشی تاثیر گذار باشه و فقط در محل یگان بعد از اموزشی موثر است
دوستان معافیت چاقی و لاغری هنوز هست؟
من قدم 180 وزنم الان 58 هست ولی تا 54 هم میتونم برسونم. میشه معافی لاغری گرفت؟
تیر ارسال کنم میترسم بره برای پاییز :n28:نقل قول:
نقل قول:
این معافیت دیگر داده نمیشود و کنسل شد ...
خیر از اونجایی که اعزام افراد دیپلمه 18 هر ماه انجام میشود پروسه اعزام سریع استنقل قول:
حتی اگر افتاد پاییز شما میتونید در خواست تعجیل کنید ...
tapatalk
...
REAPER CREW
یعنی اگه بعد از هجدهم همین ماه بفرستم احتمال اینکه تیر بیفتم نیست؟نقل قول:
من همچین چیزی نگفتم دوست من ....شما اگر میخوای اعزام تیر نباشی در خرداد دفترچه ارسال نکننقل قول:
میخوای اعزام مرداد نباشی در تیر ارسال نکن و.....
البته همیشه احتمالات و شانس وجود داره
نقل قول:شما گرامیان دانشجو هستید؟نقل قول:
همه گرامیان دانشجو هستن
ولی همه چون نگران خدمتشونن روی نوشتنشون دقت نمیکنن
دوستان سوالی دارم. پزشک ناجا میگوید جواب معافی یک ماه دیگر برای شخص ارسال خواهد شد. آیا در فاصله این یک ماه میتوان با نظام وظیفه تماس گرفته و پس از اعلام کد ملی از وضعیت معافی مشمول آگاه شد؟
بچه ها سلام/همونی هستم که درباره روند امریه دادگستری هی پیام میذاشتم(این همه رفتم مصاحبه و اومدن تحقیقات محلی و آخرش هیچی افتادم 05 کرمان با مدرک لیسانس حسابداری/به نظرتون بعد آموزشی یگانمون را کجا می اندازند(تک پسرم)/به نظرتون میشه شهر خودم یزد بیفتم(ارتش نداره)/مدارک تک پسری را قبل آموزشی با خودم ببرم یا بعد آموزشی؟/ودر آخر 05 کرمان چه طور جایی است؟
امیر پادگان 02 سره صبحگاه همون 2/3 سنوات ها رو بخشید(4 ماه) حالا اون 2 ماه رو باید کشید !!!!!
اخه این چه عدالتیه اینا دارن یه سال کلا می بخشن یه سال نمیبخشت یه سال خدمتو میکنن 18 ماه یه سال میکنن 20 ماه یه سال میکنن 24 ماه .... بعد جالبه حرف از عدالت میزنن و نظم !
3 ماه دیگه دارم ( امیدم به نیمه شعبانه ...:n27:) خیلی زور داره ادم اضاف سنوات بکشه ! حداقال انضباتی باشه میگه سره فلان چیز دارم اضاف میخورم ! ولی الان....
تا اونجایی که من یادمه یه روزی توی دورهی آموزشی و تقریبا اواخرش بود که گفتند کسانی که شرایط خاص دارند (تاهل، سرپرست خانواده، تنها اولاد ذکور (تکپسر)) مدارکشون رو طبق تابلو اعلانات؛ فلان روز ببرن تو مسجد. خلاصه اینکه تو آموزشی میحواستند.نقل قول:
مدارکشم کپی شناسنامه خود فرد + والدین + استعلام از ثبت احوال محل صدور والدین بود. (امیدوارم که چیزی رو از قلم ننداخته باشم.)
مداركي كه توي آموزشي (نيروي افتضاحي ، ببخشيد، انتظامي ) برا تك پسرا ميخواستند اينا بود : فتوكپي شناسنامه برابر اصل شده : «پدر» ،«مادر » و«خود فرد» :«تمام صفحات» . تا حتي الامكان استان محل زندگيشون بيفتن.اگر هم تو استان محل زندگيت! نيفتادي بعد مدتي پيگيري (مثلا چند ماه!) فكر كنم مامور به خدمتت كنن تو يزد مثلا يكي از دوستام بعد از پيگيري افتاد « گشت محافظت از محيط زيست شهرشون! ».نقل قول:
اگه بتوني استعلام هم از ثبت احوال بگيري خوبه ولي ثبت احوال هم ،فكر كنم ، معرفي نامه از يگان خدمتيت مي خواد تا گواهي صادر كنه كه تو تك پسري!
برادر من مدارک کامل بهزیستی رو امروز تحویل دادم و پروسش 1 ماه هست تا نامم بیاد امروز نظام وظیفه زنگ زد گفت برادرت 4 شنبه دیگه بیاد امام سجاد برای معاینه چشم حالا اگر رد شد اعتراض بزنه یا نه میخوام تا اون زمان که بهزیستی میاد کشش بدم به نظرتون اعتراض بزنم چی کار کنم تا اون زمان که مدارک بهزیستی آماده بشهنقل قول:
آقا برگه آبی منو امروز پست آورد ! جالبه هنوز پلیس + 10 میگه نیومده
بعدشم اینکه من داخلش کدی نمیبینم که ! زده ساعت 7 صب پاشو برو پدافند هوایی سمنان !!!:n04:
شما به نظرتون خوبه افتادم نیروی انتظامی؟/به نظر شما چرا ارتش را همه واسه خدمت بهتر نیروی انتظامی میدونند؟/مدارکی که گفتید باید قبل آموزشی ببرم یا قبل از آن؟/به نظرتون باید خدا را شکر کنم که نیروی انتظامی نیفتادم؟نقل قول:
سلام دوستان پست امروز برگه منم آورده افتادم پادگان شهید رجایی نیروی انتظامی کرمانشاه خوبیش اینه که آموزشی حداقل شهر خودمونه
بچه ها سلام جواد بیکی هستم از یزد پست امروز برگ من هم آورد و افتادم 05 کرمان(تک پسرم)/به نظرتون جای خوبیه؟/تقسیماش اونایی که آموزشیشون اونجا بوده چه شهرهایی است؟/میتونم در ارتش به خاطر تک پسر در نزدیک ترین محل زندگیم (مثل اصفهان یا شیراز)بیفتم؟//در مهریز استان یزد هم میگند ارتش یک پادگان کوچک داره(پدافند است)میتونم یگانم را اونجا بندازم؟////ببخشید زیاد شد
سلام دوستان.من افتادم نیروی دریایی سیرجان.از نظام وظیفه پرسیدم که کجا افتادم. لیسانس کامپیوتر هستم. می خواستم بدانم چطور جایی هست.خیلی سخت گیرن یا نه. کسی تجربه داره و می دونه. بعد از اموزشی کجاها تقسیم میشه. احتمالش هست در شهر خودمان بیفتیم یا حتما باید جایی بریم که نیروی دریایی داره؟!
ایا میشه کدم از ارتش را تا اول تیر اعزام میشم (دو هفته وقت هست) به طریقی از طریق اشنا عوض کنم و بیفتم نیروی انتظامی تا بعد از اموزشی شهر خودم باشم؟!