راستش من خطم تا 2 مگ بیشتر نمی کشهنقل قول:
تقریبا این 2 مگ رو هم شب میگیرم در سرور داخلی
فکر کنم واسه من هم محدودیت خاصی نباشه
سرویس من هم 2 مگ 20 گیگ هست
Printable View
راستش من خطم تا 2 مگ بیشتر نمی کشهنقل قول:
تقریبا این 2 مگ رو هم شب میگیرم در سرور داخلی
فکر کنم واسه من هم محدودیت خاصی نباشه
سرویس من هم 2 مگ 20 گیگ هست
وقتی سرویس 10 مگ محدودیت دانلود سرور داخلی روی 250 هست روی سرویس 2 مگ محدودیت نیست!! عجب!! چی بگم والانقل قول:
حتی بنده با سرویس 10 مگ روی سافت 98 و سافتگذر هم که روی سرور خود اسیاتک هستند روی 250 محدودین گذاشته شده چه برسه سایتهای دیگر!!
دوستان کسی اطلاع داره این سرویس چطوره
شبکـه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت اينترانت نامحدودالماس داراي IP استاتيکـ
یعنی فقط شبکه ملی میشه دسترسی داشت ؟
فقط سایت های .ir و رنج ای پیت هم با 10.201 شروع میشهنقل قول:
دوستان و مسئولین اسیاتک کسی شبکـه ملي اطلاعات 128 كيلو بيت اينترانت با امکان تبادل 10 گیگ کسی خریده میخوام از سایت سافت 98 ویندوز دانلود کنم آیا این سرویس ها هم محدود کردن یعنی 64 کیلو بایت برای 128 میشه دانلود کرد و یا چون اینترانت هست روی این سرویس ها محدودیتی نداره و میشه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود کرد؟؟نقل قول:
شبانه از میهن دانلود چیزی گرفتی؟؟؟نقل قول:
من با قطعی مکرر چیکار کنم هر دقیقه داره لینک میپره و ابنترنت قطع میشه عکسشو میزارم ریز مصرف یک ساعتمه تمام طول روز همینه
از 15 خرداد وضع همینه و داره بدتر میشه به پشتیبانی چند بار زنگ زدم ، تو سایت شکایت پر کردم دوبار , تو سایت 195 شکایت نوشتم ولی هیچ فرقی نکرد
مشکل هم از سیم کشی یا مودم نیست تست کردم به نظرتون چیکار کنم؟
این ده روز رو چیکار میکنند برمیگردونند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میهن دانلود تست نکردم همین امشب تست میکنم خبرشو میدم اینجا داداش مرسی ازتنقل قول:
قربانتنقل قول:
از میهن دانلود و دانلودها تست کن خبرش رو بهم بده
از کی شکایت کردی؟نقل قول:
من با قطعی مکرر چیکار کنم هر دقیقه داره لینک میپره و ابنترنت قطع میشه عکسشو میزارم ریز مصرف یک ساعتمه تمام طول روز همینه
از 15 خرداد وضع همینه و داره بدتر میشه به پشتیبانی چند بار زنگ زدم ، تو سایت شکایت پر کردم دوبار , تو سایت 195 شکایت نوشتم ولی هیچ فرقی نکرد
مشکل هم از سیم کشی یا مودم نیست تست کردم به نظرتون چیکار کنم؟
این ده روز رو چیکار میکنند برمیگردونند ؟
مخابرات یا آسیاتک؟
برا منم همینطور بود باید خود پشتیبانی مشکلو حل کنه یه چیزی از پشتیبانی روی پورت dslam نویز میندازهنقل قول:
باید به پشتیبانی بگی با بی رس چکش کنه پورتتو
امروز شارژم تموم داشتم تو منو های اسیاتک نگاه میکردم چشمم به باشگاه مشتریان خورد:n13: دیدم چه قدر جالبه امکاناتش جالبه 1162.88 امتیاز دارم دویست تا دادم پین با ارژش سه گیگ زدم دیدم سه گیگ رایگان شارژ شدم در کل خوب بود اگه همون لحظه تو کارتم پول بود این اصلا نمیدیدم وجود داره امتیاز جمع میشد الکی :n20:
از آسیاتک شکایت کردمنقل قول:
دوستانی که در رابطه با اسیاتک سوال, نظر , انتقاد و... دارند از طریق پیج instagram اسیاتک میتونند مطرح کنند:
+
همچنین یک مسابقه هم گذاشتن که اگر کامنتها به تعداد 100 برسه به نفر برتری که جواب صحیح داده هدیه هم میدن.
تست شد متاسفانه باز هم همون 250 تا از سرور میهن دانلود و دانلودها هر دوی اینها هم مثل سافت 98 روی سرور اسیاتک هستند وهیچ تغییری با قبل نکرده.نقل قول:
سرعت شبانه هیچ تغییری نکرده سرویس 10 مگ سرعت شبانه از سرور داخلی و سایت میهن دانلود 250 کیلوبایت البته متغییر ه یعنی از 180 تا 245 متغییره!نقل قول:
روزانه هم هیچ تغییری نکرده من از یکسال پیش سرور داخلی 600 تا 650 داشتم هنوزم دارم فقط میخواستن یه خبر الکی زده باشن ملتو بذارن سر کارنقل قول:
اقا من مشکل پرش لینک دارم چی کار کنم ؟ نویز هم اونقدر بد نیست روی 12-13 هست ! به نظرتون چی کار کنم ؟
یعنی ازین شرکت دزد تر هم داریم ؟؟؟ تو روز روشن سر آدم کلاه میذارن ، من 1 ماه پیش درخواست دادم واسشون، همون روز قرارداد و اس ام اس کردن ما هم پرداخت کردیم ، حالا بعد 1 ماه میگن منطقه شما اصن پورت خالی نداریم !!!!!!!!!
باید صبور باشید !!!!
اینا دیگه کین !! همون روز نمیگن پورت خالی نداریم ، شما بگین من چی کار کنم ؟؟؟؟ :n35::n35:
چند دقیقه یه بار پرش لیتک دارید؟نقل قول:
بابا این چیهنقل قول:
یارو برگشتم بهش میگم خوشتیب 4 روز نت ما قطع بوده لینک پریده به علت کارای مخابراتی و هر کاری که میکردید
این 4 روز و باید به زمان اضافه کنید دیگه برگشته میگه نه به ما ربط نداره مشکل از مخابرات بوده!!!!
میگم آخه باقالی گداگستر که گداگستر بود اینجور مواقع کم کم یادمه یک هفته به زمان سرویسا اضافه میکرد حالا این زدن رو دست اون!!!!!!!
دوستای من اکثرا دارن میان این شرکت یادم باشه بگم بالاتر از 128 نگیرن!!!!!!!!!!
دقیقا دو روز هم هست سرویس شهابم سرعت روزانه سرورای خارجی اومده رو 500 600 تازه به زور یعنی زیر 400 هم نوسان میکنه
من که رفتم رو چلچله و قناری و این صحبتا.....
ببین سه ماه بیچارت میکنن منو سه ماه اسگل کردن اخرشم رفتم 195 شکایت کردم فرداش گفتن غلط کردیم پولو پس دادننقل قول:
من الان پارس آنلاین هستم! از سرعت و کیفیتش تقریباً راضیم. ولی دانلود شبانه نداره و هیچی هم طرح و مرح نمی ذاره یک کم دل آدم خوش باشه... می خواستم بیام آسیاتک. ولی این جا خیلی بد می گید از آسیاتک... واسه همه این مشکلات هست؟؟؟ تو فروم پارس هم مثلاً یک سری از قطعی و سرعت کم می گن که اصلاً من دچارش نشدم.
خواهشن پاسخ بدید، پیشنهاد بدید. چی کار کنم؟ بیام نیام؟ کجا برم؟
ممنون
شبانه محدودیت حجمی نداره فعلا و چون معلوم نیس سیاست های آینده ی شرکت چی باشه من خودم الان 6 ماهه که یک ماه یک ماه شارژ میکنم....نقل قول:
اگه محدودیت حجمی بزاره که رسما دخلش اومده!!!!!!!:n02:
1 ماه واسه تست بگیر بد بود تخلیه کن باید دل به دریا زد منم اون زمان اولش همینطور بودم...
ولی انصافا از چند شب پیش اصن اختلال شدیدی تو شبکه اومده
با شهاب سرعت 400 مگه میشه؟!!!!!
سلامنقل قول:
سرویستون چیه شبانه میانگین چند گیگ رایگان دان دارین؟ قیمت؟
مرسی
:n16:
سلامنقل قول:
شبانه شهاب داشتم ماهیانه با مالیات حدودا 47800 میفتاد سرور خارجی 200 تا 250 و داخلی چند شبی بود رو 700 800 میومد (مثل پی30 دانلود و ....)
بعد دیگه 3 4 روز به آخر سرویس یهویی سرعت روزانه خارجی که باید رو 1 مگ به بالا میبود یهو اومد رو 400 از 200 به زور شروع میشد میرفت رو 400 تا 600 نوسان میکرد
منم دیگه تمدیدش نکردم رفتم رو چلچله که تقریبا 15 تومن میشه....
واسه چک کردن اخبار دیگه استفاده میکنم ظاهرا پوکیده
آخه من کارم با یوتیوبه تماشای کلیپ و فیلم و ... بعد اصن کف کردم سرویس شهاب روز یهو بیاد رو 400!!!!:n04:
کدوم مرکزی ؟نقل قول:
سلام . من تازه از مشترکین اسیاتک شدم و خطم رو روی 12 مگ بستن
همه زحمتاشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز کشیدن من فقط هزینش رو پرداخت کردم حدودا دو روزه هم وصل شد ( بازم تشکر ^_^ )
سرعت دانلود سرور خارجیم بین 800 تا 600 کیلوبایت و از سرورای داخلی روی 1،200 مگابایت .
شبانه هم روی 190 ثابته
درکل فعلا که خدارو شکر خوب بوده انشاالله خوبم بمونه
کسی مشکلی نداره امشب؟
اینترنت من که کلا قطعه
مال من در ساعت رایگان نیم ساعت قطع بود ولی بعدش وصل شد ...نقل قول:
تست سرور داخل در ساعت رایگان :
تست سرور خارج در ساعت رایگان :
نوع سرویس هم 1 مگ 10 گیگ 2 تا 8 صبح رایگان
واسه من هم از ساعت 12 دیشب قطعه
ویرایش شد.........
سلام خدمت همه درآسیا تک درسرویسهای محدود حجم به دوره بعدانتقال پیدا میکند یا که نه :n16:
گیگ آسیاتک :n18:
سلام نه انتقال پیدا نمی کنه فقط برای همان دوره قابل استفادستنقل قول:
بقیه سرعتشون چه قدره؟؟نقل قول:
دیشب خیلی خراب شده بود تقریبا هر یه ساعتی یه بار !نقل قول:
دوستان بنده تا 70 هزار تومن میتوانم پول بدهم به نظرتون چه سرویسی بگیرم؟
10 مگ 20 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح؟
10 مگ 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح؟
چه فرقی دارن این دو سرویس به جز گیگشون؟سرعتشون فرق داره؟
10 مگ حداکثر سرعت دانلود رو میده؟
اگه میشه بهم بگید از سرور هایی چون دانلود ها میهن دانلود پی سی ورلد چقدر سرعت میده؟ممنون
دوستان من قبلا از نامحدود مخابرات و فن آوا استفاده می کردم اما الان با این مشکلاتی که پیش اومده برای نامحدود، تصمیم گرفتم که سرویس حجمی از آسیاتک بگیرم که البته نیازم رو تامین کنه.
من ماهانه حدود 30 تا 80 گیگ (به طور متغیر) دانلود دارم. می خوام بدونم سرویس کولاک 30 گیگ با ترافیک رایگان شبانه جواب نیاز من رو میده؟ یا شهاب 20 گیگ در ماه و شبانه رایگان؟
این سرویس ها چه سرعت دانلودی داره تو روز و شب؟
ممنون میشم جواب بدید.