با عرض سلام.
این طاقچه هارو با فایبر گلاسم میسازن ولی فکر کنم نسبت به ام دی اف خیلی گرونتر در بیاد ولی تمیزتر و شیکتر.
کسی که قاب پشت اینه تونو میخواد بسازه این مدل طاقچه ها و رودری های مختلفم قاعدتا باید بسازه.
با عرض سلام.
این طاقچه هارو با فایبر گلاسم میسازن ولی فکر کنم نسبت به ام دی اف خیلی گرونتر در بیاد ولی تمیزتر و شیکتر.
کسی که قاب پشت اینه تونو میخواد بسازه این مدل طاقچه ها و رودری های مختلفم قاعدتا باید بسازه.
بله فایبرش رو دیدم ولی حقیقت خیلی خوشم نیومد. بعدم فایبر بیشتر برای کسانی به کار میاد که میخوان تعداد اجزیای زیادی رو توی تاقچه جا بدن و spl بازی کنن. معمولا اونا استفاده میکنن. از لحاظ قیمتی هم فکر نکنم mdf های سه بعدی تفاوت قیمت خاصی با ساده هاش داشته باشه . بدم نماد بدم بسازن و بشون بگم شیبش رو کمی بیشتر بگیرن که صدا کمتر و کمتر به شیشه برخورد کنه.نقل قول:
نمیدونم چقد میتونه تاثیر داشته باشه.
با سلام
بالاخره از آقا حمید گل اجزای زیر خریداری شد
Alpine CDE-164BT
ZERO PRO 165.2 DC
Gladen RS 12
MOSCONI Gladen ONE 130.4
از الان باید برم تو فکر نصب تو استیج جلوی در تیبا هاچ بک ؛ ان شا الله یعد از نصب عکسهاشو قرار میدم
سلام دوباره خدمت اساتید و دوستان گرامی
من یک ساب pioneer 1300 با یک آمپ kenwood 640w رو از یکی از دوستان به قیمت 300 تومن دسته دو خریدم
سالم هستند می خوام ببینم اینا رو من 300 تومن خریدم گران نخریدم؟
بعد اگر لطفا کنید یک پخش و باند خوب که با این دستگاه ها هم خوانی داشته باشه رو معرفی کنید ممنون می شم
بیشتر برام کیفیت و نرم بودن صدا مهم هست برای پراید 132
بودجه هم پخش تا 300
باند هم 300 حالا اگر 100 تومن بالا پایین شد مشکلی ندارم
با توجه به این فاکتورها چی می تونم بگیرم
قبلا از محبت شما بسیار متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزانترین پخش بلوتوث دار ، که بدون آمپ بتونه باند JBL gto938 رو تغذیه کنه چیه ؟
(چهارساله که این باند رو با یه پخش LG معمولی سیصدهزارتومنی دارم و از صدای باندا خیلی راضی ام)
اینو چند بفروشم خوبه؟
الان نوش اگه پیدابشه چندتومنه؟
ارزانترین پخش بلوتوث دار ، که بدون آمپ بتونه باند JBL gto938 رو تغذیه کنه چیه ؟
(چهارساله که این باند رو با یه پخش LG معمولی سیصدهزارتومنی دارم و از صدای باندا خیلی راضی ام)
اگه با کمی هزینه ی بیشتر میتونم پخش بلوتوث دار بهتری بگیرم لطفا معرفی کنید
(قصد ندارم در آینده آمپ و ساب و چیزای دیگه ای اضافه کنم)
فرزاد عزیز خرید سابتون رو بهتون تبریک عرض میکنم و ایشالا تو شادیا استفاده کنی. تا اساتید عزیز میان من چند تا نکته رو خدمتتون بگم.نقل قول:
اول این که در پخش های پایونیر (به غیر از اونایی که بالای 1 تومن قیمت دارن ) شما برای کمتر شدن دیستورت میبایست sla رو تا منفی سه یا حتی منفی چهار کم کنی. کیفیتت خیلی بهتر میشه و میتونی از صدا هلیکس بیشتر استفاده کنی.
در مورد فیلتر ها هر دو فیلتر hpf و lpf رو روی 80 تنظیم کن . این تنظیمات یا باید از روی آمپ اعمال بشه یا از روی پخش. معمولا با قطعه ای که کراس دقیق تری داره این کارو انجام میدیم. مثلا بنده برای سابم فیلتر رو از روی پخش اعمال کردم ولی برای اسپیکر ها از روی آمپ اعمال کردم چون کراس p600 رو بیشتر قبول داشتم. گین آمپتون رو دیدم خیلی نمیشه فهمید رو چه فرکانسیه از طرفی آمپتون خیلی خیلی هم دقت بالایی نداره ( بد نیستا ولی در مقام مقایسه از پخشتون نمیشه گفت بهتره) پس فیلتر رو از روی پخش اعمال کنید.
در مورد تنظیم گین آموزشش رو قبلا حمید آقا نوشته بود ولی من دوباره میگم براتون. شما همهتنظینات رو در حالت دیفالت کارخونه قرار بده بعد ولوم رو تا مثلا 55 زیاد کن. بعد برو سراغ آمپ اونقد گین رو باز کن که صدای دیستورت (صدای پاق پاق میده دیگه بوم بوم نیست) از سابت شنیده بشه . به محض این که این صدا اومد گین روکمی برگردون و کمش کن. این میشه روش ساده و عامیانه تنظیم گین. خودت یه مدت گوش کنی کامل حد سابت رو متوجه میشی و در جایی که بیش از حد توانش بش فشار بیاری چون باکست هم سیلده کامل متوجه پایین اومدن دقت ساب میشی.
در مورد حجم صدا خدمتتون بگم که حتی کامپی مثل zero 165 هم حجم صداش کمی از کواکی مثل کاپا کمتره چه برسه به هلیکس 10 سانتی شما. برای برقراری توازن نسبی Sla رو کم کنید و با fader صدا رو بیارید جلو تا توازن نسبی برقرار بشه.
من خودم مدتی 6350 داشتم و راجع به تنظیمات فکر کنم 5 سال پیش بود که با حمید آقا هم صحبت کرده بودم.
مخلص.
سلام سجاد جاننقل قول:
ببخشید دیر شد
راستش رو بخواید سری 7 کلاریون خوب نیست. سونی بهتره و وکال بهتری داره.
خیلی ممنونم امیر عزیز. دقیقا چون حس میکنم کراس 5702 خیلی دقیق نیست از روی پخش اعمال کردم. اما نمیدونم روی آمپ باید چکار کنم تا کراس اوور خنثی باشه و lpf فقط از روی پخش اعمال شه...نقل قول:
آیا دکمه lpf باید خاموش باشه؟
پیچ فرکانس روی چند باشه؟
سلام
این چه تالار گفتمانی هست
هیچ کس جواب نمیده
یا من سوالم رو درست نپرسیدم؟:n13:
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام. پاسخ نگرفتن از پاسخ های بیهوده که کمکی نکنه یا گمراه کنه بهتره. حوصله کنید دوستان راهنمایی های کاملی میکنننقل قول:
من مبتدی ام اما در مورد قیمت، از اونجا که آمپتون به تنهایی ۲۰۰ میارزه، عالی خریدید.
برای پخش بهترین گزینه 300uvm کنوود هست با این بودجه.
برای اسپیکر، از اونجا که احتمالا توجهی به اسپیکر جلو ندارید، برترین گزینه تک استیج 693.11 کاپا اینفینیتی و بعد از اون 6902 pioneer هستن که هر دو حدود ۴۰۰ کمی بالا پایین هستن. قدرت و کیفیت عالی خواهد بود.
دکمه lpf رو رو روی off قرار بدید. این کار رو که کردید پیچ فرکانسی دیگه تاثیری نداره که رو چند باشه. روی بالاترین حد بذارید اون پیچ رو(البته تاثیر نداره)نقل قول:
سلام. پخش همون پخشی که فرزاد عزیز گفتن خوبه.نقل قول:
در مور اسپیکر هم بنده 690 فوکال یا mc609 گلیدن رو پیشنهاد میدم. اینها 375 تا 385 قیمت دارند.
کاپا 11 الان حدود 440 هست و 6902 فکر کنم 390 بود.
من تعریفدddx917 کنوود رو شنیدم. تنظیمات خوبی داره . خروجی 5 ولت و 13 باند اکولایزر. قیمتش هم 2250 هست فکر کنم.نقل قول:
Bt610 کنوود و n5150 سونی بلوتوث دارند و حدود 410 تا 415 هستند. هیچ پخشی به تنهایی کواک شما رو پر نمیکنه. سونی x100 میتونه درصد قابل ملاحضه ای از صدای کواکتون رو در بیاره و خیلی حرفه ای تر از دو گزینه قبلی هست 740 هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا امیر فوکال 690 از کجا تهیه کنم ؟ تهران پشت شهرداری هرجا پرسیدم نداشتن
Pv بهتون الان پیام میدم.نقل قول:
سلام واقعا ممنونم از آقا فرزاد و آقا امیرحسین
در مورد پخش تا 400 500 تومن هم می تونم اگر واقعا تو کیفیت فرق زیادی داره و اگر پایونیر بهتر هست !
چون من حقیقت زیاد سر رشته ندارم
الان 2 تا پخش هست که خیلی رفته بودم تو فکرش که بگیرم و مقایسه ای که کردم چه داخل سایت های ایرانی خارجی و سایت خودش ، حتی فایل دفترچه راهنماش رو دیدم همه یکی هست فقط تو قسمت cd رو از دفترچه حذف شده ، چه فرقی بین یک پخش 300 , 400 هست وقت برای یک cd ?
اگر یک پخش 300 هزار تومنی بگیرم فرقی با یک پخش 600 هزاری هست اگر هست تو قدرت بیشتره یا تنظیمات ؟ و آیا کارایی داره با سیستم که من دارم
Kenwood KMM-BT303 با قیمت 288
Kenwood KDC-BT610U با قیمت 415
---------------------------------------
این پخش رو هم Kenwood kdc-x400 دوستم داره ازش زیاد راضی نیست میگه فقط پایونیر بگیر پشیمون میشی
گیر کردم
من خودم یک اخلاقی دارم یک بار بسته به نیازم بهترین رو میگیرم که بعدش دل به شک نشم بگم آخ کاش اونو می گرفتم
بازم ممنونم اگر گزینه های بهتری دارین معرفی کنید اگر هم واقعا همین خوب هست که بگیرم
دست همه استادان طلا :n12::n16:
سلام..امیر جان ..مرتضی هستم....نقل قول:
امیر جان..چند تا سوال دارم...
ایا رده پایین های کلاریون هم صدای خوبی دارند..مثل کلاریونDXZ385...
نظرتان در مورد پخشهای بلاپونکت چی هست؟؟نسبت به کنوود و سونی وکلاریون((کلاریونهایی که USB می خورند مثل نمونه بالا))....
فرق پخشهای 2 ولتی و4 ولتی چی هست>؟؟
کامپ گلیدن SQX165 استوک با قیمت 600 تومن خوبه؟؟؟
تشکر...
نقل قول:
نظرتون راجعبه Kenwood KDC-X5100BT چیه ؟
Sent from iPhone using Tapatalk Pro
آقا یه سوال فنی
ضبط فابریک 206 عوض کنم مثلا همون کنوود 300 Uvm بندازم دسته ی کنترل صدا زیر فرمون از کار نمیوفته ؟
سلام. X400 رو به چی وصل کرده که ناراضیه؟ راجع به پخش زیاد همینجام بحث شده. کنوود کلا صدا رو کمتر رنگ أمیزی میکنه و صدای واقعی تری به شما تحویل میده. شاید دوستتون چون به اونجور صداها گوش کرده از صدای این خوشش نیومده.نقل قول:
در کل من صدای کنوود رو خیلی بیشتر میپسندم. تست هم انجام دادم راجع به این موضوع. سلسقه شنیداری کم کم باید تغییر کنه . یعنی کسی که داره یه صدای غیر واقعی رو گوش میده وا باهاش حال میکنه وقتی صدای واقعی تر ور میشنوه اولش میخوره تو حالش ولی بعد از مدتی که به اون صدا گوش کرد دیگه بر نمیگرده به حالت قبلیش.
اگر میخوای خیال خودتو راحت کنی x100 سونی بگیر.
پخش های ارزونتر و گرونتر تو خیلی چیزا فرق دارن هم امکانات و هم صدا و هم کیفبت ساخت. سی دی هم خب قطعا تو قیمت تاثیر داره دیگه. مثلا تو آلپاین میتونی تغیر قیمت به خاطر سی دی بهتر درک کنی.
7056 هم خوب بود که دیگه تولید نمیشه و بعید میدونم پیدا کنید.
در صورت تهیه اینترفیس مناسب از کار نمیوفته. فکر کنم اینترفیس 60 تومن باشه. ولی اون ال سی ای 206 دیگه مثل قبل کار نمیکنه.نقل قول:
پخش خوبیه. پرچمدار امسال کنووده. کلا نسبت به قیمت امکانات زیادی داره. فقط کنترل نداره و باید باگوشیت این کارو بکنی.نقل قول:
داداش نظرت چیه اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرمنقل قول:
مگه دنبال پخش بلوتوث دار نیستی؟ پس این به چه دردت میخوره؟نقل قول:
کلا کیفیت صدا برای گوش کردن موسیقی با بلوتوث خیلی خیلی میاد پایین. من تا حالا از این وسیله استفاده نکردم و هیچ وقت هم با بلوتوث موسیقی گوش نمیکنم. به دلیلی که خدمتتون گفتم.
این دیگه به اهداف شما برمیگرده که میخوای پخشت رو ارتقا بدی یا یه بلوتوث به پخش فللیت وصل کنی.
طبق ریویوهایی که گرفته و اطلاعاتی که راجع به نسل ۴.۱ بلوتوث خوندم و امکانات ارتباطی این دستگاه که نشون میده کیفیت صوت رو مانند دستگاه های نسل قبل (بلوتوث چهار) کاهش نمیده این دستگاه رو معرفی کردمنقل قول:
درکل فقط خواستم نظرتونو (بی تعصب) بپرسم گرامی
به عنوان آخرین پست ، بنظرتون منکه قصد ندارم آمپ بخرم آیا این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من مناسبه؟
تعصبی روی برند خاصی واقعا وجود نداره. چون شما امضای منو ببینی از خیلی برند ها توش هست.نقل قول:
بنده خودم وقتی اولین پخشم که سونی بود رو به همراه باند جی بی ال میخریدم هیچ قصد ارتقایی نداشتم. ولی الان بالای 5.5 میلیون قیمت سیستممه. خیلی افراد رو دیدم که اولش همین حرف رو میزدن و بعد ها به فکر ارتقا افتادن وقتی نتیجه هزینه و وقتی که صرف میکردن رو دیدن بیشتر علاقه مند میشدن. مثل خود من.
من صدای این پخش رو نشنیدم ولی میتونم صداش رو متصور بشم چون صدای پخش های مختلف کنوود رو شنیدم. بنده خرید پخشی که 2 جفت خروجی داره رو توصیه نمیکنم طبق تجربه خودم. اونم به خاطر همون آینده که گفتم.
این پخش تو رنج قیمتی خودش پخش بدی نیست ولی انتظار خاصی رو هم نمیشه ازش داشت.
انتخاب نهایی خب بسته به تصمیم شماس.
مخلص.
نقل قول:تعصب رو بخاطر این گفتم که شما بقول خودتون بدون اینکه تجربه ی کار با دستگاه های دریافت کننده بلوتوث نسل ۴.۱ با امکانات بی شمارش رو داشته باشید ، فورا با یه غضب و غیض خاصی از کیفیت کمش درمقایسه با روشهای سیمی و قدیمی صحبت کردیننقل قول:
بنده هدفون plantronics backbeat pro رو داشتم و فعلا هم هدفون sennheiser برادرم دستمه، واقعا اختلاف کیفیت aux با بلوتوث اونقدری که شما تصورمیکنید نیست (حقیقتا منکه حتی کوچکترین ذره ای تغییر در کیفیت صدا با بلوتوث این دستگاه ها و کابلشون احساس نکردم و بنظرم اینا همش و همش فقط بخاطر پیشرفتهای چشمگیریه که بلوتوث در بروزرسانی های اخیر داشته)
----
اگه بتونیم باهم به ایران هدفون بریم و شما خودتون هم این مورد رو تست کنید و نتیجه اش رو به من بگید خیلی خوب میشه
به تجربه ی بالای شما در این موارد احترام میزارم. دلم میخواد از وجود گرانقدرتون نهایت استفاده رو ببرم
شما لطف دارید. من اصلا اطلاعاتم د حد اساتیدی چون حمید خان و امیر آقا نیست. ولی خب نسبت به اعضایی که تازه میخوان وارد عرصه car audio بشن خب یکم بیشتره.نقل قول:
بنده هدفون ها رو اصلا نمیشناسم. نسل 4.1 بلوتوث رو هم نمیدونم چه ارتقاهایی داشته. صادقانه.
حقیقت اینه که شاید شما با یه سیستم معمولی وقتی آهنگ رو با گوشی و به وسیله aux گوش میدی با زمانی که با usb تفاوتی حس نکنی و در مقایسه بالاتر تفاوت صدای usb رو با cd اصلا متوجه نشید. ولی هر چه سیستم شما حرفه ای تر میشه گوشهای شما هم حساس تر میشه و به این تفاوت ها پی میبرید.
بلوتوث هم ویژگی اصلیش اینه که اولا گوشی شما داره آهنگ رو کانورت میکنه نه DAC پخش و دلیل و ویژگی دیگش نحوه انقالشه. من تا حد امکان با aux آهنگ گوش نمیدم ولی کابل aux ام رو 80 تومن خریدم و تفاوت صداش رو با کابل های دیگه به راحتی تشخیص میشه داد. حالا شما میفرمایید این نسخه از بلوتوث میتونه چنین کیفیتی داشته باشه. بنده نمیدونم اینو و تا گوش نکنم هم نمیتونم نظر بدم. با بلوتوث های معمولی که کیفیت صدا خیلی خیلی میاد پایین . براتون هم گفتم که با اون دستگاه کار نکردم .
اصلا هم ادعای خاصی ندارم. شما هم اگه اطلاعاتی داشته باشید خوشحال میشم به منم یاد بدید. مخلص.
مرتضی جاننقل قول:
رده های کلاریون که خوب اند 8 و 9 قدیمی هستند. 856 خوبه. 945 عالیه...
سری 3 خوب نیست.
بلاپونکت رو بهتر از کلاریون های USB خور امروزی می دونم.
پخش 4 ولتی به دلیل ولتاژ خروجی بالاتر، صدای بهتری از آمپ خارج میشه و فراگیری صدا بیشتره.
گلیدن SQX فکر کنم تو بار جدید بالای 1 میلیون قیمت بخوره.
اگر دست دو این کامپ ایراد نداشته باشه 600 تومن منصفانه است.
SQX ووفر خوبی داره. ولی پیشنهاد می کنم حداقل سری Zero بخرید.
سلام..امیر حسین....
کابل aux که خریدی گفتی کیفیت خوبی داره چه مارکی است؟..ایا تفاوتی صدایی وکیفیتی وقتی با aux گوش می کنی یا با usb تفاوتی هم حس کردی؟
سلامنقل قول:
ممنوم به خاطر پاسخ
نمودونم شاید همونطور که گفتید بیشتر سلیقه ای باشه
من زیاد تعریف این مدل سونی رو شنیدم آیا واقعا این مدل امکانات کنوود و پایونیر رو داره
این پخش خیلی قوی هست آیا به آمپ هم نیاز هست قابلیت اینو داره به ساب مستیقم وصل بشه
اگر من این ساب و آمپ رو + این ضبط سونی و یک باند خوب به توصیه شما وصل کنم خوب میشه ؟:n13:
بین این سه مدل کدام یکی بسته به آمپ و سابی که دارم مناسب تر هست ؟ DEH-X9650BT MEX-XB100BT ومدل پیشنهادی شما
تا 700 800 هم میدم برای ضبط می خوام یک بار خوب برای همیشه بگیرم.
ممنونم:n12:
سلام حسین جان شدمنت شرمنده باشه.نقل قول:
DEX-P99RS پخش های اند و معروف پایونیره.بله به نظر من با قطعاتی که شما داری کاملا توصیه میکنم سورس رو تعویض کنید
نه بلوتوئث نداره.
سلام محمد جان.احوال شما؟نقل قول:
بین 2.5 الی 7 لیتر میشه کیک پنل ساخت.البته باید تو نرم افزار مدل بشه تا دقیق حجمش مشخص بشه.مثلا یادمه فوکال 165vr باکس سیلد 30 لیرتی پیشنهاد داده بود ولی تو در ماشین چطور میشه چنین حجمی رو جا داد :n02:
اگر کیک پنل حزفه ای و فایبر اصل نه کچ و.. خواستی تو تلگرام پیام بده تا معرفی کنم. قیمت هم نسبت به کیک کارهای دیگه خیلی مناسبتر میگیره.
سلامنقل قول:
به نظر من هیچکدوم.پخشهای دو دین طراحی شدن برای تصویر لذا خیلی روی صدا کار نکردن.
سلامنقل قول:
امیر جان شرکت دیگه sqx165 نمیاره و rs-x165 رو جایگزینش کرده.و الحق هم کامپوننت فوق العاده ایه برای رنج قیمت زیر 1 تومن.
من هم برای دوستانی که sq خالص میخوان zero 165 رو کاملا توصیه میکنم منتها با آمپ خوب که از نظر من به خاطر مچ شدن کامل آمپهای ماسکنی اول سریAS و دوم سری One هست.سریه D2 هم پیشنهاد میکنم.
سلام
امروز یکی از دوستان عزیز فروم، آقا امیر (Amirfrang) از دیار خوزستان به بنده در تلگرام پیغام دادند...
با کلی کلیپ و تست صدای موازی از سونی X100 و آلپاین 9886
من که خیلی جا خوردم...
ازشون دعوت کردم تشریف بیارند فروم و توضیحاتشون رو راجع به پخش سونی که خریده اند ارائه کنند. مستند و مفید...
وقتی در گروه های تلگرامی کلیپ ها رو برای چند تا از دوستان بارگذاری کرده بودند، 4 نفر درجا برای خرید سونی اقدام کردند.:n08:
سلام ممنون آقا امیر گلنقل قول:
از حمید اقا هم تشکر میکنم که خیلی خیلی مزاحمشون شدم
بله کاملا درست میفرمایید
سیستم قبلی بنده
امپ hertz hdp4
sub rs12
comp hertz 165 xl
unit alpine 9886
بود که تقریبا یک ماهی را با این سیستم سر کردم تا اینکه واقعا احساس تیزی بیش ازحد و همچنین بعد ازکمی گوشکردن ٬از موسیقی زده میشدم و بعضی مواقع پخش را خاموش میکردم . با مشاوره های بسیار زیاد و کمک گرفتن از دوستان گلی مثل اقا امیر دست بکار شدم و در اولین مرحله پخش را با سونی xb100 تعویض کردم (ویدیوی ارسالی اقا امیر کارساز شد)همزمان آمپلی را هم با rockfortd t600_4 ( قیمت مناسب و تمیز بود و فرصت را غنیمت شمردم،) و گرفتم . کامپها و ساب بدون تغییر٬٬
تست صدای اولیه با تنظیمات کامل دیفالت کارخانه،( پخش و امپلی) بود
چیزی که شنیدم wowwww داشت برام
صدا به کل زیرو روشد
اصلا باورم نمیشد صدایی که میشنوم واقعا همون xl هایی هست که هزار بار میگفتم بم هستند و بد صدا . الان طوری صدا ازشون در میاد که اگر شب باشه و برند اسپیکر مشخص نباشه تشخیص اینکه xl داره چنین صدایی میده بسیار سخته
پخش xb100 هم درمقابل آلپاین ۹۸۸۶( سلیقه بنده) بسیار بروز تر و بسیار خوش صداتر و طبیعی پخش کردن موزیک را داره . فلک پخش کردن هم جای خود
انشا.. در روزهای اینده کلیپ های هر دو پخش را میزارم
مقایسه با خود دوستان
یک نکته فراموش کردم که اقا امیر گل فرمودند
واقعا چهار نفر که قصدخرید پخشهای ( نام نمیبرم) که خیلی معروف هستند و حدود ۱/۵ قیمت دارند با دیدن ویدیو ها سونی را تایید کردند و یکیشون فاکتور خرید از فروشگاه .... شاپ را برام فرستاد
پخش سونی مشکلی که داشت کوچکی صفحه نمایش و سخت بودن تنظیمات از رویپخش را داشت که با نرم افزار سونی برای موبایلsongpal
دیگه هیچ نیازی به صفحه نمایشش وکلیدهای سخت افزاری پیدا نمیکنید
کلیه کارها توسط گوشی انجام میشوند .حتی کلیه فولدرهای فلش براحتی توسط گوشی جابجا و پخش میشوند بدون کوچکترین وقفه ای در کار
ببخشید طولانی شد
با مشاوره اقا امیر گل کامپها هم با dls upi6 ( به سلیقه بنده بسیار نزدیک بود ) تعویض شد
انشا... در روزهای آینده کلیپهای مقایسه ای را قرار میدم
شب دوستان بخیر
سلام مرتضی جان. اسمشو یادم نیست فردا میرم از توی ماشین میبینم بهت میگم. یکی از دوستانم بهم اینو پیشنهاد داد. اره انصافا صدا با usb و aux فرق میکنه. دیتیلی و جنس صدایی با usb شنیده میشه واقعا بهتره. حیف که مشهدی وگرنه با هم قرار میذاشتیم شمام تست میکردی.نقل قول:
امکاناتش از پایونیر بیشترم هست. پایونیر های زیر 1 تومن اصلا توصیه نمیشن. این پخش خیلی سرتر از پایونیره الان که مشاهده میفرمایید که چقدر راجع بهش بحثه و تعریف میکنن ازش. راستش منم علاقه مندم امیرخان بیاد این پخشو با 7056 مقایسه کنه ببینیم نقاط قوت و ضعف هر کدوم چیه @AmirELXنقل قول:
ممنون از شما. مشتاقانه منتظر کلیپ شما هستیم. :n12:نقل قول:
آقا من یه ساب سبک میخوام اهل سرو صدا و بوم بوم نیستم. جی بی ال سی اس 1214 استوانه ای داشتم از این نوع بیس خوشم نمیاد
چون پاپ گوش میدم جا میمونه بیسش و کلا ویبره ش زیاده. فک میکنم مال اینه باکسش بزرگه براش
یه ساب که رو موزیک بزنه مثل بیس باندا-- و جا نمونه بیسش نرم باشه اذیت نکنه گوش و طوری که قطعش کنی. این 1214 رو همینطور بود.
صندوقم لازم دارم نمیخوام خیلی باکس بزرگی داشته باشه. نهایت 30-40 لیتر. سابی مثل 3010 کنوود با باکس کوچیک جواب میده برام؟ مدلی اگه مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنین. زیادم گرون نباشه چون گفتم میخوام فقط بار بیس از رو باندا برداشته شه. تا 200 تومن..
کل سیستم
kenwood 7016
rear : Jbl p963
front: Jbl 6508
amp :Jbl GTO 75.4
mono amp kenwood 8105
سلام پخش جدید مبارک باشه اگه یادت باشه تو فروم همسایه بهت گفتم سونی رو یه تست بزن میدونستم راضیت میکنهنقل قول:
سلام ممنون از لطفتنقل قول:
فوق العادس واقعا
صدای زنده و غیر دستکاری شده
انشا.. ویدیو ها و عکسها را میزارم