همون لحظه فعال میشه . خیر روز دیگری نمی تونید بگیرید .نقل قول:
Printable View
همون لحظه فعال میشه . خیر روز دیگری نمی تونید بگیرید .نقل قول:
این ۱۰۰۰ گیگ ۱۴.۵۰۰ قضیش چیه هیچ توضیحی نداده
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماهی ۱۴.۵۰۰ میفته پای مشتری!
دوستان من پارس انلاین دارم، دو روزه فیلیمو نه تو اپ اندروید نه رومرورگر گوشی نه اپ تلوزیون برام باز نمیشه ولی روی لپتاپ باز میشه!!
روی نت بقیه شرکتا مشکل نداره باپارس اینطوریه
نظری دارید؟
سلام دوستان یه مدت بود تایپگ پارس انلاین سرنمیزدم مشکلی هم نداشتم که بیام سربزنم ولی امروزاتفاقی اومدم چندصفحه خوندم دیدم نوشته شد که پارس انلاین قراربا های وب ادغام شن درسته این خبر یعنی شبانه رایگانم جمع میشه به مرورزمان یه سوالم دیگم داشتم من یک سرویس6ماه دارم که1ماه دیگه رو به اتمام اگر بخوام دوباره یه سرویس 6ماه بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه یعنی دیگه پارس انلاین مثله سابق هیچ تعدی به سرویس نداره ممنون یکی راهنمائی کنه که بدونیم سرویس مون رو تمدید کنیم یانه
این چجوریه؟نقل قول:
250 گیگ بین المللیش تموم شه میشه میشه سرویس رو تموم کرد و یه سرویس جدید گرفت یا حتماً باید وایسیم اون 750 گیگ هم تموم بشه؟
شما قرار داد رزرو رو هر موقع بخواین می تونین فعال کنین حتی اگر حجم داشته باشیننقل قول:
سلام دوستانی ک مشکل نویز داشتن( نوسان نویز) چکار کردن؟ من شدیدن ۱ ماهه مشکل دارم پشتیبانی هم همش میگه مشکل از طرف خودتونه :/
سلامنقل قول:
زنگ بزنید به صدای مشتری به شماره 02182208000
مشکل از خودشونه، باید پیگیر باشی وگرنه میپیچوننت منم همین مشکلو داشتم آخر سر انداختن گردن مخابرات گفتن پورت خراب بود تغییرش دادیم!نقل قول: