ديشب شب سختي براي من بود. اگه حوصله داشتيد خلاصه ماجرا رو بخونيد:
ساعت 2 شب بود كه اينقدر از سرعت 30 خسته شده بودم كه هر چي سايت ه ك adsl و... بود رو رفتم براي افزايش سرعت!
آخرش رسيدم به چند تا نرم افزار كه يكيشون گفت ريستارت كن و بعدش ديگه اصلا اينترنت وصل نشد كه نشد همش ارور 691 مي داد.
خلاصه تاساعت 4 صبح از 6-7 بار كانفيگ و ريست و آپديت firmware مودم چيزي نصيبم نشد.
به طور اتفاقي متوجه شدم mac آدرس مودمم عوض شده گفتم كار كار همينه.
رفتم گوشيم رو برداشتم كه برم سايت ibsng رو چك كنم ببينم قبلا چند بوده مك كه سايت باز نشد. اعتبار سيم كارتم فقط 200 تومن بود
گفتم با ايرانسل نميشه رفتم لپ تاپ قديمي رو كه مودم ديال آپ داشت برداشتم و با اينترنت خيلي هوشمند وصل شدم به نت. آخ نمي دونيد چه صداي نوستالژيكي ازش به گوش مي رسيد تا وصل شد.
رفتم سايت ibsng رو بالا بيارم ديدم اينجا هم باز نميشه. گفتم لااقل يه شارژ بگيرم براي سيمكارتم كه يه طرح gprs بزنم. چشمتون روز بد نبينه ساعت 5 شارژ رو خريدم تا ساعت 6 خبري از شارژ نبود. يكي ديگه هم خريدم اونم نيومد. تيكت زدم به پشتيباني كه تا الان كه ساعت 10 هست هيچ خبري از شارژ و پشتيباني نيست.
نيم ساعت پيش از توي خواب ناز پريدم يادم اومد اينترنت ندارم! رفتم با 100 تومن اعتبار باقي مونده ايرانسل، سايت رو چك كردم ديدم بالا اومد. روي آخرين اتصال رفتم ديدم بله! مك آدرس مودم اونجا با 02 شروع ميشه مال من 27 شده. مك آدرس رو يادداشت كردم اومدم دادم به نرم افزار عوضش كرد و به اينترنت وصل شدم.
خلاصه نكته و پند زياد داشت اين ماجرا!:
1-به فكر كارهاي غير قانوني نباشيم!
2-قدر سرعت 30 خود رو بدونيم تا به قيژ قيژ ديال آپ گرفتار نشيم!
3-به شارژ مستقيم سيمكارت در همون لحظه اعتماد نكنيم!
4-كميت شارژ سيمكارت مهم نيست بلكه با 200 تومن هم كار راه ميوفته!