من که میگم عملا مخابرات داره کم فروشی میکنه چون اینجور وضعیت یا Brust کردن یا کش سرور ................
از صبح تا 11 شب که کلا مرخص میشه خوب این به غیر از Brust چیز دیگه میتونه باشه؟
رور ویدئو انلاین کش سرور...........
Printable View
من که میگم عملا مخابرات داره کم فروشی میکنه چون اینجور وضعیت یا Brust کردن یا کش سرور ................
از صبح تا 11 شب که کلا مرخص میشه خوب این به غیر از Brust چیز دیگه میتونه باشه؟
رور ویدئو انلاین کش سرور...........
بالاخره باید تقصیر بندازیم گردن یکی! یکی که دستمون بهش برسه! توی انجمن بتونیم بهش فحش بدیم بدون اینکه به مقدسات توهین کرده باشیم! کی بهتر از دانلودر ها؟!نقل قول:
یکی میاد میگه دانلود میکنند بفروشن ! اون یکی میگه واسه اینه که فلان جاشون رو خالی کنند!!!یکی دیگه میگه آرشیو جمع کنند! چون پول دادن باید تا قرون آخر رو استفاده کنند! ...
اون عزیزانی که همچین حرفایی میزنند واقعا فکر میکنید چند درصد کاربرای مخابرات این مدلی اند که شما ها میگید؟!
کافر همه را به کیش خود پندارد قضیه امروز ماست.
12:40 شب وضعیت سرعت 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپید تست هم از 11 صبح به این ور تعطیل
تو طرح بدبختی جدید کسی میدونه مزنه هر گیگ رو ؟
من الان 1 ماه سرویس مخابرات دارم 1m از ساعت 1 شب با تک کانکشن به طرز شگفت اوری 128 تا stable (از هر سروری که دلم بخواد) میده تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا از ساعت 1 بعد از ظهر به بعد سرعت بیشتر از 100 نمیشه با 8 کانکشن که اگر سه لینک با هم بزارم به طور کامل رو 128 استیبل میشه تا ساعت 1 شب و این چرخه دوباره تکرار میشه تو 10 ساعت 3.5 گیگ می گیرم. مرکز مخابرات شهریار اندیشه فاز 1 :n19::n20:
به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره وقتی وارد دریای نمکپاشی شدی مجبوری شنا کنی. ولی آدم می تونه صحبت های دیگران رو محترم بشمره و نظر اکثریت که شاکی هستن رو ملاک قرار بده.نقل قول:
تا یه چیزی میشه بحثو میکشید به خارج چیه ما شبیه خارجه که نتمون باشه؟ با 20 هزار دلار می تونید بهترین بنز آخرین مدل رو تو آمریکا بخرید بندازید زیر پاتون اینجا با 20 تا از سمند بهتر بهت میدن؟! وقتی داری مقایسه می کنی با خوده ایران مقایسه کن ، درست یا غلط مخابرات اومده از 8 هزار تومن شروع کرده تا 38 هزار تومن اینترنتش رو میفروشه که تقریبا ارزون ترین نت ایران هست .
فرض کن تو محلتون یه کتابفروشی برای تبلیغات یا محض رضایی خدا یه مدت کتاب مجانی دست مردم بده اگه شما بری کتاب ازش بگیری وقتی خوندیفردا پس بدی هم بقیه میتونن از این کتاب استفاده کنن هم کتابفروش به کارش ادامه میده اما شما هر 24/7 بری کتاب بگیری و تو بازار بفروشی اون که مغزش پاره سنگ برنداشته به شما کتاب مفت بده یا دیگه به تو کتاب نمیده یا کلا طرح رو جمع آوری میکنه. قضیه نت ایران هم همینه هیچ جا پیدا نمیشه نامحدود واقعی با این قیمت بده همین شاتل من خودم داشتم شبانه رایگان سه شب پشت سر هم بی وقفه دانلود کنی سرویست محدود میشه میاد زیر 5 کیلوبایت. نامحدود هم تا یه سقفی میتونی دانلود کنی که حدود 25 درصد زمان هست یعنی اگه فرضا از 20 گیگ بیشتر بشه شارژت تموم میشه.
بحث من اصلا حق قانونی یا اینکه حق انسانی چی هست نیست شما بری بهترین کولر کره ای رو با 2 سال گارانتی بخری بزنی به برق 1 سال تمام خاموشش نکنی بله این حق شرعی و قانونی شماست اما هم کنترت منفجر میشه هم قطعا کولر میسوزه اینجا اون کسی که 4 میلیون ضرر میکنه تویی حالا هی برو تو خیابون پلاکارد دست بگیر بر ضد کیفیت پایین و گارانتی نامعتبر کره ای ها شعار بده منتظر باش تا 4 میلیونت زنده شه!
نتیجه تفکر شما به کجا رسید هان؟ مگه قرار نبود کلا نت حجمی جمع بشه و تمام شرکت ها بلا استثنا بر مبنای قانون تنظیم مقررات نت نامحدود با قیمت 8 تا 38 هزار تومن بدن؟ پس کوش؟ مگه سر همین قانون تو همین سایت دهها صفحه بحث نشد و صدها نامه اعتراضی تهیه نشد و پیگیری نشد؟ آخرش چی شد؟ اومدن یه سرویس مسخره با اشتراک 1 به 10 توی تمام ISP ها اضافه کردن تا بتونی با سرعت 5 کیلوبایت بر ثانیه از اینترنت نامحدود لذت ببری! بله واقعیت اینه برادر من ، ما به جای وهم و خیال باید با واقعیت ها تصمیم بگیریم، واقعیت اینه که هر چقدر من و شما خودمونو بکشیم یه شرکت هیچ وقت موضع خودشو تکذیب و موضع من و تو رو تایید نمیکنه ، تا قیامت هم زنگ بزنی اعتراض کنی اون میگه حق با ماست تو میگی حق با منه ، اصلا این جماعتی که به عنوان پاسخگو استخدام کردن فقط وظیفه دست به سر کردن ما رو دارن نه رسیدگی کردن ، غیر از تلفن چیکار میتونی بکنی ؟ نکنه انتظار داری همه بدبختی ها به کنار ، به خاطر قیمت اینترنت جنبش خیابونی تشکیل بدیم؟!
احسنت به تو قربون دهنت ؛ دقیقا زدی تو خال ؛ سکه خودش گرون نمیشه ، اما حالا که خودش گرون نمیشه کی داره آب به آسیاب اونی که گرونش کرده میریزه؟ اونی که تحریم می کنه یا اونی که هجوم میاره؟ شما فکر کن این جوکه و با این خیال خودت زندگی کن ، امیدوارم این خیالت یه روزی محقق بشه و به حقوقت برسی و من هم مثل تو لذت ببرم ، اون روز اگر عمرم به دنیا بود نامردم نیام و درود به شرفت نفرستم!نقل قول:
البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده!:n09: مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما :n08:
من فقط یه سوال دارم اگه مشکل افزایش سرعت و آزاد شدن 512 و دانلود کاربرها نیست ، و چیز دیگه است چرا ساعت 2 به بعد درست میشه؟ چرا امکاناتی رو که در اختیار داره روز از مردم دریغ میکنه و شب در اختیار میذاره؟ نکنه خلافکارا و بچه های بد فقط روزا اینترنت میان؟:n19:نقل قول:
کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!:n02:
وصول منطقی حقوق یعنی اینکه شما باید اصلاح رو از بالا انجام بدی بیای پایین نه برعکس! اینکه سرویس دهی adsl مخابرات برحق نیست تا قیامت هم 2020 رو منفجر کنی بر حق نخواهد شد ، اینترنت وقتی درست میشه که وزیر مخابرات درست میشه، وزیر وقتی درست میشه که رئیسش درست بشه ، رئیس وقتی درست میشه که انتخابش درست بشه و الی آخر... حالا که هیچ کدوم از اینا نشد دلیل نمیشه کولر خودتو بزنی 24 ساعته به برق به کوری چشم وزیر نیرو و دهن مهن تمام همسایه ها و اهالی محلتون رو سرویس کنی!نقل قول:
شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!
اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟:rolleye: میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...
بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!
حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟!:n09: عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟:n02: البته شما حرف آخر رو زدی:
کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!
من با دانلود کردن مشکل ندارم ، تا وقتی که تو نیاز به دانلود داشته باشی نه اینکه دانلود تفریحت باشه ، طرف میگه من انقدر دانلود میکنم که برای باز کردن صفحات مشکل دارم رفتم یه نت دیگه گرفتم که باهاش صفحه باز کنم! یعنی واقعا میشه نت بدون گردش رو تصور کرد؟ یکی دیگه میگه من شب بیداری گرفته بودم انقدر استرس داشتم هر یه ساعت یه بار بیدار میشدم بیام ببینم دانلود قطع نشده باشه من با این رفتارهای غیرطبیعی مشکل دارم. کسی که تفریحش دانلود کردنه و روزی 5 هزار تومن پول دی وی دی خام میده حقش این نیست که کنار من کاربر عادی مخابرات ماهی 18 هزار تومن بده حقش اینه به اندازه دی وی دی خام برای نت هم خرج کنه بره 100 تومن بده از شرکت خصوصیا اینترنت نامحدود بگیره (بازم تاکید میکنم توی ایران و با شرایط و قیمت های نت ایران)
هست آقا جون هست، کی تعیین میکنه نیست، شما؟ مخابرات شمایی؟ اول شما ایشونو به من نشان بده:n19: واسه اونی که ماشین وارد کرده ضروری هست واسه شما نیست. اینا اگه ارز داشتن خرج افزایش کیفیت دانلود من و تو بکنن که الان تو عرصه داخلی و خارجی به غلط کردم نیفتاده بودن..نقل قول:
خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باش اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!
مثل اینکه کلا در جریان نیستی. اصل کاری 25 بهمن هست نه 22 . 22 که رزمایش موافقان هست.نقل قول:
ببخشید این بحثا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟:n13:
یه سری هم کلا انقدر به خودشون شک نداشته باشن نه کسی دوربین مخفی داره نه علم غیب داره کی دانلود میکنه کی نمیکنه چهار پنج نفر اعضای این فروم هم مسبب کاهش کیفیت نت نیستن اگه بحثی میشه بحث کلی هست.
اول اینکه اجرا شدنش برای نامحدودهای فعلی مثل مخابرات گویا فعلا منتفیه اما این جدولش صحتش رو تایید یا رد نمیکنم:نقل قول:
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هم هست.
محتوای مخفی: خارج از بحث
آقا جان از الان به بعد نت هرکی قطع شد کند شد سایتها باز نشد گوگل فیلتر شد تقصیر من!:n02:شماره امور مشترکین میدم تماس بگیرید :n09:نقل قول:
یه سری هم کلا انقدر به خودشون شک نداشته باشن نه کسی دوربین مخفی داره نه علم غیب داره کی دانلود میکنه کی نمیکنه چهار پنج نفر اعضای این فروم هم مسبب کاهش کیفیت نت نیستن اگه بحثی میشه بحث کلی هست.
مردم انقدر راه نرید ماشین نرونید تو خیابون آسفالت شده اگه زیاد روش برید خراب بشه تقصیر شماها هست مسبب شما هستید مرگ بر شما باد!:n08:
اینم تست ساعت 6 صبح
همیشه این باشه افزایش قیمت و وی پی ان ملی و ... تا حدی قابل پذیرشه!
واقعا شورشو در اوردن ، من ۲۵۶ محدود دارم دیروز دو گیگ ترافیکم تموم شد رفتم تو سایت هر گیگ ۴۵۰۰ تومن شده! اصلا صرف نمیکنه، من بدون دانلود و نگاه کردن سایت ها هر دو روز یه گیگ تموم میکنم! سرعت رو هم اینقدر بردن بالا که زود تموم بشه ، خوش به حالتون که نامحدود بهتون میدننقل قول:
کجایید شما؟ مخابرات محدود داده؟ تهران؟نقل قول: