شما اینکارها را کردید :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5967414&postcount=5545[/HTML]
Printable View
شما اینکارها را کردید :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5967414&postcount=5545[/HTML]
با سلام! اگر امكان دارد طريقه فعالسازي بلوتوث لپ تاپ Lenova را برايم توضيح دهيد در واقع ميخوام بين لپ تاپم و موبايل سوني اريكسون K750 از طريق بلوتوث فايل رد و بدل كنم اما طريقه كار با آن را وارد نيستم خواهشا يك آموزش كامل برايم قرار دهيد....
(راستي طريقه انتقال اطلاعات بين تلويزيون و لپ تاپ يا موبايل ازطريق بلوتوث چگونه هست؟؟؟)
در مورد نحوه فعالسازي وايرلس لپ تاپ با گوشي يا هر وسيله ديگر هم اگر آموزشي يا سايت خاصي مد نظر داريد حتما بنده را از لطف خود دريغ نفرماييد....
آقا اومدم ریکاوری کردم به همون ویندوز ارجینال که همه ی درایوراش سازگار باشه منتها بازم نشد من عکس میذارم شاید به درد بخوره
آخه مگه امکان داره که استریو میکس نصب نشه اینم عکسها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جدیدن صدای اسپیکرهای لپ تاپ من احساس میکنم کمتر شده کنترل صدا هم تا اخر هست اما نمیدونم مشکل کجاست فکر میکنید مشکل جای دیگه ای میتونه باشه؟!
دوستان یکی که استریو میکس رو بدون مشکل داره مثه من عکس بگیره بذاره ببینم کجای کارم اشتباست که نمیتونم استریو میکس رو داشته باشم ممنون.نقل قول:
هنگام نصب سرویس پک1 روی لپتاپ Dell(ویندوز 7 نسخه 32بیتی) پیغام زیر را میده و نصب کامل نمیشه مشکل از کجاست و چگونه حل میشه؟
این پوشه در پیغام بالا نمیدونم چه مشکلی داره! اصلا باز نمیشه
چک دیسک هم کردم مشکل حل نشد.
البته مراحل نصب سروس پک به شکل زیر جلو میره
بعد پیغام زیر را میده و متوفف میشه
خب خیلی واضح داره میگه که فایل خراب هست و نمیتونه محتویاتش رو بخونه .
توی پیغام گفته شده Check Disk انجام بدید .
ممنون از پاسختون، ولی همانطور که قبلا نوشتم: Check Disk هم انجام دادم ولی مشکل همچنان باقی است، یعنی متوجه پیغام شدم ؛ راه حل ارائه شده مشکل را حل نکرد/نقل قول:
راه حل دیگری ارائه کنید.
خب تنها راهی که میشه انجام داد اینه که اگه فایل رو دانلود کردید از یه سرور مطمئن دیگه دانلود کنین که مشکل نداشته باشه
فایل سالمه، چون روی سه سیستم دیگه امتحان کردم بخوبی جواب داد و سرویس پک رو نصب کرد، شما چه راه حلی برای برطرف کردن مشکلی که در پیغام اول اومده دارید؟نقل قول: