پینگو ببین چه کرده همه رو دیوونه کرده !!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی بیچاره هم فوت کرده فک کنم... مردن از صب تا حالا زنگ می زنم جواب نمی دن =))))))
پست قبلیمم جواب بدین بد نیس :دی
Printable View
پینگو ببین چه کرده همه رو دیوونه کرده !!! :
پشتیبانی بیچاره هم فوت کرده فک کنم... مردن از صب تا حالا زنگ می زنم جواب نمی دن =))))))
پست قبلیمم جواب بدین بد نیس :دی
هی سرور عوض می کنم شاید بهتر شه ، بد تر میشه!!! :
آقا من زنگ زدم و غرغر کردم سرشون و همه این حرفا رو زدم آخر سر دراومد گفت راستش خیالتو راحت کنم 14 ام سرعتا درست میشه و همین :13:نقل قول:
من به طرف گفتم سرعتمو گفت حالا باید پایین میومد ولی نه این قد :دی گفت که شاید یه مشکلی هست... تا 14م صب کن اگه درست نشد سرعتت واس بقیه اشتراک هماهنگ می کنم پهنای باندو ببرن بالا واست =))))))
ارواح خیکشون :دی
می گم چطوریه گوگلو پینگ می گیرم 240ـــه ، 4.2.2.4 رو پینگ می گیرم 180ـــه ، با اسپید تست می گیرم 800ـــه؟؟؟
من به طرف گفتم پینگم 800ـــه ، اونم گفت TeamViewer بریزین چکش کنیم... حالا اینا خودشون چه جوری چک می کنن؟؟؟
آپدیت :::
خیلی جالبه... هر وقت سرعتم می رسه 1 ، زنگ می زنم بهشون بعدش یهو سرعتم می شه 10 :دی نیرو های ماورا الطبیعه پاشون وسطه فک کنم :دی
اقا تو Run الکیه و همش چرته من ping 4.2.2.4 -t میگیرم همش مزنه 150 بعد با Speedtest میزنم 500 به خدا این ها خودشون 1 کارای کردن این جور شده بعد هم یک چیز دیگه در مورد کیفیت اینترنت تو ایران تا وقتی این شرکت وابسته به یک شخص یا یک ارگان مثل الان ل باشه نه تنها کیفیت درست نمیشه بلکه کاری میکنن شما همین 2 کیلوبایت هم نگیرین چون خودتون بهتر میدونید اینا دارن اینترنت امن میارن دیگه باید کم کم با yahoo Google Facebooook TT va ... خدا حافظی کنیم و بیایم رو Blogfa :دی حالا اگه همین جور نشد این روز رو به یاد داشته باشید گه من چی گفتم
سرعت که الان خوبه
این سرعت منه
256 دارم و با سرعت 98 دانلود می کنم
وضعیت در حد زیر خط فقر :
شما چه پهنای باندی دارین؟؟؟نقل قول:
الان داشتم گزارش مصرفم رو تو پارس نگاه میکردم..خیلی باحال بود : دی
7 گیگ ارسال رایگان داشتم تا اینجا
17 گیگ دریافت رایگان!
زیاد بهشون ضرر نزدم!:27:
:31::31::31: