بعضی اوقات باید یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی.نقل قول:
شما این کار رو انجام میدید؟!
Printable View
بعضی اوقات باید یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی.نقل قول:
شما این کار رو انجام میدید؟!
دوست عزیز شما که طرح قدیمی دارید برای همینه که جمعه ها برای شما رایگانه. هر وقت طرح جدید گرفتید دیگر ترافیک رایگان نخواهید داشت.نقل قول:
چند وقت پیش از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات از مبین نت شکایت کردم. بعد از چندین هفته از مبین نت تماس گرفتن گفتن شما از سرویس ناراضی بودید؟ و گفتم که خیلی قطعی داشتم و... اون هم گفت 20 روز کافیه بهتون اضافه کنیم؟ و خلاصه 20 روز + چند گیگ به اکانتم اضافه کرد. بعد از چند وقت هم از طرف سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن باهاتون تماس گرفتن؟ گفتم بله ولی چه فایده کیفیت سرویسشون پایینه. سرعت پورت ها محدود شده و... و دیدم ایشون هم مثل اکثر پشتیبانان مبین نت اطلاعات زیادی ندارند و صحبت کردن با ایشون هم بی فایده است.
امروز زنگ زدم سازمان تنظیم مقررات برای مشکل https و پورت ها که گفت مشکل سراسریه و تنها مربوط به مبین نت نیست ما هم پیگیری کردیم اما هنوز به نتیجه ای نرسیدیم.
واقعا ممنون بابت رسیدگی هاتون و اینکه اینجا هم میگید.:11:نقل قول:
اگه ماهم بخوایم خودمون تماس بگیریم از همون لینک امضاتون استفاده کنیم؟
آقا میگم چطوره بیایم دسته جمعی به قیمتای مبین نت اعتراض کنیم
مثلا امضایی جم کنیم،نظرسنجی مخصوص نارضایتی از مبین درست کنیم و یا بریم فیس بوکو...
خلاصه این شرکت بی دروپیکر یه مدیرانی داره دیگه!
اینهمه مشترک دارن تو این تاپیک فعالیت میکنن،بهتره صدای اعتراضمونو به گوش مسئولین شرکت برسونیم،حتما تاثیر میذاره بخدا
پایه اید؟
منم موافقم دوستان بهتر از اینه کنار بیایم با این قیمت های بالانقل قول:
+سرویس هایی با سرعت بالاتر . هستمنقل قول:
:31: خب اینو که خودشون قطع میکنن :27:نقل قول:
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
مبین نت گرانترین اینترنتی هستش که در طول 10سال دیدم. الان شما اگه سرعت 1 مگابیت بخوای باید بزور 40هزار تومن بدی
درحالیکه من تهران adsl دارم از پارس آنلاین ماهیانه 8هزار تومن! 2گیگ / یا 15هزار واسه 4گیگ! 8تومن کجا و 40 هزار تومن.... راستی سرعت اینترنت 8تومنیش هم از 1مگ مبین نت بیشتره این با 130 میگیره و پارس با 140 حتی کیفیتشم بهتره
جالبه هر 2 شرکت واسه سه پاه هستنشون. اگه خونمون اصفهان که هستم فیبرنوری نبود و میتونستم بغیرمخابرات سرویس بگیرم حتماً adsl میگیرفتم از یه isp خوب
خیلی بدرد نمیخورد