سلام...سرويس من شبا افت سرعت و نوسان زياد داره اصلا سرعت شونزده نميده...بقيه هم اين مشكل رو دارن؟؟؟128 سه گيگ
Printable View
سلام...سرويس من شبا افت سرعت و نوسان زياد داره اصلا سرعت شونزده نميده...بقيه هم اين مشكل رو دارن؟؟؟128 سه گيگ
ببینم مگه ایرانسل شبانه ش رایگانه که همه شب دانلود میکنن!!چرا تو طول روز دانلود نیمکنید؟؟؟نقل قول:
روزا سر كارم آخه....نقل قول:
یه سوال داشتم
دوستانی که سرعت بالا دارن مثلا 1 مگ و 2 مگ با ایرانسل یوتوب میشه راحت نگاه کرد که لگ نداشته باشه ؟
:31:نقل قول:
آره بهتره
در کل هر کی bm632w رو داشته راضی بوده
به احتمال 99% فردا نصاب تماس میگیره که بیاد نصبنقل قول:
ولی در کل وایمکس ایرانسل رو خیلی قبول دارم از نظر سرعت و کیفیتنقل قول:
از بهمن 88 جزء مشترکاش شدم
یه مدت بود به خاطر نداشتن ترافیک رایگان شبانه خورده بود تو ذوقم خواستم برم سمت adsl که دیدم adsl مفتم نمی ارزه
وقتی شب سرعت آدم بشه 2kb به چه درد میخوره
اونم من که شب تا صبح بیدارم بدون نت روانی میشم:31:
رپ بوي جان شما كدوم منطقه هستي؟؟؟ منم امروز سفارش دادم ديگه.:10:نقل قول:
سلام بچه ها خوبين من مشترک ايرانسل هستم سرعت 128 که سرعت دانلودم روی 17-20 هست...
ميخوام بدونم سرعت های 256- و 512 هم همينطوريه؟ يعنی روي 30-60 ميگرده يا پرت هاشون بازه؟
اگه اينطوريه برم يه ای دی اس ال بگيرم....خسته شدم از اين سرعت بوقی
از شانسم امروز زنگ زدن برای نصب.....حالا ما امروز برامون کار پیش اومده خونه نیستیم گفتم فردا بیان!نقل قول:
به احتمال 99% فردا نصاب تماس میگیره که بیاد نصب
سلام. من هم با شما هم عقیده هستم. خدائیش هم شبکه موبایل و هم وایمکس ایرانسل از همراه اول و مبین نت بهرته. حالا اگه بعضی جاها افت سیگنال بر اثر ساخت و ساز و یا ازدیاد کاربر بوجود اومده دلیل بر این نمیشه که همه جا اشکال داشته باشه. اما فقط حیف و صد حیف که مثل مبین نت گستردگی شبکه اش کمه.نقل قول:
اسپید تست امروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم این مودم Bm632W خیلی خوبه ، من اول 635 داشتم بعد عوض کردم 632 گرفتم اون 635 اذیت میکرد ولی از 10 ماهی که الان وایمکس دارم حدود 7 یا 8 ماهش با مودم Bm632W بوده راضی بودم و مشکلی نداشتم( بزنم به تخته :دی ) .