شما اگه اکانت کریو داشته باشید حله مشکلی نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
Printable View
شما اگه اکانت کریو داشته باشید حله مشکلی نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
بسیار مچکرم از شما خیلی عالی شد واقعا راضیم از اوبونتو.قبل این kubunto ریختم با اینکه محیطش بنظر قشنگ تر میومد ولی خیلی خیلی گیج کننده بود اومدم اوبونتو میبینم با همه چی احساس راحتی میکنم:n20: اون kde اصلا همش هنگ و قفل میکرد نمیدونم چرا :n38:برای اینکه یه تنظیمی پیدا کنم یه شبانه روز باید وقت میذاشتم از بس گیج میکرد :n31:نقل قول:
فقظ سوال آخرم هم اگه میشه مطرح کنم چون سیستم عامل اصلیم اوبونتو یه لازمه همه چی اوکی باشه:n02:
من الان اوبونتو 14.10 64 بیت دارم بعد یه دی وی دی هم دارم مال دیکشنری لانگمن
اومدم با دستور linux32 دیکشنری رو نصب کردم با sh نمیشد(با sh میگفت سیستم 64 بیته ارور میداد بخاطر همین سرچ کردم دیدن با linux32 میگن بنصبم)
بعد آیکن ش الان رو دسکتاپه ولی با اینکه تمام دسترسی هارو دادم وقتی کلیک میکنم روش هیچ اتفاقی نمیفته
کسی نظری نداره این مشکلو حل کنم یا با یه نرم افزاره دیگه لانگمن رو داشته باشم؟
مچکر مچکر :n12:
اینو تست بزن، بدک نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اثا من سیستمم بالا نمیاد رو صفحه بنفشه که مینویسه ubuntu و زیرش هی یه سری نقطه پر میشه گیر میکنه و جلو تر نمیره هر چی هم صبر کنم چرا این جوری شد دفه قبل که سیستم رو روشن کردم مشکلی نداشت
فقط برای نصب xdm چند تا فایل گرفتم که کار نکرد و دستور sudo apt-get install xdm رو زدم یه کارایی کرد و تموم که شد دیدم xdm هم ندارم فقط یخ سری کار انجام شدخ بود ممکنه مال همین باشه؟ چطوری میشه درستش کرد
XDm که شما نصب کردید با apt یه دیسپلی منیجر هست و روی برخی توزیع ها کار نمیکنه.وقتی گیر کرد کلید esc رو بزنید و ببینید کیبورد کار میکنه یا نه.بعد راه زیر رو امتحان کنید:
۱.کلید های ctrl و alt و F1 رو بزنید و جلوی login نام کاربری تون رو بنویسید و اینتر رو بزنید و بعد رمزتون رو وارد کنید.بعد دستور زیر رو بنویسید:
و اینتر رو بزنید و رمزتون روبزنید.بعد از دانلود ممکنه ازتون بپرسه میخواید از کدوم display manager استفاده کنید که شما gdm رو انتخاب میکنین و بعد از اتمام نصب بنویسیدکد:sudo apt-get install gdm
تا سیستم ریست شه.انشاالله درست میشه.کد:sudo reboot
اقا پاک نمیشه مثل ویندوز که یه نرم افزار رو پاک میکنیم پاکش کنیم اخه اینترنت ندارم دانلود کنم الان هم با چی پی ار اس اشغال اومدم جونم داره در میادنقل قول:
خوب اینطوری سخت میشه. میتونین XDM رو پاک کنین ولی مطمئن نیستم که gdm برمیگرده یا نه. اگه موقع نصب XDM اون قبلی پاک شده باشه باید حتما دانلود و نصبش کرد.ببینید میتونین با دستور startx محیط گرافیکی رو اجرا کنین؟ راه قبلی رو برید و بعد از وارد کردن رمز بنویسید startx و ببینید لود میشه یا نه.اگه لود شد که میتونین فعلا با همون کار کنین تا اینترنتون وصل شه.
Gdm رو با روش اولی که گفتید نصب کردم ولی یه تغییر تو گرافیک سیستم گذاشت اونم موقغی بود که سیستم ازم یوزر و پسوورد میخواهد کاملا شکلش عوض شدنقل قول:
یه سوال دیگه چطوری میتونم یه رابط کار بری دیگه مثل گنوم رو نصب کنم به جای یونیتی ؟
میشه جفتش رو داشته باشیم روی سیستم و هر وقت خواستیم سوییچ کنیم رو اون یکیش؟
نقل قول:بله میشه. توی gdm میتونید از یه منویی که همون ورا هست باید انتخاب کنید. من خیلی وقته ازش استفاده نکردم نمیدوم کجاست:n01:کد:# apt-get install gnome-shell
این دستور رو که قبلا زدم برای برگردوندن یونینی و بالا اومدن سیستم که مشکل داشت یه خورده اضافه هم داشت اونا رو تو سایت های انگلیسی گشتم پیدا کردم ولی سوییچ کردن بینشون رو سایتی که بفهمم چی نوشته پیدا نکردم اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم[emoji39]نقل قول: