تا نسخه جديد برسه ما پير شديم
آقا يه لينك دانلود و يه لينك خريد اينترنتى accelerator pack اگه درست نوشته باشم ميزاريد
در مورد اين نسخه جديدم اطلاعات تكميلى بزاريد
Printable View
تا نسخه جديد برسه ما پير شديم
آقا يه لينك دانلود و يه لينك خريد اينترنتى accelerator pack اگه درست نوشته باشم ميزاريد
در مورد اين نسخه جديدم اطلاعات تكميلى بزاريد
نقل قول:
مگه از روی جنازه من رد بشی بذارم بری - پس چرا این اشکالاتی که میگین برای من پیش نمیاد :31:
یک سری افضونه برای ویندوز دارم که بعد از اینکه هر بار ویندوزم را نصب میکنم همیشه اونا رو اول نصب میکنم بعدش با خیال راحت هر برنامه ای بدون مشکل نصب میشه توی مجموعه DVD های کینگ هستش یک پوشه به اسم Runtime بعدش با خیال راحت هر برنامه ای نصب میشه یک روز لیستشو میذارم اینجا بتونین از اینترنت سرچ کنید و روی سیستم خودتون نصب کنید
دوستان من رو دسکتاپم ویندوز XP دارم و چندین سال هست که FSX رو روش اجرا می کنم. اما روی لپ تاپم که سیستم عاملش Win 7 64bit هست بعد از نصب اجرا نمیشه. کسی میتونه کمکم کنه؟
شما سوالتون خیلی کلی پرسیدین . مثلا به ارور خاصی برمیخوربن ؟نقل قول:
من win 7 64bit دارم و خیلی مشکل ندارم:20:
منم 64 بیت دارم ولی راحت حتی از این تا استانبول رفتم کرش نکرده
فایلی که صفحه ی اول هست رو بریزید تو C/Windows/System32
بله حق با شماست. خیر هیچ اروری نشون داده نمیشه فقط روی Spash Screen قفل می کنه و اجرا نمیشه و بدون End Process هم نمیشه از شرش خلاص شد.نقل قول:
منظورتون این فایل هست؟نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/nhf2ing2ybzm7olfjgu4.rar
ویرایش: مشکلم حل شد. از هر دوی شما ممنونم دوستان عزیز. مشکل از کارت گرافیک بود که حلش کردم. بازم ممنونم.
كسى نمى خواد جواب سوال مارو بده
بابا ما جديديارو در يابيد
اگه خیلی راست میگی بیا مردونه راهنماییم کن من فقط الان با 737 ifly میتونم بپرم نه میتونم بوئینگ 400-747 رو نصب کنم و نه میتونم 8-747 رو نصب کنم تازه از همه مهمتر نمیتونم 737ngx رو هم نصب کنم داغون شدم یکی به دادم برسهنقل قول:
شما یه اطلاعات کلی از سیستمت بده . windows ,ram , graphic , cpuنقل قول:
من ifly737 رو ندارم اما PMDG 747 &737 ngx رو هردوشون رو نصب دارم .
دقیقا کجا به مشکل برمیخورین ؟
سلام - اگه اینترنت با سرعت 256 یا 512 داری برنامه team viwer 5 نصب کن اینجوری من از خونه میتونم به کامپیوترت وصل بشم او از اینجا بتونم براتون نصبش کنم - خودت هم پشت کامپیوترت نگاه کن ببین مشکل از کجا بودهنقل قول:
وقتی برنامه تیم ویور را نصب کردی اینجا خبرم کن تا کار را شروع کنیم