-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري پرسپوليس : بعد از موافقت امیر قلعه نویی برای به خدمت گرفتن علی کریمی، مدیر عامل باشگاه استقلال مبلغ 500 میلیون تومان را برای جذب این بازیکن پیشنهاد کرد.
مدیر عامل باشگاه استقلال طی تماس با ابوالفضل جلالی مدیر برنامه های کریمی نسبت به جذب این بازیکنان ابراز تمایل کرد و قرار است فتح اله زاده پس از بازگشت از باکو فردا با علی کریمی و جلالی در باشگاه استقلال برای رسیدن به توافقات اولیه مذاکره کند.
پس از لغو حضور کریمی در مس کرمان و صحبت های مصطفوی مبنی بر پر بودن لیست بازیکنان پرسپولیس احتمال به توافق رسیدن کریمی با استقلال قوت گرفته است.
امیر قلعه نویی سرمربی تیم استقلال که با استقلال در چهار هفته ابتدایی لیگ نتایج مطلوبی کسب نکرده امیدوار است که با به خدمت گرفتن کریمی و تقویت خط هافبک خود ناکامی های استقلال در چند هفته اول لیگ را جبران کند.
علی کریمی که فصل گذشته با تیم القطر نمایش خوبی در لیگ فوتبال قطر نداشت در ابتدای این فصل به تیم السیلیه پیوست و بعد از عدم رضایت از حضور در این تیم قصد دارد ادامه فوتبالش را در ایران دنبال کند.
-
شک نکنید که به استقلال نمیره مگه الکیه ؟ غیرت داره
-
با این همه بازیکن جمع و جور کردن نیمکت کار سختیه .کریمی هم که بیاد که می خوادهمش بازی کنه
همین الان علوی هم زبون در آورده !!
اگه بره استقلال تمام گذشتش از بین میره .مگه با 500 میلیون چی میدن؟
-
حرف همه دوستان درسته
ولی به نظر من پرسپولیس احتیاج به یک بازی ساز داره
شاید کریمی بتونه اینکار را بکنه
ولی تا دلتون بخواد هافبک دفاعی داریم
-
خبرگزاري پرسپوليس : يحيي گل محمدي و ابوالفضل حاجيزاده به دليل پرداخت نشدن طلب خود از سوي باشگاه پرسپوليس ، شكايت خودرا به كميته انضباطي فدراسيون ارائه دادند.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تاريخ سه شنبه 19 شهريورماه را براي رسيدگي به پرونده شكايت يحيي گل محمدي و ابوالفضل حاجيزاده از باشگاه پرسپوليس تعيين كرد.
به دنبال تصميم كميته انضباطي ساعت 30/15 سه شنبه 19 شهريورماه مديرعامل باشگاه پرسپوليس يا نماينده تام الاختيار وي به منظور رسيدگي به شكايت گل محمدي و حاجي زاده در فدراسيون فوتبال حاضر خواهد شد.
-
یکی از این مایلی کهن بپرسه تو که ادعای مربی گریت میشه چرا چند ساله پیشنهاد از دسته دو و سه و چهار نداری ؟
فقط همینو جواب بده .
-
اخبار باشگاه رو پیگیری میکردم ولی سعی میکنم تا اونجایی که ممکنه پست ندم ......
.
.
جناب محمد مایلی کهن در ایجاد حاشیه و درگیری و مصاحبه های جنجالی ید طویلی دارن ...
درگیری با محمد دادکان ، علی پروین ، علی دائی و حالا افشین قطبی ( فکر کنم در زمانی دنیزلی علیه استیلی )
کلا ایشون با تمام مربی ها و مسئولین وقت پرسپولیس مشکل دارن ....
تمام مصاحبه های ایشون با هرج و مرج و حاشیه و شلوغ کاری همراه بوده ( چه تلوزیونی چه جراید )
زمانی حضور نیمه کاره در هیئت مدیره داشت ، فکر کنم چند روز ، که با انتخاب انصاری فرد دوباره رفت کنج خونه
گمونم بعد جام جهانی ضربه ی روحی بدی خورده این آقا
، شما بگین ایشون با کی خوبه ؟
پ.ن : مایلی کهن از برادران اطلاعاتی های کشور هست ، خطرناکه حسن
-
قرارداد علی کریمی و پرسپولیس طی چند روز آینده در تهران امضاء میشود خبرگزاری پرسپولیس : اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن موافقت با حضور علی کریمی در تیم فوتبال این باشگاه، انجام مذاکرات نهایی و مستقیم را به داریوش مصطفوی واگذار کردند.
پس از آنکه افشین قطبی در نشست امروز خود با داریوش مصطفوی و محمود خودربین موافقتش را برای جذب علی کریمی اعلام کرد، اعضای هیئت مدیره پرسپولیس در نشست سه ساعته امروز خود موضوع حضور این بازیکن در تیم فوتبال این باشگاه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و در نهایت با حضور کریمی موافقت کردند. براین اساس قرار است داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل باشگاه مذاکرات مستقیمی را طی دو روز آینده با علی کریمی در تهران برگزار کند و ضمن تشریح شرایط مالی و انضباطی باشگاه پرسپولیس، صحبت هایی نهایی را با وی انجام دهد.
به گفته یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس کار پیوستن علی کریمی به تیم فوتبال این باشگاه مراحل پایان خود را طی می کند و طی روزهای آینده قرار داد این بازیکن نهایی خواهد شد.
-
این داستان کریمی هم داره زیادی شاخ و برگ پیدا میکنه
به نظر من قطبی نباید جواب مایلی رو بده،چون همه شخصیت هر2تاشونو میشناسن
دردسر پشت دردسر داره برای پرسپولیس اتفاق میفته
تا ببینیم خدا چی میخواد
این داستان دی کارمو که توی 22تا بازی 17تا گل زده هم خیلی مشکوک به نظر میرسه
این چنین بازیکنی هیچوقت نمیاد ایران به نظر من،تازه گفتن توی دسته دوم هم هستش،600هزار دلار هم انگار میخواد.این که میگن تو سائوپائولو هستش انگار خالی بندیه
-
خبرگزاري پرسپوليس : افشين قطبي در گفت و گويي، درباره حضور پله در دربي شصت و پنجم اظهار داشت:در حال حاضر ماركو در برزيل بسر مي برد. وي به دنبال كارهاي اوليه براي حضور پله در دربي است.
وي افزود: اين فقط يك كار كوچك است كه اگر موفق به انجام آن شويم، جواب محبت هاي ميليوني مردم را مي دهيم.
قطبي تاكيد كرد: البته در اين اقدام، بزرگترهاي باشگاه سهم زيادي داشته اند.