سلام
1.سرعت دانلود در طرح های نامحدود بعد از استفاده از حجم جایزه،در سرعت اسمی ثابت میشه یا بازم بالا پایین میره؟
2.سرعت دانلود در طرحهای حجمی در روزانه و شبانه چقدره؟
3.این تست رایگان رو چجوری باید گرفت و چقدره؟
:n16:
Printable View
سلام
1.سرعت دانلود در طرح های نامحدود بعد از استفاده از حجم جایزه،در سرعت اسمی ثابت میشه یا بازم بالا پایین میره؟
2.سرعت دانلود در طرحهای حجمی در روزانه و شبانه چقدره؟
3.این تست رایگان رو چجوری باید گرفت و چقدره؟
:n16:
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم همین ضریب اشتراک هم در مورد پارس صدق میکنه .تو صفحه تعرفه ها نوشته و چی شده که فکر میکنی فقط در مخابرات هست ؟؟ همین سرعت نیمچه واقعی شبانه ما به دلیل همین ضریب لعنتیه :n23:
دوستان برید وارد صفحه کاربریتون بشید اونجا بهتون پیام میده باید روی اون لینک کلیلک کنید تا ایمیل براتون ارسال بشه.
میتونم از این 1 گیگ هدیه 14 روز بعد استفاده کنم؟
منم گرفتم :n19::n20::n02::n01::n05:
فقط 1 گیگ :n13:
:n04:
:n24:
بله چون هدیه هست حتی اگر هم استفاده نکنید بعد از تمدید قرارداد به قرارداد جدیدتون اضافه میشه.نقل قول:
ضریب اشتراک تو پارس فقط برای سرویسهای TRA وجود داره.اگه این سرویسهای نامحدودی که الان ارائه میشه رو 1 به 8 به اشتراک بذاره حتی یه نفر هم سراغ این سرویسها نمیره چون سرعت به شدت پایین میاد.مثل سرویسهای TRA که در گذشته وجود داشت و کمتر کسی سراغشون میرفت.نقل قول:
سلام دوستان
من الان ٢سال پارس انلاين دارم خيلي هم راضيم هميشه هم ١مگ داشتم الانم سرعت روزانش بين ٤٥٠ تا ٥٠٠ هميشه غير ٣ روز كه خودش پيام داد كه تعميرات داره !
شبانه هم بين ٢ تا ٥ حدود ١٨٠ تا ٢٠٠ ،٥ به بعد به ٤٠٠ ميرسه اگه مشهد كسي هست حتما پارس بگيره فقط به خاطر سرعت بالا نويز داره كه بايد يك مودم خيلي خوب بگيري مشكل حله
یادش بخیر، نوروز سال 90 کل 13 روز ترافیک مجانی بود. فقط تو 3 4 روز نزدیک 50 گیگ دانلود کردم.اون موقع چیز پی ان هم عالی کار می کرد. :n03:
هدیه که به ما دادن که غیر قابل استفاده هست !
هديه مذکور عبارت است از يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندربه ارزش 500/000 ريال که به کاربران منتخب اهدا خواهد گرديد.
bitdefender هم همچین چیزخاصی نیست! من از آنتی ویروس رایگان Microsoft کاملاً راضیم، سبک و سریع هستش
بفروشش
آره منم مایکروسافت استفاده میکنمنقل قول:
چه کم فقط ا گیگ من به هوای 2 گیگ بودم به هر حال داشتنش بهتر از نداشتنش هست ، همچین گفتن هدیه نوروزی به ایمیل شما ارسال میشه گفتم شاید یک چیز دیگه باشه
سلامنقل قول:
شما الان بایک مگ محدود واون چه توریزکردتون هستش یعنی متوسظش شبی چند گیگ می تونید دانلود کنید؟
سلام
دوستان چه مودمي رو براي پارس آنلاين توصيه ميكنيد كه نويز روش تاثير كمي داشته باشه، قوي باشه و تا حدودي جلوي نويز رو بگيره ؟
وايرلس نميخواهم باشه همين ساده باشه .
ممنون
من با یک مگ محدود در بدترین حالت شبی 2.5 گیگابایت دانلود میکنم.بهترین رکوردم هم 5.7 گیگابایت هستش.سرعتم شبها از 150 کیلوبایت کمتر نمیشه و هرچی به صبح نزدیکتر میشه سرعت بالاتر میره.نقل قول:
ایول این رکورد مال جدیدا هستش ؟خیلی خوبهنقل قول:
1 گیگ عیدی ما هم اضافه شد :n20:
دیشب هم میلش اومده بود توی اسپم ولی اسپم توی more بود اصلاً دقت نکرده بودم :n02: الان more رو زدم و اسپم رو چک کردم و فعال کردم :n09::n20::n19::n10::n02:
این رکورد مال 18 روز پیشه.از اونوقت تا حالا هم تکرار نشده.4 گیگ و 5 گیگ دانلود داشتم اما 5.7 نه.بیشتر همون 4 گیگ.نقل قول:
البته این سه چهار روز سرعت شبانم افت کرده.نمیدونم سراسریه یا بخاطر تعطیلی دانشگاهها و برگشتن دانشجوها به خونه هاشون دوباره خطها شلوغ شده.
اینم دانلود دیشب: 4458 مگابایت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نامحدود هستیم عیدی چیزی بهمون نمیدن ؟
آقا جان شما وضعتون اینجوریه !!! الکی مردمو با دانلودای خودتون گمراه نکنید .نقل قول:
من با 256 تست بهترین حالت شبی 913 مگ دانلود کردم ، و بدترین حالت هم 16 مگ بوده !!!!!!!!!!!!!!!
بعدش هم یکی بود تو همین انجمن نمیدونم کجایی بود چند صفحه قبل که اکانت 1 مگ داشت اون هم ، باز کلی مینالید البته نگفت شب چقدر میگیره ، در هر صورت اینکه شما تبلیغ شرایط خودت رو میکنی ، وضعیت دیگران هم ضمیمه اش کن .
اینترنت منم وصل شد ولی کاشکی وصل نمیشد !!!!!!!! پینگ با تهران 150 !!! پینگ با 4.2.2.4 حدودا 450 !!!! :n15:دوستان چرا پینگ اینطوری ؟ من پینگ خارج برام مهم نیست چون با سرور های داخل بازی میکنم ! با تهرانم 150 !!! چه خبره !!! دوستان دیگه هم پینگ با تهران گذاشتن 25-30 بود مال من چرا اینطوری !!!!
دوستان پینگ نوسان خیلی داره؟مثلا یه روز خوبه فردا خراب و .....
عیدی نداده هنو ؟
سلام به دوستان پارس آنلاینی عزیز.
این پارس خسیس که عیدی درست حسابی نداد!!!!.
من تصمیم گرفتم به اندازه توانم به دوستان عزیز 1هدیه نا قابل تقدیم نم . هر چند هدیه من از پارس هم کمتره.
ولی خوب.
1سایت جدید زدم برای فروش لایسنس های اختصاصی ناد32.
آدرسش هم:
به مناسبت عید نوروز تصمیم گرفتم به 92 نفر عیدی بدم.
1ماه اشتراک رایگان هدیه عسل ناد به شما دوستان عزیز هست.
هدیه نا قابلی هست.
ارزش مادی نداره. اما خوب. ....
دوستانی که تمایل دارن از این هدیه کوچولو بهرهمند بشن لطف کنن تو انجمن پرشین تولز عضو بشن.
البته احتمالاً اکثر دوستان عضو هستن.
ولی خوب.
چون من اونجا بیشتر فعالیت می کنم.
واسه همین تاپیک اصلی برای دادن هدیه رو اونجا زدم.
دوستان لطف کنن اونجا اعلام کنن.
برای هدیه.
در خدمتشون هستم.
دوستانی هم که تمایل دارن اشتراک های بیش از 1ماه رو دریافت کنن.
در سایت با 50% تخفیف ویژه نوروز با قیمتی نا چیز فروخته میشه.
در خدمت تمامی دوستان عزیز هستم.
آدرس تاپیک مربوطه برای درخواست عیدی در انجمن پرشینتولز:
سال نو رو هم پیشاپیش به همه دوستان عزیز تبریک میگم.
موفق و سربلند باشید.
یا علی.
سلام به دوستان عزیز پارسآنلاینی.
سال نو همتون پیشاپیش مبارک.
این پارس خسیس که عیدی درست و حسابی نداد.
من تصمیم گرفتم به اندازه توان خودم به دوستان گلم هدیه ای نا قابل تقدیم کنم.
1سایت جدید زدم که برای فروش لایسنس های اختصاصی ناد32 هست.
آدرسش هم:
تصمیم گرفتم به دوستان عزیزی که تمایل دارن 1ماه اشتراک رایگان لایسنس اختصاصی به عنوان هدیه تقدیم کنم.
البته هدیه من از پارس هم کمتره. ارزش مادی نداره. ولب خوب...
از اونجا که من تو انجمن پرشین تولز بیشتر فعالیت می کنم تاپیک مربوط به دریافت عیدی رو اونجا زدم.
احتمالاً اکثر دوستان تو اون انجمن هم عضو هستن.
دوستانی که تمایل دارن در خدمتشون باشم می تونن تو اون تاپیک که آدرسش:
هست درخواست دریافت هدیه بدن.
دوستان لطف کنن اینجا درخواست ندن.
چون زیاد نمیام اینجا. شرمنده دوستان میشم.
دوستانی هم که تمایل دارن اکانت های بیشتر از 1ماه رو دریافت کنن.
در سایت:
به مناسبت نوروز محصولات رو با 50% تخفیف تقدیم عزیزان می کنیم.
دوستان عزیز. خلاصه همه جوره در خدمت هستیم.
خوشحال میشم که بتونم این هدیه نا قابل که در توانم هست رو به همه دوستان گلم تقدیم کنم.
سال خوبی رو برای همه عزیزان آرزو می کنم.
باز هم میگم.
اگر تمایل به دریابت هدیه دارید خواهش می کنم اینجا اعلام نکنید.
چون زیاد نمیام اینجا شرمنده دوستان میشم.
برای دریافت هدیه به این آدرس مراجعه کنید.
موفق باشید.
بابا تموم کنید این بحثا رو. دم سال نو حداقل نزارید کسی از دستتون ناراحت بشه... بگذریم....
سرویس 256 منم شبی 1 گیگ میگیره!!! ولی خب دیگه از اولش هم شانس نداشتیم... خوش باشه برا اونایی که سرعت بالاست.
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم.:n29:
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
سلام دوست عزیز . من امروز 128 نامحدودم وصل شد . سرعت خوبه ولی خیلی نوسان داره . انتطار نداشته باش سرعت 120 فیکس باشه ! میدونی که 20 گیگ جایزه با سرعت 1 مگ بهت میده . اکثر اوقات سرعت 100-120 . موفق باشید :n12:نقل قول:
سلام دوستان ساعت سیستم ها یک ساعت رفته جلو ، ساعت سایت ها هم به همین شکله !!!
وضعیت دانلود تو این چند روزه چطوره ؟ طبق ساعت قدیم از 2 شروع کنیم یا طبق ساعت سیستم ؟
هنوز که تو اخبار نگفتن ، یعنی پارس 29 اسفند میخاد ساعتاشو بکشه جلو ، نکنه بهمون تردستی بزنن ، البته من کلا 300 مگ بیشتر ندارم ،خیالم راحته تموم شد میسوزونمش میرم 512 میکنمش.نقل قول:
و بالاخره نیجه پس از 20 گیگ دانلود نامحدود 128 رو به شرح زیز اراییه میدهیم
قبل از 20 گیگ دانلود
:n04::n20:
بعد از 20 گیگ دانلود
:n21::n21:
با تشکر از همه عزیزانی که ما را در این اثر یاری کردند
:n02::n02:
در ماه بعده 20 گیگ اینطوری مشه سرعت ؟ این 20 گیگ جریانش چیه ؟
این عیدی شون بخوره تو سرشون
:n24:
دوباره قیمت ها یه 10 درصدی گرون شد
پری روز خواستم تمدید کنم، گفتم ول کن حالا وقت زیاده
امروز رفتم تمدید دیدم گرون شده، ولی دیگه وقت نبود و خریدم
کلی پول اینترنت دادیم، سرجمع 20 تا سایت باهاش وا نمیشه
همه جا فیل .... تر، همه چی هم که بستنف اولترا سورف مگه چقدر توان داره!!!!
واقعا" مسخرشو در آوردن :poop:
هر ماه به شما جایزه مصرف منصفانه تعلق میگیره یعنی تا 20 گیگابایت برای سرویس 128 میتونی تا سرعت 1 مگابیت دانلود داشته باشی بعد از 20 گیگابایت با سرعت 128 کیلوبایت دانلود داری !نقل قول:
من 128 نامحدود گرفتم این سرعتمه. خوبه یا بد؟ تهران هستم.
خوبه یه تست از سرویس شاندیز کرج بگیرنقل قول:
سرویس محدود 128-4G,هم تا ۴ گیگ سرعتش ۱ مگ میشه ؟
شبانه رایگان داره ..؟
به نظرتون من مثلا ماهی ۵-۶ گیگ دانلود دارم محدود بگیرم کارم را راه میندازه ،اون ۱-۲ گیگ هم شبانه دانلود کنم؟
یعنی در کل اگه در ماه زیره 20 گیگ دانلود داشته بام سرعتم 100 کیلوبایته ؟ یعنی اگه مصرف من ماهی 19 گیگ باشه انگار نت 1 مگ گرفتم ؟ اینکه خیلی خوبه ؟
بله خوبه ، چون پول زیادی دادی برادر ، من میخام با ماهی 12 هزار تومن 7 8 گیگ بگیرم !!!!!!!!!!!نقل قول:
میگم سرعت دانلود در شب از سایت پی 30 دان لود بهتره (سروراش ایرانن) یا از سایتهایی که سروراشون خارجن (مثلا سافت گوذر سرورش کاناداست ولی سرعتش تو روز که کمتره یه 10 تایی ، توشب چطوره ؟؟ یا چون سرور خارجه افتزه)
رفیق قیمت همین سرویسی که میگی رو با اسمش به من میگی؟