مهدی زنگ زدم گفتنن نرم افزار تیم یوور رو نصب کن سرعت دانلودت رو ببینیم
Printable View
مهدی زنگ زدم گفتنن نرم افزار تیم یوور رو نصب کن سرعت دانلودت رو ببینیم
خوب نصب کن دیگه قطع کردی میخوان ببینن سرعتت چنده
الان که نصب کردم برم بازم بهشون زنگ بزنم اصلا چی کار می کنه این
با کی حرف زده بودی بگو وصل کنن به اون با این نرم افزار به کامپیوتر وصل میشن میخوان ببینن سرعت دانلودت چنده 10 مگ رو ماهیانه چقدر برات در اومدنقل قول:
مهدی به اینا چی بدم
22 تومن داش من
مهدی داش ثبت کردن گفتم
پس برات حل میکنن موفق باشی از اینکه تونستم کمکت کنم مفتخرمنقل قول:
مودم تندا چیپست برودکام دارهنقل قول:
پاساژ سهند هم 5-6 مغازه دیدم
من الان موندم قبلا 23 گرفته بودیم میگفت رو 10 بستیم و من حدود 5 - 7 ریت میگرفتم (میگفتن نویز داری) الان موندم که 5 بگیرم یا 10 میترسم 5 بگیرم ریت بیاد رو 2-3....
به خاطر 1-2 تومن هم نم یخوام ریسک کنم.
دوستان نظری دارن؟
(منم آپ استریمم از روز اول رو 512 فیکس هست)
مدلش و قیمتشنقل قول:
151نقل قول:
حدود 70 تومن
مطمنید برادکام هست کسی تایید میکنهنقل قول:
دوستانSNR و اینا چیز خاصی نیست و تنظیماتش هم میشه گفت دست خودشون هست .
برای من میگفتن چون SNR روی 7.5 هست اگه خط رو بالاتر ببندیم کلا اینترنت قطع میشه برات !!
قبلا SNR ها روی حدود 7.5 بود الان این وضعیت من هست بعد از اینکه خطم رو روی حدود 10 مگ بسنن !
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.4 28.8 Attenuation (dB): 35.0 18.0 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 11928 1087 Rate (Kbps): 9994 508
الان با این وضعیت جدید خط بازم میتونم سرعتم رو ببرم بالا ؟؟ آخه گفتن سرویس 10 مگ رو روی 20 مگ میبندن !!
اگه امکان داره لطفا بگین تا پیگیری کنم . ممنون
شما رو نمیدونم !!!نقل قول:
اما من تا از چیزی مطمئن نباشم حرفشو نمیزنم
من چند تایشو برا مشتریام که خط نویزدار داشتند تنظیم کردم
چیپست برودکام هم از ویژگیهاش مقاوم در برابر نویز بودنشه
ضمنا نت زیر دستتونه یه سرچ کوچولو بکنید شرکت پخش کننده مشخصات زده
داداش معذرت میخوام قصد جسارت نداشتم حالا نتیجشون چی شد تاثیر خوبی داره الان خط من با مودم tp link td 8817 سرعت 9 مگ رو میگیریم ایا با اون فرقی میکنه چثدر تاثیر داره داداش ADSL 2 و ADS2+ پشتیبانی میکنهنقل قول:
سلام
من میخواستم سرویسم رو تمدید کنم 2 روز از زمانش مونده.حالا سوال من اینه که از حجمم 2.5 گیگ مونده (همون حجمی هستش که خودش هنگام تمدید داده حجم اضافی نخریدم) اگر من تمدید کنم حجمم به دوره بعد منتقل میشه یانه؟ (سرویسم 1مگ-8 گیگ هستش میخوام به 1مگ -5گیگ تغییر بدم)
سلام
لطفا یه نفر سرعت دانلود شبانه سرویسهای محدود مخابرات رو بگه.
الانم سرعت همه سرویسا بازه؟ قبلا با 128 شبانه بین 8 تا 9 گیگ دانلود میکردم میخوام بدونم محدودش کردن یا نه؟
یکی از دوستان زحمت بکشه از صفحه تعرفه ها و قیمتهای جشنواره مخابرات یه اسکرین شات بذاره
در پرتابل جدید قابل رویت نیس برا غیرمشترکین
دوست عزیز میشه جواب من رو بدید ممنونمنقل قول:
من با ۱۲۸ محدود شبا با سرعت ۱۸۰ دانلود میکنمنقل قول:
یعنی شبی حدود سه ونیم گیگ
دوست عزیز مودم با چیپست برودکام پرسیدیدنقل قول:
منم عرض کردم تندا
کلا الان مودم با این چیپست کم پیدا میشه
اما اینکهروی خط شما چه قدر فرق میکنه اینو نمیشه گفت
منخودم تی پی لینک 8811 که چیپست برودکام داره با هیچ مودم دیگه عوض نمیکنم و کلا به مودم بیسیم اعتقاد ندارم
هماز لحاظ امنیتی هم امواج مضر
من اصلن استفادهی وایرلس ندارمنقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
همچنان منتظریم
با این که استفاده وایرلس ندارم کدوم بهترهنقل قول:
کجاس ؟ من اصلا همچین چیزی نمیبینم:n13:نقل قول:
لیست قیمت وجود نداره ، هر سرویسی رو که انتخاب کنی فقط ثیمت اونو نشون میده.نقل قول:
با سلام دوستان بنده تازگیا سرویسم رو از مگا به 10 مگ تغییر دادم با تست اسپید هم تست کردم روزا 3.5 مگ میده شبا هم نصف میشه ب نظرتون مشکل از کجاست ک سرعت این قدر کمه من باید لااقل 900 کیلوبایت بتونم دان کنم اینم صفحه مودم ممنون میشم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که از مخابرات و مرکز مدنی 1 مگ یا 2مگ دارن
راجع به وضعیت نت (وبگردی) و سرعت دانلود روزانه و شبانه
یه توضیح بدین ممنون میشم
دوست عزیز با وجود اینکه من مودم بی سیم به دردم نمیخوره پیشهنادتون رو میگیدنقل قول:
دوست گلمنقل قول:
برید پاساژ سهند طبقه اول نمایندگی دی لینک (همون اول ورودی پله ها سمت راست رو که برید بالا اولین مغازه س )
مشکلتون و اونی که میخواین بگید راهنمایی کنند
اینی که الان شما اینجا میپرسید نمیشه قطعی جواب داد
بسته به خطتتون و شرکت اینترنتی و......شرایط فرق میکنه
شرکت که مخابرات خط هم خیلی نویز داره مودم با چیپست برودکام میگن برای خط های نویز دار خوبه ولی من چون از مودم بی سیم استفاده ندارم میگن پیشنهاد دیگه ای نداریننقل قول:
جواب منم یکی بده ممنون میشم در ضمن اون دوستمونم ک در مورد سرعت مرکز مدنی اطلاعات می خواست این طور عرض کنم ک بنده سرویس ده مگ دارم الان دارم با 450 کیلوبایت دان میکنم ک البته خطم رو 4 مگ بسته شده ولی طول هفته سرعت هر از گاهی شبا نصف میشه روزا هم همون 450 رو میدهنقل قول:
من قبلا مودم tp link 8811 داشتم (فکر کنم چیپست این مودم ها برودکام باشه ) و الانم دی لینک 2750 دارم که چیپستش برودکام نیست ولی هیچ فرقی احساس نکردم و در هر دو مودم میزان نویز برام یکسانه .
خوب خط شما روی 4 مگ بسته شده برای همین نمیتونید بیشتر از 450 سرعت بگیرید . شما باید بگید خطتتون رو 10 مگ ببندن .نقل قول:
جواب منم یکی بده ممنون میشم در ضمن اون دوستمونم ک در مورد سرعت مرکز مدنی اطلاعات می خواست این طور عرض کنم ک بنده سرویس ده مگ دارم الان دارم با 450 کیلوبایت دان میکنم ک البته خطم رو 4 مگ بسته شده ولی طول هفته سرعت هر از گاهی شبا نصف میشه روزا هم همون 450 رو میده
فقط ی سوال دیگ وضعیت خطم چطوره بگم ده مگ ببندن هی دیس کانکت نشه ی موقع؟یکی هم اینکه زنگ بزنم بگم ده مگ میبندن یا باید برم مخابرات فرم اینا پر کنم؟نقل قول:
خط شما 10 مگ رو میکشه ولی 10 مگ حداکثر مقداری هست که میکشه برای همین ممکنه وضع نویز خراب بشه ... snr شما الان 23 هست . خط من اشغاله و فقط 2 مگ میکشه و snr هم 5-6 هست ولی قطع نمیشه بنابراین بعید میدونم مال شما هم قطع بشه . فکر نمیکنم نیازی به رفتن به مخابرات باشه البته بقیه دوستان بهتر میتونن کمک کنن .نقل قول:
فقط ی سوال دیگ وضعیت خطم چطوره بگم ده مگ ببندن هی دیس کانکت نشه ی موقع؟یکی هم اینکه زنگ بزنم بگم ده مگ میبندن یا باید برم مخابرات فرم اینا پر کنم؟
ممنون داداش لطف کردی جواب دادی :n40:نقل قول:
قبلا که یک مگ بود سرعت دان چقدر بود؟؟روز وشب؟ و اون موقع روی چند مگ بسته بودننقل قول:
وضع وبگردی ؟؟سریع سایتها بالا می اومدن
با سلام مجدد
متاسفانه ما چند ما یکبار می خوایم از تجربیات دوستان در این تاپیک استفاده کنیم که بعضا دوستانلطف میکنند و جواب میدم و بعضا هم از چشم گم میشه.
ما 2 مگ را به 10 ارتقا دادم چون نخواستم به خاطر 3 هزار تومن ریسک کنم، اون زمان هم خط من روی 10 بسته شده بود ظاهرا الان هم روی 10 هست، شاید هم 8 می خواستم ببینم تنظیمات و... را میشه به نحوی تغییر داد که ریت بالاتر گرفت، من ریتم 4-5 بود که با تغییراتی که انجام دادم تا حدود 6.5 - 7 رسیده:
وضعیت (البته SNR الان کمه اکثرا 13.5 -14 میشه)
تنظیمات:
برادر فانوس طلایی و سایر دوستان عزیز...