سلام
دوستان کمپین سالیانه آشنای اول دو مگ، سرعت شبانش چنده؟
Printable View
سلام
دوستان کمپین سالیانه آشنای اول دو مگ، سرعت شبانش چنده؟
بله تایید میکنم که 3g ایرانسل همه جا آنتن نمیده. من تو بلوار دیلمان 3g ندارم. رفیقم تو بلوار دیلمان یه کوچه پایین تر (100 متر حدودا) داره. اینطوریاست خلاصه
دوستانی که از بسته های 3G همراه اول یا ایرانسل استفاده میکنن و میگن سرعت خوبه تو رشت ، لطف میکنن توضیح بدن وضعیت دانلودر ها چطوره ؟
+
اینطور که من تو سایت هاشون دیدم ، اگه به 150 مگ روزانه و 1.5 گیگ یه ماهه باشه که اصلا نمیصرفه !:n21:وقتی حجم 1.5 گیگ ماهیانه باشه ، سرعت 1000 مگ هم باشه کاملا بی ارزش میشه :n27: ! اگه بسته خاصی سراغ دارید برا هر کدوم از اپراتور ها که بشه حداقل ماهی 30 گیگ دانلود کرد ممنون میشم معرفی کنید استفاده کنیم ،:)
این آشنای اول رو هم فسخ میکنم تا عید :n21:
125 :n21: کم فروشی و دزدی در حد تیم ملی .نقل قول:
من چند صفحه قبل سرعت دانلود با همراه اول رو گذاشتمنقل قول:
به نظر من ایرانسل از لحاظ قیمت به صرفه تر هستش
1 گیگ 1 روزه 2-8 صبح 1000 تومن
ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود بمدت یک هفته 10 تومن
ساعت 2-8 صبح 24 گیگ یک ماهه 10 تومن
-----------------------------
کاربر naim697 شما مودم 3g دارید مارکش چی هست؟ سرعتش با نرم افزار IDM چند کیلوبایت هستش؟باتشکر
نقل قول:
ایرانسل طرح شبانه 7 روزه 2-8 نامحدود با هزینه 10 تومن بنظرم ارزش داره ولی مثل اینکه جا با جا سرعتش خیلی فرق میکنه
واسه من روی H و گاهی اوقات H+ و با استفاده از هات اسپات گوشی سرعتش حدودا 300-400 بود
نقل قول:
بنده مرکز شهر هستم 3g کجا بود
بعضی وقتا میرسیم سر گلسار تازه میفهمم اینترنت چیه همه برنامه ها آپدیت میشه :ی
ارسال کننده های 3g هزینش زیاده طول میکشه همه جار رو نصب کنن ، مثل مبین نت یه سری مراکز رو راه انداخت ولی نه همه جا رو ، ایرانسل و بقیه هم فقط مراکز اصلی شهرهای اصلی استان ها ، هر استان چند تا شهر اونم نه همه جا
تو کوه و جنگل شاید به دکل نزدیک بودید و امواج رو راحت گرفتید دلیل نمیشه ولی تو شهر ها اینطور نیست
عجیبه تو ای دی اس ال که میگن رشت شهری که تراکمش زیاده و زیر ساختش مشکل داره یعنی نمیشه این بار قضیه به نفع مردم بشه ؟ چند تا پخش کننده رو دکل ها بیشتر نصب کنن جمعیت مگه متمرکز نیست تو یه منطقه و مثل شهرهای دیگه پخش نیستن چرا باز این موضوع به ضرر ما گیلانی ها تموم میشه
اینجاست که هر دری که به نفعشون باشه حرف میزنن
یه سوال برای شما هم سرعت نت آشنای آخر کم شده ؟؟؟ من 512 دارم خیلی سرعت کم شده :| .... بعد نویز هم رفته بالا :| .... قضیه چیه ؟؟؟ لطفا یکی توضیح بده ؟:n34:
سلام دوستان. 6 7 سال هست که از مشترکین پارس انلاین هسم ولی چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو حذف کردن, حالا میخوام تخلیه کنم بیام آشنای اول. سوالم اینه که دانلود شبانه در آشنای اول رایگانه ؟ اگه رایگان هست در چه ساعاتی و سرعت در چه حدی هست.
نقل قول:
سلام
افت سرعت و قطعی نداره؟
چه سرویسی دارین و سرعت دانلود چقدره؟
نه برادر من ... رایگان چیه ...... همه چیو زدن حذف کردننقل قول:
سلام
دزدای اول گند شد باز ، هم نویزم بالاست ، هم سرعتم کم شده و هم اینکه page ها رو نصفه بالا میاره ، باید 10 بار رفریش کنم تا درست بالا بیاد
امروز دانشگاه بودم که از تنطیم مقررات برام زنگ زدن و گفتن مشکلت حل شده یا نه که منم گفتم نه
طرف خیلی پیگیر کارا بود و شمارش رو بهم داد که یه نسخه از قراردادم رو براش فکس کنم با یه شکایت کامل و واضح .امروز ساعت 3 ( تقریبا 2 ساعت پیش ) دوباره جلسه داشتن با زیرساخت و خود تنظیم و مقررات و .....
راستی اون طرف که باهام صحبت کرد خودش دانشجوی ارشد توی لاهیجان هست و گفت حتما پیگیر کارا میشه
حالا فقط مونده برم امور مشترکین مرکزی و یه نسخه از قراردادم رو بگیرم و براشون فکس کنم
دوستانی که قرارداد دارن و توی قرارداد میزان سرعت توی بازه رایگان ذکر نشده بگن بهشون شماره بدم ، شما هم فکس کنید
نقل قول:نقل قول:این سرعت های عالی که دوستان عکس میزارن حتما با بسته ممکن میشه ؟! من هم همراه اول و هم ایرانسل (سمت فلکه گاز سابق ! ) با 2 تا 3 آنتن حداکثر تا 150 رفتن اونم با نوسان شدید ! ( بدون بسته ) حتی زیر دکل ایرانسل رفتم:n02: با آنتن فول H+ سرعت تا 200 نهایت رفت !نقل قول:
(با دانلود منیجر گوشی)
میخواستم بدونم بعد از خرید بسته سرعت بیشتر میشه ؟! یا همینه ؟! :n13:
نقل قول:
خیر عزیز آشنای اول یا همون دزد اول هم یکی دو ماه بازی در آورد آخرشم دانلود شبانه رو حذف کرده وگرنه ما دنبال 3G و اینا و اینترنت سیمکارت بخاطر 4 تا دانلود نبودیم که :n27:فقط قرارداد های یک سالش ، دانلود شبانه اونم با نصف سرعت سرویس خریداری شده میده که اونم اطمینانی نیست 2 روز دیگه یهو حذف میشه :n21:
خوب یه بررسی بکنیم ببینیم اینجا چه خبره!
دوباره معلوم نیست پای کی رفته رو سیم ها !!!
این کشتی ها نمودن ما رو ، لنگرو بکش بالا باباااااااااااااااا چند هزار نفر علاف شمان
صبح تا ظهر کلا وی پی ان قطع بود ، الان هم اینقدر کنده که نزنی سنگین تره
کلا پروتکل ssl و سایت های اینطوری واسه من بالا نمیاد ، پیج باز کردن و ... به کنار
عجیبه سرعت دانلودم خوب مونده
پیج باز نمیشه پینگ داغون ، بعضی سایت ها کلا بالا نمیاد هر فیلتر شکنی رو تست کردن گند خورده توش معلو نیست دوباره چه خبر شده
نقل قول:
DOWNTIME اعلام نشذه
تا 1 تموم میشه. کار زیرساخته
ok شد
نه با خرید بسته دیگه بهتر نمیشه سرعت همینه البته بعضی شب ها یا ساعت ها سرعت بهتر میشه بعضی وقتها هم سرعت میاد پایین من با ایرانسل سرعت یک مگ و همراه اول سرعت 700 کیلوبایت دانلود داشتم گوشی رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل کن و باهاش برو اینترنت یه تست بزن ببین چه جوری هستش و تو تنظیمات گوشی حالت شبکه رو حتما بزار روی WCDMAنقل قول:
دوستان ساکن رشت. از کدوم شرکت سرویس بگیرم که کمترین پینگ رو داشته باشه؟ برای بازی انلاین میخوام. دانلود شبانه هم داشته باشه چه بهتر
از لحاظ پینگ برا گیم آنلاین ، شاتل و مخابرات پیشنهاد میشه ، که شاتل دانلود شبانه رو یکی دو شب دانلود کنی با قانون های مزخرف محدود میکنه ! مخابرات هم کلا شبانه نداره :n21: ، متاسفانه به لحاظ پینگ همین 2 انتخاب تو رشت هست !نقل قول:
+
مخابرات از سرور خاصی پینگ خواستی تو پیغام خصوصی بگو برات پینگ میگیرم تا اوضاع دستت بیاد ;)
دوستان چرا snr دانلود و آپلود مودم و اندیشه عکس هم نوشته شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکین ASK سرویس شما هم با قطعی و تایم اوت ، پینگ بالا دچار شده چند روزه ؟ رسماً شده دایال آپ ، هر 10دقیقه قطعی داره ، پینگ از 150 تا 2000 در نوسان ... :n21:
چند روزه؟؟!! خوش به حالت واسه ما چند ماهه :n02:نقل قول:
نقل قول:
واسه من که مرکز چهارم مشکل زیادی نداره
اما با کریو سرعت از زیر 1 کیلوبایت تا 2-3 کیلوبایت با هر چند ثانیه قطعی در نوسانه
دوستان دیگه هم این چند روزه با کریو مشکل پیدا کردن؟
کدوم مرکز هستید دوست عزیز؟ احتمالا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمین شدتون رو تموم کردید؟نقل قول:
شما که مطمئنا سرویس نامحدود دارید و حجم تضمینیتون تموم شده. البته اگه درست از پست های قبلیتون یادم مونده باشه و گرنه اگه مشکلی هست بفرمایید پیگیری کنمنقل قول:
دقیقا از ساعت 1 بامداد تا الان 3 بار نت اندیشه قطع شده ، اگه به تموم شدن حجم نامحدود ربط داره این قطعی ها که باید بگم من هنوز حجمم تموم نشده!
عجیبه والا طرف میگه پینگم بالاست و همش قطعی دارم اونوقت جناب asksup می فرمایند که حتما حجمتون تموم شده...:n13:
سلام ، بله نامحدود 256 ، مرکز صومعه سرا. الان 2 ساله دارم از این سرویس استفاده میکنم ولی دیگه قطعی یک ربع به یک ربع نداشتم حتی وقتی سرعت واقعی می شد. High Latency و پینگ پر نوسان بماند . SNR برای دانلود و آپلود به ترتیب 28 و 21.نقل قول:
از 2:45 بامداد تا الان 2بار قطعی .
نقل قول:چرا این جکو تراژدیو تموم نمیکنید یه چیزی بگین بهتون نخندن آخه سرعت چه ربطی به پینگ و تایم اوت داره خوبه خودم شخصا 10 بار براتون تست گزاشتم باسرعت بالا بدون سرعت بالا از 128 نامحدود تا 512 نا محدودنقل قول:
مگه بگین کیفیت خطای نامحدودتونو عمدا پایینتر از محدودا گزاشتین یا بگین رو نامحدودا روتر داغ میکنه یا ......
اصلا شما درست میگی سرعت نامحدودا حجم تموم میکنن تایم اوت و ....پینگ زیاد میشه چطور تا ظهر عالیه اونوقت غروب و شب خر میاد فقط کابل نامحدودارو گاز میگیره
تا حالا بارها بازیکنای کشورای دیگه گفتن چرا از isp شکایت نمیکنی یا عوضش نمیکنی انقد اذیت میکنه باورشون نمیشه میگم اینجا ایرانه شما چه دل خوشی دارین واقعا هرچی توضیح میدم درک نمیکنن نمیدونن لتنسی بالای 60 رو تجربه نکردن
کریو ؟نقل قول:
هر چی رو بگی تست زدم
همین کریو که رو وی پی اس خودمه دوستم داره 10 کیلومتر خارج شهر راحت کار میکنه ، مخابرات ، های وب ، اندیشه رو هر سه تست شده
ولی اینجا معلوم نیست 4/5 روزه جی شده
الان 9 صبح به زور تونستم فیس باز کنم اصلا تعطیله
این چند وقته که پینگ داغون بود با کریو مشکل حل میشه و تایم اوت نمیداد ، الان اون درست شده ظاهرا ولی کلا شده اینترانت نمیتونی کاری کنی گویا همه پروتکل های مربوطه به فیلتر شکن ها رو بستن موندم خودشون مشکل پیدا نمیکنن ؟ اگه بستنی بود که راحت میبستن فقط مواقع خاص !! مجبور میشن ببندن الان معلوم نیست چه تفییراتی دارن میدن که وضع اینطوریه
بله تایید میشه. دیشب 3 بار قطعی ترانزیتی اتفاق افتاده. امروز 5 شنبه بعید مخابرات تعطیل هست ولی در حال پیگیری موضوع هستیم.نقل قول:
در مورد پینگ بالا جواب اینه دوست عزیز
کسی که سرویس 128 نامحدود میگیره وقتی حجم تضمیین شدش تموم نشده سرعتش 700 کیلو بیت هست ولی وقتی این حجم رو تموم میکنه سرعت میشه 128 کیلوبیت. در این حالت وقتی مصرف اینترنت داشته باشید سریع به لیمیت 128 کیلو میخورید و پینگتون بالا میره و تایم اوت دارید.
نقل قول:
ربطش اینه.
کسی که سرویس نامحدود داره مثلا 256 نامحدود:
16 گیگ اول سرعتش هست 1 مگابیت. تو این سرعت چون پهنای باند کافیه با کارکرد های عادی این 1مگ پر نمیشه و پکتها لاست نمیشه. ولی وقتی 16 گیگ دانلود میکند سیستم سرعت رو به 256 کیلوبیت کاهش میده. در این حالت وقتی متوسط مصرف به 256 کیلوبیت میرسه سیستم شروع میکنه به کاهش سرعت و drop کردن پکتهای اضافه . در این حالت اول پینگ میره بالا و اگه مصرف هنوز بالا باشه پکت لاست دیده میشه.
Monthly Recv Volume usage limit (34292828>=16384000) KB
دوست عزیز باور کنید شما 16 گیگ ماهیانه با سرعت بالا رو تموم کردید و سرعت سرویستون کم شده.
اندیشه یک مگ ماهانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکل پینگ و لاستم با اندیشه خیلی کمتر شده.کسایی که بازی میکنن نباید نامحدود بگیرن.سرویستون رو به حجمی تغییر بدین.من الان تا 10 شب مشکلی ندارم اما از 10 شب تا 2, 3 بامداد خیلی خراب میشه.آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل از کجاست؟
من مشکل پینگ و لاستم با اندیشه خیلی کمتر شده.کسایی که بازی میکنن نباید نامحدود بگیرن.سرویستون رو به حجمی تغییر بدین.من الان تا 10 شب مشکلی ندارم اما از 10 شب تا 2, 3 بامداد خیلی خراب میشه.آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل از کجاست؟
عزیز من تو همون 16 گیگ 10 بار خدمتتون تست دادم هنوز تموم نشده بود کلی لاست داشتمنقل قول:
من اصلا با سرعتم کاری ندارم کاملا هم راضیم دستتون درد نکنه بابت دانلودم ممنون فقط مشگل کیفیت خطه
چرا شبا اینجور داغون میشه شما باید رسیدگی کنید با زیرساخت دیگه من که نباید بکنم
من همونجور که مشاهده کردید 3 ساله فقط بینهایت دارم چرا این چندماه صدام در اومده ؟ صبح و بعد از ظهر لیمیت نیستیم مگه ؟ حتی 1 تایم اوتم ندارم
اصلا حرف شما قبول
بنده دانلود محدود بگیرم تضمین میدین پکت لاست نداشته باشم شبا مثلا 128 دو گیگ ؟
میشه اصلا رو یک خط دوتا اکانت فعال کرد با دو یوزر و پسورد متفاوت؟یکی بینهایت و یکی نامحدود از تو مودم بتونم سوییچ کنم
نقل قول:
رفیق از اون حرفا میزنینا کسی که بازی میکنه اول باید دانلودش کنه بعد بازی کنه دیگه
حالا شما تو 9 شب یه تست بزار منم باورم بشه دانلود محدود لاست نداره
اگه بخوایم بفهمیم حجم سرعت بالامون تموم شده یا نه جز دونه دونه جمع کردن راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
باشه میذارم.
ولی چیزی که مشخصه اینه که کاملا همه چی برنامه ریزی شدس.همیشه روزا خوب تا 10 شب بعد خراب.و 5شنبه جمعه ها هم خراب! این چجوریه آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ کی اینجوری برنامه ریزی میکنه و چرا؟ ما پول میدیم که اینجوری خدمات بگیریم از شما؟ بازیچه دستیم مگه؟!نمیشه که هر وقت دلشون بخواد خوب باشه نخواد خراب! جه وضعیه آخه؟!
نه دوست عزیزنقل قول:
فرمایشات شما ئ دیگر دوستان در حال پیگیری هست. یه کارایی رو میشه سریع انجام داد یه سری بیشتر طول میکشه. هفته دیگه چند تا خبر خوب بهتون میدم. منتظر باشین
نه تو صفحه اول اکانتینگ مینوسهنقل قول:
هفته دیگه تو صفحه اول crm هم میزاریم