آره بابا هـک میشه ، سونی با اون همه ادعا آخرش همچین هـک شد که نفهمید چی شد .نقل قول:
مایکروسافت که در زمینه امنیتی و مبارزه با هـک بوق هم نیست .
هنوز تیتر اخبار رو زمانی که ویستا هنوز به صورت رسمی منتشر نشده بود یادمه : ویستا در شکم مادرش هـک شد .
آره بابا هـک میشه ، سونی با اون همه ادعا آخرش همچین هـک شد که نفهمید چی شد .نقل قول:
مایکروسافت که در زمینه امنیتی و مبارزه با هـک بوق هم نیست .
هنوز تیتر اخبار رو زمانی که ویستا هنوز به صورت رسمی منتشر نشده بود یادمه : ویستا در شکم مادرش هـک شد .
سلام... : دی
یه سوال .. استوک یعنی چی؟ :دی ( با ذکر مثال و رسم شکل : دی )
این سوالو تو چند تاپیک دیگه پرسیدم ولی یادم رفته بیام جوابو نگاه کنم 1000صفحه اومده روش :دی ...
تنکیو : دی
استودیوی Rare:
تنها از 15 درصد قدرت کینکت استفاده شده است
نیک برتون از استودیوی بازی سازی Rare که یکی از استودیوهای داخلی مایکروسافت است عقیده دارد قدرت حسگر حرکتی ایکس باکس خیلی بالاتر از این حرف هاست.
به گزارش CVG مدیر طراحی نرم افزار استودیوی Rare که بازی کینکت اسپورتس را طراحی کرده است در مصاحبه ای گفته تنها 15 درصد از قدرت کینکت در این بازی استفاده شده است. استودیوی Rare ایده های فراوانی برای طراحی بازی برای کینکت دارد و در آینده باید در انتظار بازی هایی باشید که از نظر نحوه ی کنترل و استفاده از دوربین های حرکتی و میکروفن کینکت کاملا متفاوت هستند.
استودیوی Rare یکی از استودیوهای اصلی داخلی مایکروسافت است که بخشی اعظمی از ساخت کینکت و همچنین داشبورد ایکس باکس و آواتارها را انجام داده است.
__________________________________________________ _______________________________________
دیسک های جدید ایکس باکس 1 گیگابایت حافظه بیش تر دارند
شایعه در مورد پیش نمایش مایکروسافت از فرمت جدید دیسک های اش فراوان است. عده ای معتقدند این فرمت جدید تا 1 گیگابایت فضای بیش تر در اختیار بازی سازها قرار می دهد.
پس از این که دیروز مایکروسافت برای شرکت در مراسم پیش نمایش دیسک های جدیدش از کاربران دعوت کرد، به سرعت ثبت نام برای این مراسم تمام شد زیرا به اندازه ی کافی شرکت کننده ثبت نام کرده بودند. اما هنوز کسی نمی داند فرمت دیسک های جدید مایکروسافت چیست. البته سران این شرکت استفاده از بلو ری به عنوان فرمت جدید را کاملا رد کرده اند.
یک منبع آگاه و نزدیک به Difital Foundry گفته این فرمت جدید که قرار است توسط مایکروسافت به آزمایش گذاشته شود تا 1 گیگابایت فضای اضافی روی هر دیسک به بازی سازها می دهد. بیش ترین فضایی که دیسک های فعلی ایکس باکس 360 دارند 6.8 گیگابایت است که به اضافه ی 1 گیگابایت اضافه ی دی وی دی های دو لایه که مربوط به اطلاعات و فایل های امنیتی و ضد کپی می شوند روی هم می شود 7.95 گیگابایت. Digital Foundry ادعا می کند فرمت جدید دیسک ها بخش ویدیویی دی وی دی ها را کوچک یا به کلی حذف خواهد کرد.
البته با توجه به این که مایکروسافت قرار است به شرکت کننده ها در این مراسم آزمایشی، بازی هیلو:ریچ را هدیه بدهد و هیلو ریچ فقط 6.6 گیگابایت حجم دارد، این سایت پیش بینی کرده مایکروسافت برای بالا بردن حجم فایل های بازی هیلو ریچ محتوای اضافی روی این دیسک ها عرضه خواهد کرد.
بازی سازها از این 14 درصد فضای اضافی روی دیسک ها می توانند استفاده ی بسیار زیادی ببرند. هر چند عده ای معتقدند این فضای اضافی احتمالا به اقدامات امنیتی ضد دزدی و ضد کپی اختصاص پیدا خواهد کرد و اگر آزمایش موفقیت آمیز باشد برای کپی کردن بازی های ایکس باکس 360 دچار مشکل خواهیم شد.
این ادعا مطرح شده که فرمت دیسک های جدید مایکروسافت XBG3 نام دارد و با اضافه کردن چک های AP بیش تر و CVI (بررسی اصل بودن محتوا) بیش تر یک لایه ی امنیتی مضاعف به بازی های ایکس باکس 360 اضافه خواهد کرد.
ما هم که الان اسلیم داریم هم نگرانیم :13: هم منتظر !!!!!!! :41: شاید این هفته بیاید شاید ... !!!!!!!!!نقل قول:
ببینید چه قدر کم آوردن که میخوان به دیسکها 1 گیگ اضافه کنن.. ( بن کردن واسشون کافی نیست) ..خدا رحم کنه...به نظرتون مثل همین dvd ها روانه بازار میشه؟( خامشو میگما!)
قبلا این رو جواب داده بودم ،نقل قول:
ببینید در کشور های دنیا محصولات رو برای انتقال رو یک چیزهایی به نام پالت سوار میکنند ، این پالته :
بعد موقع سفارش خریدار میگه که مثلا 100 تا پالت میخواد ، هیچ شرکت بزرگی هم 1 دونه 2 تا پالت سفارش نمیده .کد:http://www.todayandtomorrow.net/wp-content/uploads/2007/10/palette.jpg
حالا ته مونده ی این پالت ها که معمولا یکی دو تا هست + دستگاه هایی که توی فروشگاه های بزرگ به عنوان نمونه برای دید عموم گذاشته شده بودند + دستگاه هایی که برگشت خوردند + دستگاه هایی که مشکل پیدا کرده بودند و برگشت خوردند همه رو با هم جمع میکنند میشه مثلا 100 تا پالت توی این 100 تا پالت دستگاه دست دوم هست ، دستگاه آکبند هست ، دستگاه ناقص هست ، دستگاه خراب هم هست .
همه ی اینها رو روی هم میگند جنس استوک و در مورد هر چیزی به جز مواد خوراکی این داستان صادقه .
به مال لباسش هم میگند تاناکورا .
مایکروسافت هیچ غلطی نمیتواند بکند :31:کد:
دیسک های جدید ایکس باکس 1 گیگابایت حافظه بیش تر دارند
مگه چینی ها مردن؟ یک گیگ که چیزی نیست صد گیگ هم بندازه روی دیسکش چینی ها کپی برابر اصل رو میزنن و دیسک خامش رو واسمون درست میکنن. به نظر من نگران هیچی نباشین.
DELETE ......
ای بابا !!!!!!!!!! اینا هم نشستن هی میگن آقا این کنسول 50% استفاده شده , اون کنسول 20 % استفاده شده , نمیدونم اون یکی داره تنها از 0.5% استفاده میکنه !! اون یکی ...نقل قول:
بخدا اینا هم مسخره بازی ها و تبلیغات تو خالی هست که مشتری رو برای خرید و یا حتی کار کردن با یک وسیله حریص کنن !!
2 سال پیش میگفتن Gears of War 2 تنها از 65% پردازش کنسول استفاده میکنه و Kill zone 2 تنها از 50% قدرت کنسول !!
KZ 3 که اومد ما چیزه خاصی تو این 50% باقی مونده ندیدیم !! و همش همونی بود که بود . فقط برای اینکه دل مردم خوش باشه اومدن
باز مثل قبل افکت هارو تقویت کردن و یه چند تا حالت به بازی اضافه کردن.
بچه ها اصلا به این حرف ها گوش نکنید , تمام شرکت های بازی سازی از همون شروع کار روی کنسول های نسل فعلی تمام سعی خودشون رو کردن که بهترین شکل از قدرت کنسول استفاده کنن و میشه گفت درواقع از همون اول توان کنسول هارو به چالش کشیدن !!
اگه الان میبینید که گرافیک ها بهتر از قبل شده و یا اینکه بازی ها رون تر و با نور پردازی های خاصی ساخته میشن همه و همه به لطف ویرایش های جدیدی Engine های بازی سازی هست نه استفاده از تمام قدرت کنسول .
اگه Engin یک بازی مشکل داشته باشه بازی قارچ خور رو هم روی PS3 نمیتونن به درستی اجرا کنن !!
در مورد kinect هم اینو بگم که هر شرکتی که چیزی رو میسازه یعنی خالق اون هست , از مولکول مولکول اون قطعه با خبره و میدونه چه توانایی هایی داره . وقی خوده MS میگه که با Xbox بعدی نسخه ی جدیدی از Kinect عرضه خواهد شد دیگه باید تا ته داستان رو خوند.
هر کاری هم که بکنن باز راهی برای -- هست.نقل قول:
اگه از نظر DVD به مشکل بخوریم که نمیخوریم ! دقیقا همین قضیه PS3 برای Xbox هم صادق خواهد بود . یعنی دانلود بازی , ایمیج گرفتن بازی روی هارد کنسول و PLAY ...
به همین راحتی. تمام SS ها و Video Partition ها و AP ها کارشون با Patch حل میشه.
اینو واقعا موافقم،مگه میشه یه شرکتی بیاد و یه کنسول بزنه و از تمام توان اون استفاده نکنه............نقل قول:
همه و همه به لطف ویرایش های جدیدی Engine های بازی سازی هست نه استفاده از تمام قدرت کنسول
در ضمن سعید جون نظرای کارشناسانت به درد 90 میخوره ها........
دوستان سلام
بنده مدتی پیش یک xbox 360 super elite forza motor خریدم به دلایلی که هنوز نفهمیدم 3 چراغ شد .پس ار مدتی یک 360 اسلیم خریدم که حیر سرم شب عیدی حال کنیم . که اون هم کپی شده بود بعد از مدتی متوجه شدم که رام همان 360 قدیمیا روشه و با این هماهنگ نیست و هی رو DVD ها خشهای کذایی میندازه.
حلا الان چند سوال
1- اصلا کپی خورش تو بازار سالم هست یا فروشنده (مگا گیم توپ خونه) تا فلان جا ما هل داده؟
2-من اشتباه میکنم هی 360 می خرم؟
3-راه حل مشکلات من چیه؟
4- اگه خدایی نکرده اینم مثل اون یکی مرد ps3 بخرم یا کلا ببوسم بزارم کنار
کمک
اسلیم ها هنوز 100% کپی خور نشدند و درایو های قدیمی رو میندازند روشون ، به نظر من که هکر ها خیلی احمقند که وقتشون رو گذاشتند روی درایو ! چون اون رو میشه بدون این همه دنگ و فنگ و با یه چیپ شبیه ساز ردیفش کرد .نقل قول:
باید وقتشون رو بذارند روی داشبورد .
به نظر من اینکه اسلیم خریدید اشتباه کردید .
360 در کنار Ps3 و گرنه هیچ کدومشون به تنهایی به نظر من خوب نیستند .
1-کپی خورش تا چند وقت دیگه میاد البته برای درایو های خود اسلیم........نقل قول:
1- اصلا کپی خورش تو بازار سالم هست یا فروشنده (مگا گیم توپ خونه) تا فلان جا ما هل داده؟
2-من اشتباه میکنم هی 360 می خرم؟
3-راه حل مشکلات من چیه؟
4- اگه خدایی نکرده اینم مثل اون یکی مرد ps3 بخرم یا کلا ببوسم بزارم کنار
2-نه،ابدا اشتباه نمیکنید،من خودم تا حالا 2 تا 360 خریدم...
3-منتظر کپی خور شدن دستگاهتون باشید و درایو خود اسلیم رو روش بندازید...
4-به احتمال زیاد نمیمیره :31:اما PS3 هم کنسول خوبی هستش برای خرید،البته در حال حاضر،چون اگه قیمت هر دو کنسول یکسان باشه 360 واقعا بهتره...
در خوب بودنش که شکی نیست :31:نقل قول:
اما PS3 هم کنسول خوبی هستش برای خرید،البته در حال حاضر،چون اگه قیمت هر دو کنسول یکسان باشه 360 واقعا بهتره.
اما اگه قیمت هر دو یکسان باشه من ps3 بر میدارم بدلیل وجود blue-ray + بازی های انحصاری
الان هم با این اوضاع افتضاح x360 من خرید ps3 رو در الویت اول قرار میدم ...
من هم موافقم - تنها دلیل انتخاب 360 قبل از اینکه کینکت بیاد قیمت پایین تر و بازی های ارزون ترش بوده .نقل قول:
وگرنه زمانی که Ps2 و Xbox توی یه رنج قیمت بودند و بازی هاشون هم هم قیمت کی میرفت Xbox بخره ؟
همه Ps2 میخریدند .
نقل قول:
خوب هرکی یه نظری داره
منم فقط به خاطر بازیهای انحصاری PS3 بود که خریدمش،وگرنه بازیهایی که مولتی پلتفرم هستن روی 360 خیلی بهترن((ثابت شدس))
بلو-ری هم خوبه ولی هنوز زیاد به کار ما نمیاد...
اون که بلهنقل قول:
خوب هرکی یه نظری داره
بازی های انحصاریش فوق العاده هسنقل قول:
منم فقط به خاطر بازیهای انحصاری PS3 بود که خریدمش
اگه در این مورد یه دلیل قانع کننده بیارید خیلی خیلی ممنون میشم چون من هم با همین دلیل به کسی دیگه بگمنقل قول:
گرنه بازیهایی که مولتی پلتفرم هستن روی 360 خیلی بهترن((ثابت شدس))
با عادل حال نمیکنم خیلی FAN بازی در میاره :31:نقل قول:
سلام بچه ها آقا این پچ کردن دیسک های کال آف با همین abgx360 انجام میشه دیگه ها؟ من ایمیج بلک آپس رو پچ کردم حالا رایت کنم بازی کنم مشکلی پیش نیاره خیلی با پیغاماش می ترسونه آدم رو abgx مشکلی نداره؟
آرمین جان از Result CLI یه Screen Shot بزار ببینیم چطوریه .نقل قول:
[QUOTE=alex fera;5979269]
منم فقط به خاطر بازیهای انحصاری PS3 بود که خریدمش،وگرنه بازیهایی که مولتی پلتفرم هستن روی 360 خیلی بهترن((ثابت شدس))
/QUOTE]
بنظرم تا حالا 100 دفعه معلوم شده فرق چندانی باهم ندارن
بنظرم این سیاست مایکروسافته برای فروش بیشتر کنسولش تو جاهایی که کپی رایت ممنوع نیست مثل کاری که تویوتا کردکیفیت پایین تر از بی ام و و بنز قیمت نصف این دو برند شاید از نظر کیفیت و خوشنامی برند تویوتا هیچوقت بی ام و و بنز نشه اما از نظر فروش جهانی یک امپراطوری نسبت به بی ام و و بنز هستش.سیاست ms هم همینه فروش در تمام کشورها:کشورهای ثروتمند×کشورهای ضعیف که کپی آزاد است!نقل قول:
اگه Sony این سیاست رو روی PS3 به خرج میداد احتمالا تا الان 300 میلیون کنسول فروخته بود !!نقل قول:
سر Ps2 به خرج داد و کنسولش شد پر فروش ترین کنسول تاریخ ، ولی سر Ps3 مغرور شد و فکر چه خبره و برای همین از همه پایین تره .نقل قول:
مطمئنا.ولی به قول میلاد عزیز sony پر ادعایه وهمین ادعاش و سفت کاریهاش باعث شدps3 از نظر فروش در برابر x360 شکست بخوره شایدم له بشه!چون هنوزم تو خیلی جاهای جهان ارزونی خیلی مهمتر از کیفیته!نقل قول:
توی همین آلمانش یک سری فروشگاه ها هست هر چیزی ازش بخری دونه ای 1 یورو ، برو ببین چه خبره . به جز آت و آشغال هم هیچی نمیفروشه .نقل قول:
بعد برو 4 تا فروشگاه آدم حسابی پرنده پر نمیزنه :31:
آخه مایکروسافت محصولاتش رو تحریم کرده برای ایران . یک سال 2 سال هم نیست بیشتر از 10 ، 15 ساله !!!!!!نقل قول:
به همین خاطر نمایندگی نداره . در مورد ایکس باکس هم همینه . من فکر نمیکنم هیچ جا مثل ایران باشه که کپی رایت اصلا توش معنی نداشته باشه !!!!!!!! البته اینجا خیلی چیزها معنی نداره !!!!!!!!!!!!!! :31:
شما جوری میگی ارزونی که انگار مثلا xbox در برابر ps3 مفتــــــــــه !!!!!! سونی تکنولوژی بلوری رو داده بیرون که امنیت بالایی داره !!!! به همین خاطر دسترسی به لایه های حفاظتی سونی به این آسونی نیست !! و این یعنی فروش کمتر در هرجای دنیا . حتی تو آمریکا و اروپا !!!!!!!!!!!!!!!!! این رو هم یادتون باشه الان تو لیست گرون قیمت ترین برندهای جهان مایکروسافت سومه و سونی سی و چهارم !!!!!!!!!!!!!!!!! حتی با ps3 به اصطلاح قدرتمندش !!!!!!!!!!نقل قول:
کد:http://www.interbrand.com/en/knowledge/best-global-brands/best-global-brands-2008/best-global-brands-2010.aspx
شما فکر نکن ماکروسافت از خداشه !! دولت پوست شرکتو میکنه اگه خلاف نظر دولت عمل کنه.نقل قول:
در ضمن این شرکت به جای اینکه محصولاتش رو به صورت مستقیم به ما بفروشه داره توسط واسطه این کارو انجام میده که چین و دبی هستن.
:31: تو خوده USA هم اگه قانون سفت و سخت دولت نباشه کپی رایت رو رعایت نمیکنن !! چه برسه اینجا !!
منظور از ارزونی بازی بود نه خوده کنسول که !! :31:نقل قول:
ما کنسول رو کپی نمیکنیم که !! بازی رو کپی میکنیم از روش :31:
به تعداد موهای سره یک انسان برند وجود داره !! برند هایی هستن که به صورت خصوصی کار میکنن و شما ممکن هست در کل عمر مفیدتون هم اسم اون برند رو نشنیده باشی چه برسه به دیدنش !!
تو خوده ژاپن برند هایی وجود داره که به هیچ عنوان صادر نمیشه و جزو محصولات داخلی هست.
که در واقع ژاپنی اصل همین ها هستن.چون حق امتیاز ساختش رو به هیچ کجای دنیا نمیدن حتی چین.
دوستان من با اجازتون چند مورد افشاگری بکنم:31::
1- فعلا گفته شده 50 میلیون مایکرو و 47.9 هم سونی شیپ کردن..پس فاصله خیلی کم هس
2-طبق یه آمار جدیدی که اومده فعلا به نظر میرسه سونی مایکرو رو جلو زده........حالا نمیدونم این امار تا چه حد معتبر چون احتمال داره دروغ اپریل باشه تحقیق می کنم خبرشو میذارم
3-حالا چرا فروش سونی داره مایکرو رو جلو میزنه؟علتشم بازار بسیار تعصبی وعجیب و غریب:31: ژاین هستش .هر ماه تقریبا 98 درصد فروش بازار کنسول اچ دی دس سونی هستش و 2 درصد دست مایکرو در نتیجه همین باعث شده تا این فاصله رفته رفته کمتر بشه........ .
4-درسته مایکرو در امریکا اوله و کینکت هم عالی میفروشه ولی این فروش محدود به امریکاس و در اروپا هم یه حالت 50-50 بین این دو کنسول استوار........ .
در نتیجه خواستم بگم سونی از لحاظ فروش کنسول مایکرو رو به زودی جلو خواهد زد و شاید زده......... .(برگ برنده مایکرو فروش عالی کینکت و انلاینش هس و از لحاظ فروش کنسول به همین جا هم که رسیده افسانه ای کار کرده)
.
.
سلام
یک سوال خیلی فوری!!!
ما کنسول ایکس باکس رو میخواهیم استقاده کنیم ولی نه ال سی دی داریم نه کابل کامپوزیت! چه راه دیگه ی هست برای اتصال به تلویزیون یا مانیتور
باید تو کف بمونیم! یا میشه کاری کرد؟!
اگه تلويزيونتون كامپوزيت و كامپوننت نميخوره ميتونيد از سوكت اسكارت استفاده كنيد كه توي خود پك X360 هست!
براي اتصال به مانيتور هم ميتونيد از تبديلهاي HDMI به DVI يا VGAاستفاده كنيد!
كلا" راه زياده واسشون غصه نخور ! ماكروسافت به فكر همه جوونا هست:31:
سلام خواهشا سوال من رو تکمیل و درست جواب بدین دوستان عزیزم !
آقا من میخوام 20 فروردین یه kinect بخرم ! اما نمیدونم دقیقا قیمت الان چه جوریاست ؟! یه جا کرج پرسیدم گفت 205 هزار !
آخرین قیمت چنده؟
سوال بعدیم اینه که آیا حالت خاصی داره؟ منظورم تکنیک خاصی برای تشخیص دادن تقلبی یا اصل بودنش ! خلاصه اطلاعات بدین بهم. که جعبه اش چه شکلی هستش ... چه چیزهایی توش باید باشه؟ چطور تشخیص بدم خلاصه سرم کلاه نره ! منتظرم
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
البته یه جا توی یک فروم دیگه از همین سایت هم یکی از دوستان بهم گفت : 180 هزار تومان تهران ....
الان فروشگاه سونی تو تهران 195 تومن میده. البته تا همین 2-3 روز پیش 185 تومن میداد.نقل قول:
یک سوال داشتم: چرا الان بعضی از دوستان با بازی black ops مشکل دارن؟ هنوز من داشبوردمو آپدیت کینکت نکردم چی کار باید کنم که به مشکلی که بعضی از دوستان دارن برنخورم؟
عزیزم این مشکل نیست !! یه مورد بسیار واضح هست !! مشکل زمانی بوجود میاد که شما ندونی باید چیکار کنی و مجبور شی دنبال راه حل بگردی.نقل قول:
شما باید بازی رو یا خودت Patch کنی یا اینکه Patch شدش رو از جاهای معتبر بخری . مخصوصا Online Shop ها که خرید آنلاین بازی دارن.
نقل قول:
الان قیمت بین 205 تا 210 هستش......
تقلبی هم نداره،کل دستگاها رو چین داره میزنه.....
چیز خاصی هم تو جعبش نیست یه کینکته با یه سیم..........
راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.نقل قول:
کابل کامپوزیت تو جعبه خود کنسوله. (همه مدلا) بیرون هم میفروشن. به تلویزیون sd وصل کن اگه hd نداری. اینجوری از کف هم در میاینقل قول:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
اول آپدیت کینکت میکنی. بعد +LT میریزی. بعد black ops رو پچ میکنی. اینجوری مشکلی پیش نمیادنقل قول:
از نظر فروش Ps3 هرگز به 360 نخواهد رسید کما اینکه این دو تا کنسول روی هم هرگز به DS نمیرسه و هر دوشون روی هم به Wii میرسند .نقل قول:
فروش Ps3 یک روند صعودی برای مدت کوتاهی داشت اون هم به خاطر ورود Move به بازار بود و چون کاربر میتونست تجربه ی wii رو با Ps3 داشته باشه فروشش یک دفعه زیاد شد ولی الان دوباره با حالت قبلی برگشته .
برای دیدن آمار فروش این سایت رو ببینید :کد:http://www.vgchartz.com/
360 همیشه حدود 3 میلیون دستگاه جلوتر بوده و کماکان این روند رو حفظ کرده - اگر شما تشریف بیارید اروپا که فرمودید 50-50 هستش میبینید که اول روز بخش مربوط به 360 رو پر میکنند و آخر روز تقریبا همش رفته و خالی شده ولی بخش مربوطه به Ps3 همیشه ی خدا پر پره .
البته از زمانی که قیمت 360 به Ps3 نزدیک شده یک مقداری توازن بیشتری ایجاد شده ولی کماکان 360 فروش بیشتری داره و دلیلش هم Live هستش ، Psn رو بهش 1000 سال دیگه ه م فرصت بدی به لایو نمیرسه همون طور که اگر اندروید شاپ رو بهش 1000 سال دیگه فرصت بدی به اپل استور نمیرسه .
بابا PSN اینقد هم که شما درپیت نیست..........نقل قول:
Psn رو بهش 1000 سال دیگه ه م فرصت بدی به لایو نمیرسه
کدوم بازی آنلاین 360 به MAG میرسه.....
درسته الان یه ذره کم استفاده میشه اما اول که اومده کل بچه های اینجا بازی میکردن.......
ولی در کل به نظر من PSN با لایو زیاد فرقی نداره....