میشه یه عکس از سرویسای پیش پرداخت بزارید؟نقل قول:
Printable View
میشه یه عکس از سرویسای پیش پرداخت بزارید؟نقل قول:
سلام دوستان
من از این سرویسهای جدید گرفتم. واسه منطقه ما فقط سرعت 100 مگ میدن.
مشکل اینه که سرعتی که من میگیرم نهایت 62 مگ هست ولی خب از من
پول 100 مگ رو گرفتن. به پشتیبانی هم گفتم میگن اختلال هست درست میشه
ولی خبری نیست. بنظر مثل سرویس 50 مگ میمونه.
ممکنه پورت من رو محدود به 50 مگ کرده باشند؟
سلام دوستان
من از این سرویسهای جدید گرفتم. واسه منطقه ما فقط سرعت 100 مگ میدن.
مشکل اینه که سرعتی که من میگیرم نهایت 62 مگ هست ولی خب از من
پول 100 مگ رو گرفتن. به پشتیبانی هم گفتم میگن اختلال هست درست میشه
ولی خبری نیست. بنظر مثل سرویس 50 مگ میمونه.
ممکنه پورت من رو محدود به 50 مگ کرده باشند؟
درود..نقل قول:
باید حداقل 100 مگ بگیری !!
چند روز صبر کن و درست نشد 100% از سمت خودشون محدود کردن. زنگ بزن 2020 بگو 100 مگ گرفتم رو 50 بستن. سامانه 195 هم شکایت کن و تو پورتال مخابرات هم تیکت بزن. برای گرفتن 100 مگ سخت نمیگیرن و اگر پروفایلت اشتباهی شده باشه درست میکنن. اگر هم سرعت بیشتر میخوای توی همون تیکت پورتال بگو حداکثر سرعت ممکنه برام ببندید و ببین چی میشه.
- - - Updated - - -
دوستان مخابرات الان همه جا باید همین طرح جدید باشه که در سایت مخابرات هم گفته شده و پنل کاربری منم دقیقا همین طرح و قیمت هست. پیش پرداخت و پس پرداخت هم مثل هم اند. همه سرعت ها بین 100 تا 200 یعنی باید حداقل 100 داشته باشی و حداکثر تا 200 میره من بین 120 تا 198 میگیرم و بیشتر روی 150 هستم البته با وای فای 5 و فقط یه طرح سرعت 100 تا 1000 داره با حجم 500 و قیمت 400.
البته طرح های قدیمی احتمالا تا پایان قراردادشون همانجور باقی می مونن.
در ضمن سرعت آپلود در سایت و پنل کاربری گفته یک هشتم حداقل سرعت که در عمل بیشتره و یک هشتم حداکثر سرعته یعنی یک هشتم 200 که میشه 25
دوستانی که مودم هواوی کیو 2 دارن آیا مثل من روی وای فای 5 با گوشی سرعت آپلودشون خیلی کمه؟
من حداکثر سرعت آپلود که 25 هست را با لپ تاپ با وای فای 5 دارم اما با گوشی اونم با وای فای 5 سرعت آپلود از 2 بیشتر نمیشه :sad:درصورتیکه با همون گوشی با وای فای 2.4 سرعت آپلود 25 میشه.:happy:جالبه که چنتا گوشی داریم همه سامسونگ و همه همین مشکل را دارند.:rolleye:جالبتر اینکه یه تبلت قدیمی دارم اونم سامسونگ و اندروید 5.1.1 هست اما این مشکلو نداره.:ohno:
راستش تازه اشتراکم رو تمدید کردم و یک حجم شبانه 4 تا 12 صبح هم خریدم به خاطر همین صفحه تغییر سرویس رو برام نمیاره تا براتون عکس بگیرم. ولی سرعتاش همین دوتاستنقل قول:
من مودم کیو 2 ندارم ولی به نظرم خیلی بعیده مشکل مودم باشه چون داره روی لپ تاپ با وای فای 5 همون 25 مگ رو میده. راحش اینه که یک روتر دوباند دیگه پیدا کنید و گوشیتون رو بهش وصل کنید . اگه دیدید گوشیتون رو اون روتر هم فقط 2 مگ سرعت اپلود داره دیگه یعنی صدردصد مشکل چیپ وای فای گوشیه که سرعتش پایینهنقل قول:
الان چند روزه یهو میبینم که سرعت اینترنت داغون شده ، پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم میبینم تایم اوته یا 2000 و 3000 جواب میده ، تست سرعت خارجی میگیرم میبینم بیشتر از 3 تا 4 مگ نمیشه . بعد مودم رو خاموش و روشن میکنم و همه چی درست میشه :blink: این مدلش رو ندیده بودم، وقتی اینجوری میشه سایت های داخلی و پینگ های داخلی مشکلی ندارند به خاظر همین فکر نمیکنم مشکل مودم باشه. برای شما همچین اتفاقی می افته؟
من تو پنل کاربری م این شبانه را نمیبینم. چطور میشه گرفت؟نقل قول: