سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
Printable View
سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
باید صبر کنی خودشون درست کنن . میتونی توی تاپیک ترابرد هم بپرسینقل قول:
دوستان كدوم مناطق تهران با فورجي همرا اول ميشه سرعت بالاتري رو تجربه كرد؟
منظورم تو رنج ٥٠ مگا بيت هست
سلام دوستان.
شاید سوالم تکراری باشه, اما بسته نامحدود شبانه 2-7 قیمت 1000 تومن محدودیت حجم داره؟
بنده دیشب زدم دانلود 30 گیگ فایل بود. 15 دقیقه قبل اتمام بسته اومدم دیدم قطع شده حتی مقداری شارژ پولی بود اونم مصرف کرده بود!
دلیلش محدودیت حجمیه؟ لازم به ذکر هست حدود 19 گیگ دانلود شده بود.
بسته نامحدود شبانه 2-7 محدودیت حجم 20 گیگابایت داره که شامل مجموع دانلود و آپلود و با محاسبه هر کیلوبایت 1024 بایت (نه 1000 بایت) حساب میشه بنابراین شما باید زیر 19 گیگابایت دانلود کنید تا مشمول تعرفه آزاد نشید
بسته های هفتگی و ماهیانه گویا محدودیت حجم نداره - البته مثل اینکه هنوز هیچ کدوم از دوستان این دو سرویس رو تست نکرده که حقيقت این ادعا در عمل هم ثابت بشه
تجربه شخصی:
بسته نامحدود شبانه 2-7 شب اول 19 گیگابایت کامل دانلود داشتم - شب دوم همون موقعیت آنتن و سرور فقط 10 گیگابایت دانلود شد حالا نمیدونم چند شب پشت هم نمیزارن بسته کامل دانلود بشه یا مشکل چیز دیگری بوده
3G
لرستان_بروجرد
بسته 1 روزه_همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرك غرب من تست ٥٠ مگ گرفتم دانلود هم ٨.٥ مگابايت با گوشينقل قول:
دوستان 4gهمراه اول رو باند 2600 هم موجوده؟ من امروز با e3372 به این باند وصل شدم.
کلا ۴جی همراه اول رو این ۲۶۰۰ هستنقل قول:
که جدیدا میگن رو باند ۱۸۰۰ هم دارن بعضی جاها