نقل قول:
خوب خوشبختانه یه سری که تا دیروز رو ابرا بودن و شبانه روز در مدح و ثنای مخابرات به معترضین نیش و کنایه میزدن از خواب خرگوشی بیدار شدن فکر زمستون افتادن.
وضعیت جامعه ما همینه که هست و شما اگر از اون وضعیت رضایت ندارین باید برید یه چیزای بزرگتری رو عوض کنید نه اینکه راه به راه هارد بخرید و مقابله به مثل کنید!
متاسفانه وضعیتی شده که ملت به جای اینکه برن حقوق خودشون رو منطقی وصول کنن معذرت می خواهم بیشتر به فکر رقابت کردن تو دزدی کردن و چاپیدن و جلو زدن از بقیه هستن. سکه گرون میشه به جای اینکه نخرن میرن جلوی در بانک ها صف دو کیلومتری میکشن که پس فردا دو لا پهنا بفروشن. یه چیز دیگه گرون میشه بقال میکشه رو جنسش راننده میکشه رو کرایه و... هرکسی به فکر اینه که از اون یکی بکنه به جای اینکه در این شرایط مردم به هم کمک کنن و به جای خودشون به فکر هم نوع باشن.
حالا حکایت همین حکایت اینترنته. نت ما وضعش از روز اول همین بوده و همین خواهد بود فکر اینکه اینجا امارات میشه و شما به حقوق خودتون خواهید رسید از هرچی جوک خنده دار تره ، حالا توی همین وضعیت ما یه سرویس متوسط و تقریبا خوبی پیدا کردیم که می تونست نیازهای اولیه مون رو بدون دردسر و هزینه زیادی برآورده بکنه ، حالا این وسط یه سری یاد حقوق ضایع شده خودشون افتادن و صف دانلودشون رو پر کردن تا حقشون رو از مخابرات بگیرن ، خوب اونم که کم بیاره نمیاد گردن بگیره بگه بله حق با شماست ما کوتاهی کردیم درستش می کنیم! مثل همه شرکت های دولتی و خصوصی دیگه میاد کیفیت رو میاره پایین تا بتونه جواب همه رو بده. حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.
شما خودت ماشالا جسارت هم داری کم نیش و کنایه نمیزنی ها! من نمیتونم وقتی یک چیزی خوب هست بگم بده یا برعکس. تا اون زمان مشکل خاصی نداشتم اگه انتظار داشتی که بیام و به دروغ بگم آره اینجا هم خرابه و ... خیر!قطعا این فکر غلطه که چون پولشو دادم باید یه استفاده ای ازش بکنم!حتی اگه نیاز نداشته باشم نیاز نداری دانلود نکن!این ساعاتی که قراره کامپیوتر روشن باشن و دانلود بی مورد انجام بده تو ماه هزینه ذخیره سازی (خرید هارد یا دی وی دی) و برقش نسبتا قابل توجهه ولی چیزی که شما میگی یعنی کسی که برای دانلود گرفته و فکر اینا رو هم کرده نکنه!بیجا هست این همون تفکریه که کار رو به اینجا رسونده به جای فشار به مسئول و متولی به کاربرنهایی و مردم همش باید فشار بیاد تمام هزینه های سیاستهای غلط بر دوش مردم!
شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده :n02: که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده!:n09: مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما :n08: کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!:n02:
شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!
اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟:rolleye: میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...
بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!
حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟!:n09: عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟:n02: البته شما حرف آخر رو زدی:
نقل قول:
حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.
کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره :دی اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!
نقل قول:
من اول ازت تشکر میکنم و نه تنها من درک میکنم بلکه میلبون ها نفر دیگه هم درک حرف های شما را، فقط من نمی فهمم شما چرا در اینقدر بحث را گسترده کردید و از همه مشکلاتی که گریبان گیر مان هست سخن گفتید، من در مورد اینترنت مان گفتم شما برداشت کردید حالا که مرغ نیست اشکنه که هست ، خوب اشکنه بخورید ! در صورتی که منظور من اصلا این نبوده و نیست،
من می گویم این درست نیست یک سرویس دهنده را کاربری اش را بکنم فقط برای دانلود ، پشت سر هم دانلود کنیم ، آرشیو پشت آرشیو کنیم و در نهایت شش ماه بعد با Ctrl+ Alt + Del ای کارمان را تکمیل کنیم ! شما به من بگو این موج ای به همراه آزاد سازی سرعت ها آمد ، اینترنت 1 مگ اش را می خواهید برای چه کار ؟ میخواهد با نَن جونش 24 ساعت توی آمریکا صحبت کند آن هم با این UPStream افتضاح، پر واضح است کسی 1 مگ میگیرد که آرشیو کند ( در بهترین حالت ) و گرنه با این قیمت گران هارد کسی که نفعی از دانلود کردنش نداشته باشد بعید می دانم برود دنبال سرعت 1 مگ، ( البته در این میان موش دوان های مخابرات روی پرتوکل های مخابرات را هم نباید نادیده گرفت که شما کامل به آن اشاره کردی )، باید دعا کرد مخابرات سرویس اش به عنوان ، راهی برای دانلود شناخته نشود وگرنه در بهترین حالت هم وقتی سرویسی با ضریب اشتراک 1 به 10 میخرید سرعت ای که مخابرات آن را به شما تضمین می کند تقسیم بر 10 شده سرعت قرار داد شماست، یعنی اگر سرویس 512 دارید، اگر همزمان آن 10 نفری که سرویس شما یه آنها فروخته شده است اقدام به دانلود نمایند سرعت شما می شود 51.2 یعنی از دایل آپ نیز کمتر ! ( البته این را همه دیگر میدانید من فقط من باب یاد آوری گفتم )
البته قبولش برای کسانی که مدت مدیدی همان 512 دانلود میکردند بسیار بسیار مشکل است، ولی اینطور که داریم پیش میرویم کم مانده روزی که زنگ بزنی پشتیبانی بگوید شما که با سرویس 512 دارید اندازه 128 دانلود میکنی باید کلاهتان را 2 متر بندازید بالا !!! ( دقیقا مشابه همین اتفاقی که در بعضی از ISP ها افتاد ) جالبتر اینکه به هیچ مرجعی هم نمی توانی شکایت کنی برای کم فروشی.
باز هم من منکر سایت گذاری یک طرفه مخابرات نیستم ولی من خواستم نهیبی به اون افراد زده باشم که شما دارید توی زمین مخابرات با مهره از پیش چیده شده بازی میکنید، مراقب باشید مات نشید.
در آخر لازم به نقل قول از دوستانی که روی صحبت من را فهمیدند نمی بینم چرا که دوستانی این بحث را پیگیری می کردند حتما آنها نیز خوانده اند.
شاد و سربلند باشید،
چرا که شادی حق شماست.:n16:
الا ایوحال من
بله فرمایش شما هم صحیحه به نظر من مشکلات ما و واکنشمون بهشون مثل یک زنجیر به هم پیوسته هست مسئولین هر تصمیمی میگیرن و پاسخگو به احدی نیستن و فشار و تاثیر نهایی فقط با مردمه!تا کی؟
فرض میکنیم این صحبت در مورد ضریب اشتراک نه تقسیم کردن!درست باشه قانونش هم کاملا منطقی و متناسب با عقل و شرع!پس با این حساب 1024 هم سرعت ایده آلش 128 بر ده باید بشه 12.8؟خب عزیز من ما داریم 16 ساعت کاربردی در روز از این هم کمتر میگیریم!10 و کمتر چرا باید این باشه!؟خود مخابرات داره با این کارش کاربر رو سوق میده به سمت دانلود شبانه!!شما روز با این سرعت داغون به سختی وبگردی و کارهای عادیتو بکن لینکا رو جمع کن برای شب بعدا دیگه چه خوابی دیده و مهره چینده به قول شما نمیدونم!حالا مشکلات بزرگتر داریم اونا اگه رفع شد بعدا برای اینترنت هم دعا میکنیم!!
نقل قول:
کسی نگفت دانلود مشکل رو ایجاد کرده ، دانلود کاری کرده که
مخابرات بیاد سرویس ها رو محدود کنه و مشکل ایجاد کنه. به خاطر همینه که از ساعت 2 به بعد درست میشه
خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باش اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!