حتی در صورتیکه شیار سیمکارت را هم داشتید احتمال اندکی وجود داشت با سیمکارتهای اوپراتورهای فعلی بتوانید درست حسابی وصل شوید . حداقل کسیانیکه تا حالا داشتند چه در سونی وایو و چه در dell اکثرً با کار ندادن سیمکارت روبرو بودند .نقل قول:
Printable View
حتی در صورتیکه شیار سیمکارت را هم داشتید احتمال اندکی وجود داشت با سیمکارتهای اوپراتورهای فعلی بتوانید درست حسابی وصل شوید . حداقل کسیانیکه تا حالا داشتند چه در سونی وایو و چه در dell اکثرً با کار ندادن سیمکارت روبرو بودند .نقل قول:
حتی ایرانسل؟؟4 ماه پیش که من از gps اش استفاده می کردم راضی بودم اما از edge نمی دونم!!!ممنون:11:نقل قول:
سلام
دوستان من هم لپ تاپم سیم کارت میخوره و سخت افزارش رو هم داره ولی در استفاده از EDGE مشکل دارم.
لپ تاپم dell inspiron 1525 . آیا راه حلی داره؟
تو سایت دل نگاه کردم هیچ درایوری نیست واسه سیم کارت :18::18:میشه شمام یه نگاه کنی؟؟:10:البته تو سری dell inspiron n :20:5010نقل قول:
سلام
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم استریو میکس رو روی ویندوز 7 بیارم درایورهای لپ تاپ رو آپدیت کردم بازم نشد.
یکی نیست بتونه این مشکل رو حل کنه واسمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
سلام
من یه لپ تاپ دل 1525 دارم
وقتی خواستم روشن کنم قبل از بوت شدن با این پیغارم روبرو شدم:
time-of-data clock stopped
الان نه میتونم وارد قسمت بایوس بشم یا ویندوز لود میشه و نه هیچ چیزه دیگه!
باطری بایوس رو درآوردمو جا زدم اما بازم مشکل حل نشد
ممنون میشم که راهنماییم بکنید.
سلام من یه acer5738zg دارم مشکلی که برام پیش اومده اینه که صفحه ی desktop ام همواره سیاه هست وهرقت براش والپیپر میذارم با یه ارور دوباره سیاه میشه روی اون صفحه ی سیاه پایین سمت راست نوشتthis copy of windows is not genuine ایا ویندوز رو دوباره باید نصب کنم ؟در ضمن ویندوز 7 است
دوستان با نصب درایور صوتی قدیمی تونستم این لامصب Realtek HD Audio Manager رونصب کنم و استریو میکس هم اومد منتها جالبیش اینجاست که با این کار فقط صدارو میتونم با هدست داشته باشم یعنی از اسپیکرهای لپ تاپ هیچ صدایی در نمیاد وقطع هستن مورد جالب بعدی اینه که در این حالت وقتی وارد یکی از رووم های مسنجر بیلوکس میشم وقتی Raise Hand میکنم و Voice Activated رو میزنم صدای کسی که داره حرف میزنه رو 5 ثانیه دارم بعد قطع میشه و همون 5 ثانیه صحبت کردنش پشت سرهم تکرار میشه این کار تا زمانی که مسنجر رو کامل نبندم ادامه داره (حتی رووم رو بستم بازم صدا واسم تکرار میشه)واقعا توش موندم چیکار کنم هر کاریش میکنم درست نمیشه آقا جوون من یکی بیاد کمک کنه بخدا دارم دیوونه میشم از وقتی که این لپ تاپ رو آووردم همه ش درگیر این مسئله م یعنی چی نمیدونم.جان من دوستانی که روشش رو بلدن بیان بگن.
این صفحه کلید این لپ تاپ هم بدجور رفته رو اعصابمون فارسی که بخوام بنویسم کلی طول میکشه
مدل لپ تاپ رو هم بگم شاید دوستانی که این مدل رو دارن و مشکلی با استریو میکس ندارن بتونن کمکم کنن
SonyVaio VPC F13 WFX/B
در اینکه درایور سازگار با سیستم را باید نصب کنید شک نکنید . به همان اندازه که لپتاپهای وایو نمایشگر خوبی دارند به همان اندازه هم نسبت به درایور ناسازگار اذیت دارند ! شما اخرین درایور را نصب کنید بعدً اگر خود Audio manager انرا مجزا توانستید دانلود کنید فبها در غیر اینصورت باید با همان بسازید .
[HTML]realtek.com.tw[/HTML]
[HTML]http://www.brothersoft.com/downloads/realtek-hd-audio-manager.html[/HTML]
سلام دوستان من با اینکه زیر لب تاب کولر cooler master گذاشتم ولی بازم فن cpu م هی روشن خاموش میشه
dell vostro 1520