دوستان تو تجریش کجا اینن اسپری توسکان لیدر رو داره؟ هر جا پرسیدم میگن لاو کالکشن کار نمیکنیم. در کل فرزین نیا هم گرون فروشه.مثلا همون بلک دایموند که معرفی کرد 31 تومن میداد من از تجریش 26 خریدم.
Printable View
دوستان تو تجریش کجا اینن اسپری توسکان لیدر رو داره؟ هر جا پرسیدم میگن لاو کالکشن کار نمیکنیم. در کل فرزین نیا هم گرون فروشه.مثلا همون بلک دایموند که معرفی کرد 31 تومن میداد من از تجریش 26 خریدم.
آقای جهانشاه صالح منم کل تجریش رو گشتم کلا خیلی کم لاو کلکشن کار میکنن و توسکان لیدر رو هم نداشتن. ریو هم که اومد کلی ازش تعریف کردن و منم جو گیر شدم رفتم 2-3 تا خریدم.حالا که با تجربه تر شدیم میبینیم همچین آش دهن سوزی هم نبوده.
این اسپری ها نهایتا 4-4.5 هست.فرزین نیا کلا گرون فروشه. هنرش جوگیر کردن من و شما هست. زمانی که بلک دایموند رو معرفی کرد 31 قیمت داد من همونو تو تجریش 26 خریدم از پاساژ البرز.
دوستان اگه تو تجریش جایی رو میشناسن که این اسپری رو داشته باشه لطفا بگن چون ظاهرا اکثر مغازه ها با این شرکت کار نمیکنن.
بچه ها وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپری Tom Ford Tuscan Leather رو آورده و خیلی همه تعریف میکنه که مثل بوی اصلی ادکلن رو میده
کامنت های اعضا هم همینو گفته !
قیمت 6 تومن هم گذاشته که به نظر مناسبه !
فقط پول پستشو 7 تومن گذاشته که خیلی خیلی گرونه !
کسی ادکلن اصلشو یا این اسپری رو تست کرده ؟
همه به شدت دارن ازش اونجا تعریف میکنن !
---------------------------------------------------------------------
من همین الان دو تا پست بالا رو دیدم !!!
آقا شما میدونی چه جوری میشه گیر آورد اینا رو منم میخوام !
آخه پول پستشو زده 7 تومن !
بچه ها کسی جدیدا قیمت تام فورد اکستریم رو نداره ؟
سلام آقا فرید عزیز منم بعد از یه غیبت طولانی مدت برگشتم الان..اتفاقا من هم هر روز اینجا رو چک میکردم اما یه مدت خیلی یک نواخت شد و هیچ کس ایده جدید نمیداد و همه اش حرفای تکراری درباره تست عطرای مختلف مطرح می شد.نقل قول:
یادش بخیر مغازه گل آفتاب پونک قبل عید اوپیوم چینی رو میداد 110...الان حتما 150 میده...گفتی کلا 4 تا پاف زده بودی که طرف سوال کرد ازت؟
ولی من واقعا وقتی پرفیوم اوپیوم رو تست کردم اصلا اینم به چشمم نیومد...
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
جالبه بدونی که اون زمان که ایشون 31 میداد من نه 26 بلکه 24 تومن خریدم اینو:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
من میگم یکی بره اینو بخره ببینه انقدام مال هست که ازش تعریف کرده...اگه خوب بود مام میریم میخریم..نقل قول:
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
این لاو کالکشن شرط میبندم همون اسمارت کالکشنه....فقط من موندم این ادکلنا و اسپری های بی نام و نشون از کجا میان؟؟
همه شونم صاف رو کاراشون نوشتن:
Pefume made in France
اینم که آخه عمه منم میتونه روی یه شیشه برداره بنویسه....کاش از سر از راز این ادکلنای بی نام و نشون مثل همون بلک دیاموند شرکت ان سی سی و اینا در می آوردیم
نقل قول:
من ادوپرفیوم اصلشو دارم. بوش واقعا معرکه هستش. یعنی یه چیزی میگم یه چیزی می شنویا:10:. ولی این اسپری رو اولین بار تو سایت خانم فرزین نیا دیدم. هر چقدرم تو نت سرچ می کنم نمی تونم سایت کارخونه و لیست محصولاتش رو پیدا کنم. بنابراین ایده ای راجع به اسپری ندارم. کاش یکی از بچه ها که تهران هست یه سری بزنه و حداقل تستش کنه و نتیجه رو به ما هم بگه. خوب اگه ارزش داشته باشه من با اینکه عطرشو دارم باز اسپری رو می خرم. البته 7 تومن پول پست واسه یه اسپری هم از اون حرفاستا. تازه تو سایتش گفته حداقل 7 تومن:18:.
بله دقیقا یادمه 4 پاف زدم. من به پخش بو و موندگاری opium ایمان داشتم ولی نه تا این حد:40:نقل قول:
اتفاقا منم دوست دارم سر نخ این ادکلنهای بدل رو بشناسم.
اپیوم رو دوست دارم اما یکم واسم سنگین به نظر اومد که نخریدم بروبچ ادکلن هایی که تست کردین و خیلی دوست دارین رو بگید تا مشخص شه سلیقه ها چطوریه تو عطر و ادکلن ببینیم سلیقه ما به کی نزدیکه بریم از همونا تست کنیم:31::27:راستی بگید از چه عطرایی بدتون میاد :2:من با بوهای گرم و شیرین مشکل دارم مثلا به شدت از وان ملیون بدم میاد البته هستن ادکلن هایی که گرم و شیرین هستن اما نمیزنن و میشه باهاشون کنار اومد مثل گرلن با تق هرمس هم مشکل دارم نمیدونم چرا :41:با ادکلن های گرم و ملایم که تو گروه چوبی باشن میتونم کنار بیام اما اگه تند باشه نه اما کارای متعادل و خنک که تلخ هم باشه رو خیلی دوست دارم حتی اگه تند باشه
قیمت تقریبی این ادکن چنده؟
Baldessarini Ambre for men by Hugo Boss
70-80 تومننقل قول: