یادت رفت که بگی :دینقل قول:
30-40؟ ما که به زور به 14 میرسه ! 128 هم حدود 6 بود پس از 512 باید 10 تا انتظار داشت
کاش یه چند تا پیرزن بیاریم یکم اینارو نفرین کنن
Printable View
یادت رفت که بگی :دینقل قول:
30-40؟ ما که به زور به 14 میرسه ! 128 هم حدود 6 بود پس از 512 باید 10 تا انتظار داشت
کاش یه چند تا پیرزن بیاریم یکم اینارو نفرین کنن
به نکته بسیار جالبی اشاره کردی.نقل قول:
اصلاً مگه کشورهای همسایه ما که لینک اینترنتمون رو ازشون میگیریم تعطیلات کریسمس دارن؟ (کشورهای مسلمونن مثلاً ... عربا کریسمس بگیرن! :n08:)
حالا فرض کنید یه کشوری مثل روسیه مشکل داشت این وسط یعنی مخابرات (یا هر سازمانی)روسیه 10 روزه تعطیله؟
پیرزن نه!نقل قول:
اینا چندتا مرد میخوان که یاد بگیرن به جای قلدری و چرت و پرت گفتن از مشتری عذر خواهی کنن
الان بی شرف ترین و بی سوادترین اپراتورهای کشور در زمینه جوابدهی مشترک تو مخابرات کرمانشاست
چون هم بی سوادند و هم دروغگو ! (باز نوین نت مشکل داشت عذرخواهی میکرد میگفت پهنای باندمون تو کرمانشاه کمه دنبال خرید پهنای باندیم!)
کسی تاپیک نوین نت رو چک کرده؟ دوستم میگه 62 ثابت سرعت دانلود 128!!!!
512 هم رو 220-230 ه
نقل قول:
احتمالا فرض بر این گذاشته شده که کاربر ایرانی فکر میکنه کشور های خارجی هم یک ماه به جز تابستون تعطیلات دارن :دی
نه نفرین نه زور رو این شرکت مخابرات کارساز نیست! رو ک رو نیست!
البته منم اگه رییس بودم همین کارو میکردم! مردم شریف کرمانشاه که ساکتن و چیزی نمیگن :-D
فقط اینو میگم ن ن ه ی تمام کار کنان مخابرات رو گ ا ی ی د م حالا از رییس گرفته تا ابدارچی هر کی که از اونا پول به جیب میزنه:n25:
نوین نت اگه مثل شهرهای دیگه درست کار کنه اینجا باید برای سرویس 512 روزها روی 2 مگ بسته بشه و شبها رو 512 ولی قبلاً مشکل داشت کلا در همه ساعات شبانه روز زیر 512 بود ... الان شاید درستش کرده باشند... اگه تضمین کنن سرعت رو قبل ثبت نام (که مثل ماههای قبل نشه) میشه گفت با توجه به قیمت برای کسانی که اینترنت خوب با مصرف متوسط به بالا هستند مناسبه (10 گیگ 512 حدود 23 تومن تموم میشه )نقل قول:
دوستان وضعیت پینگ و سرعت و تایم اوت چطوره ؟ امکانش هست یه عکسی از پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 بزارین ؟ آخه من دیگه خطمو جمع کردم رفت :n15:
جهت تضمین که داره یه 512 با 2 گیگ حجم به صورت رایگان میدهنقل قول:
خداییش این حرکت تو ایران تک بود!!!!!!
با یاهو که ایمیل فرستاده نمیشه ... یاهو مسنجر هم به طرز عجیبی گزینه ی چت رومش که از منوی Messenger حذف شده ... یه قند شکنی داشتم که با افت سرعت همیشه وصل میشد ولی الان بعد از registering the net work میبینم بدون مشکل وصل شده اما هیچ سایتی رو بالا نمیاره.
دوستان شما هم از این مشکلات دارید یا فقط سیستم من از حالا به پیشواز 22 بهمن رفته؟
چرا صفحه ویرایش رو که میزنم چیزی نمیاد؟ گیر میکنه...
قیمتاش 128 با پنج گیگ میشه 7.5 یا 512 با سه گیگ همین قیمت