من hp رو بیشتر قبول دارم تا acer ......
من hp رو بیشتر قبول دارم تا acer ......
سلام به همه دوستان
من یه لپتاپ میخوام بخرم با قیمت حدودا 600.700 تومان و lcd 18 اینچی اگر کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم و میخوام تو نوع خودش و با این قیمت بهترین باشه راهنمایی شما برام خیلی مهمه منتظر نظراتتون هستم
یه لپ تاپ میخوام قیمت حدود 800
پارامتر بسیار مهم : سی پی یو. بعد اون سایز کوچک و سبک بودن (مثلا 13.3 یا 14 اینچی). رم رو هم که میشه اضافه کرد فعلا 2 کافیه. گرافیک هم معقول. یعنی اگه بقیه پارامترا اوکی باشن 512 هم خوبه. فضای هارد مهم نیست. ولی اگه 7200 rpm باشه بهتره.
سری G از HP بسیار بد ساخته (کیبورد مخصوصا). سری Probook اش هم بخاطر سطح بدنه اش همیشه کثیف دیده میشه پس اینا رو گذاشتم کنار. ممنون میشم گزینه های خوب رو معرفی کنید.
Please delet this post
با سلام و عدض ادب
لب تاپی تا حدود قیمت 800 تومان برای کارهای حسابداری،کارهای سه بعدی با rhino و شاید کمی بازی!
ترجیحا سونی باشه (البته برای سونی تا 1 میلیون هم قبوله اما الباقی برندها تا حدود 800 تومن)
از برندهای hp یا asus هم لطفا بگید
میشه لطفا چیپهای گرافیکی را نسبت به قدرتشان نام ببرید؟(مثلا اینا نسبت به هم چطور قرار میگیرن 5650،6370،450،540m،360m یا چیزای دیگه کلا اینای که الان استفاده میشه و قدرت خوبی دارن)
و اخرین سوال هنگام خرید باید به چه چیزهای توجه کرد؟
با تشکر فراوان
آقایون لطفا یه لپ تاپ قوی زیر 1 تومن به من معرفی کنید.
کارم اینترنت و فتوشاپ و تماشای فیلم HD
اندازه صفحه 15 اینچ باشه و کیفیت صفحه خوب باشه.
کیبوردش خوش دست باشه و زیادم داغ نکنه.
بهترین گارانتی ASUS چیه؟ سازگار؟ مادیران؟ ویستا؟
نقل قول:
برای ایسوس گارانتی دیجیتال - الماس - ویستا -سازگار
البته فکر کنم ویستا با دیجیتال یک شرکت هستند
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
نقل قول:
ASUS K52JT-SX265
CORE I5-2.66-480M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 6370 1G DDR3
15.6" LED
DVD-RW
2.6Kg
960,000
خیلی ممنون از راهنماییتون:11:نقل قول:
گارانتی مادیران یعنی خوب نیست؟
یه سوال دیگه: بدون توجه به کانفینگ تفاوت مدلهای A52 - K52 - X52 چیه ؟
This post should be deleted