نقل قول:
سلام
دانشگاه آزاد بدون کنکور کاردانی میگیره؟ چطوری باید رفت و ثبت نام کرد؟
درضمن این قضیه کنکورش چیه؟
ممنون
Printable View
نقل قول:
سلام
دانشگاه آزاد بدون کنکور کاردانی میگیره؟ چطوری باید رفت و ثبت نام کرد؟
درضمن این قضیه کنکورش چیه؟
ممنون
دوستان کسی از اینکه اضافه ثبت نام کرده باشه یکی چیزی نمیدونه؟چیکار باید کرد؟
به گفته من یه بنده خدایی یه غیر پزشکیو پاره وقت اضافه ثبت نام کرده یعنی از هر کدوم 2 تا با یه پزشکی که کلا 5 تا میشه...
خواهش میکنم کمک کنید
نقل قول:
سلام
باید ببینید کدوم دانشگاه ها ثبت نام میکنن ، برید و فرم بگیرید و ثبت نام کنید .
کنکور هم سالی یک بار برگزار میکنه .
سلامنقل قول:
ممنونم از شما :11:
این کنکوری که برای کاردانی ها برگزار میشه چه زمانی است؟
و یه سوال هم در مورد بدون کنکور:
آیا برای ثبت نام در دانشگاه مدرک دیپلم کار و دانش حتما باید داشت و با با دیپلم تجربی هم میشه وارد دانشگاه شد؟
در ضمن من چطوری بفهمم کدوم دانشگاه ثبت نام میکنه و برم فرم بگیرم؟ :41:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
مثل اینکه دانشگاه ازاد گفته بود هم در نظر نمی گیره هیچ کدومو هم برخورد می کنه فکر کنم تو صفحه های اول رو مطالعه کنید تو دفترچه نوشته
من امروز با شماره هایه پشت دفترچه تماس گرفتم...
یه مرده برداشت گفت:پزشکیو غیر پزشکی و پاره وقت توام باهم میمونه و غیر پزشکی و پاره وقت جدا حذف میشه
میخواستم بدونم میشه رو حرفش حساب کرد؟نرم اونجا؟کسی ادرسی چیزی از مرکز ازمون داره؟
با سلام.
دوستان لطف کنند در صورتی که امکان داره اخباری از تشکیل شدن کلاس هاشون در این هفته اعلام کنند. به هر حال این هفته آخر اسفند هست و تقریبا در اکثر دانشگاه ها طبق روال هر سال کلاس ها هفته آخر اسفند نباید تشکیل بشه ! و به عبارتی دانشگاه فقط برای کارهای اداری باز هست.
شخصا از همه دوستانی که امروز و روزهای بعد رفتن دانشگاه تقاضا دارم در این مورد اطلاع رسانی کنند.
با تشکر و سپاس از همگی...
نه هفته آخر خبری نیستنقل قول:
بچه ها یه سوال داشتم.کسی اگه بخواد بره تازه الان ثبت نام کنه دانشگاه نخواد این ترمو بره باید از کی بره؟