فرق آي پي استاتيک با آي پي ديناميک چيه؟
تو سايت شاتل واسه آرت نوشته آي پي valid يعني چي؟
آيا سرويس اکو آي پي ديناميکه؟
تو آي پي ديناميک مودمو خاموش کني آي پي عوض ميشه ولي استاتيک عوض نميشه؟ وثابته؟ به چه دردي ميخوره؟
Printable View
فرق آي پي استاتيک با آي پي ديناميک چيه؟
تو سايت شاتل واسه آرت نوشته آي پي valid يعني چي؟
آيا سرويس اکو آي پي ديناميکه؟
تو آي پي ديناميک مودمو خاموش کني آي پي عوض ميشه ولي استاتيک عوض نميشه؟ وثابته؟ به چه دردي ميخوره؟
من که بیخیال این عیدی شاتل شدم. تازه وسطاش هم رفتیم مسافرت!
با اینحال هنوز 8 گیگ اعتبار تا 26 این ماه دارم!
تازه حالا که عیدیه تموم شده من چند تا سایت پیدا کردم برای دانلود فیلمهای سینمائی ایرانی!
یکسری اطلاعت ر مورد فرق این دو اینجا هست ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1813012#post1813012
منم که 512 اکو داشتم خیلی دانلود نکردم چون چیزی احتیاج نداشتم!نقل قول:
اره اگه مرکزت شلوغ نباشه که مشکل نوسان سرعت نداری!
پینگ من بهتر شد و تقریبا خوب شد!
متوجه شدم، ولی خجالت نمیکشی یه هفته 512 رایگان داشتی فقط 425 مگ دانلود کردی؟! یادم باشه به عنوان کارمند کم کار برات گزارش رد کنم بالا!:13:نقل قول:
برای منم همینطور بود وقتی 128 داشتم، از 10-12 بگیر تا 30-32!!!:31:نقل قول:
نوشتاری.نقل قول:
البته واقعا هم اکثر مواقع ایراد از مخابراته،وگرنه اگه از شاتل بود همه مشکل داشتند.ولی بعضی مواقع هم ایراد از خودشونه که میندازن تقصیر مخابرات(معلوم نیست طرف کدومشون هستم؟!!):31:نقل قول:
منم بعضی فایهای رپید رو بدون اینکه اکانت داشته باشم یا مستقیمش کرده باشم با سرعت 50-60 دانلود میکنم(یک کانکشن). نمیدونم قضیه ش چیه، ولی فکر کنم بستگی داره به اینکه طرف با چه نوع اکانت یاحتی بی اکانت فایل رو آپلود کرده باشه!نقل قول:
از منم سرعت پیج باز کردن افت کرده.نقل قول:
پنل شاتل بدجوری قاط زده، اینو ببینید یه کم بخندید!
برای امروز یعنی 15 زده 497.25 مگ دانلود غیررایگان(در صورتی که من صبح از ساعت 7 تا حالا سر کار بودم!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین 497.25 رو اگر بصورت pppoe گزارش بگیرم تو قسمت رایگان میزنه، در صورتی که من اصلا دیشب دانلود نداشتم، چون برق رفته بود!!! در واقع من از دیشب حدود ساعت 1 اینا تا حالا کانکت نشدم! :39:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو مصرف کل این 497.25 رو کم نکرده!!!:31:
حدود نیم ساعتی ایترن توکرج قطع بود همین امروز ولی وصل شد بشکر خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل در کل خوبه ولی یه چند وقتیه مشکل پیدا کرده که میگن درست میشه.نقل قول:
سرعتش هم به 20 میرسه بعضی وقتا هم یه گریزی به 22 یا 24 میزنه.(البته در زمانی که مشکل نداشته باشه)
من نشنیدم به مدمی گیر بدن . ولی اگه از پشتیبانیشون بپرسی بهتره .
من خودم level1 دارم که 95 خریدم.
الان چیزی واسه دانلود ندارم ولی اگه خواستی یه فیلمی چیزی میگیرم موقع دانلود کردن ببینی سرعتش چقدره!؟ بدون اکانت:5:نقل قول:
==================نقل قول:
خوب این سایتها رو معرفی کن