همون diagnostic tools رو بیارید و ببینید اصلا بوت میشه یا نه.
آیا مشکل شما شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
Printable View
همون diagnostic tools رو بیارید و ببینید اصلا بوت میشه یا نه.
آیا مشکل شما شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
مشکل حل شد دوست عزیز ممنون که جواب دادی.نقل قول:
مشکل این بود ک من برا لینوکس پارتیشن / درست نکرده بودم
[emoji3]
یه مومنی ایتجا هست یه دانلود منیجر درست حسابی بگه که مردیم از سرعت پایین دانلود؟:n30:
Uget نرم افزار خوبیه من دارمش و از عملکردش راضیم شما هم امتحانش کنیدنقل قول:
البته مومن نیستم
اگر فقط برای افزایش سرعت میخواید axel نرم افزار محبوب منه که تحت ترمینال اجرا میشه و تا ۳۲ کانکشن رو هم ساپورت میکنه. اگر با محیط گرافیکی و امکانات بیشتر میخوای Xdm هم خوبه که تقریبا شبیه IDM در ویندوز هست. افزونهء Downthemall در فایرفاکس رو هم که دیگه همه میشناسن. البته سرعت دانلود فقط به دانلود منیجر مربوط نمیشه و به سرور هم خیلی بستگی داره.نقل قول:
نقل قول:
من هم axel رو پیشنهاد میکنم، سبک و خوبه اما اگر کانکشن قطع بشه نمیتونه مجددا اتصال برقرار کنه.
aria2 هم یکی از گزینه های خوب هست منتهی تعداد کانکشن ها رو نمیتونه هوشمند کنترل کنه و باید مرتب تغییرش بدید اما! یکی از دوستان در انجمن اوبونتو یک پروژه کوچیک ایجاد کرده با اسم PersianDM که میتونه aria2 رو به شکل مناسب و هوشمندانه کنترل کنه. ظاهرا افرادی که ازش استفاده میکنند راضی هستند و روند توسعه خوبی هم داره.
wget قدرتمند هست ولی فقط از یک کانکشن استفاده میکنه.کد:http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=90427.0
flareget نزدیک ترین گزینه به IDM هست که من پیشنهاد نمیکنم چون انحصاریه (نسخه رایگان داره).
fatrat هم خیلی وقت پیش استفاده میکردم بد نیست.
اگر یک گزینه گرافیکی ساده و مناسب میخواید Downthemall خیلی خوبه.
من به شخصه بالا ترین سرعت رو از سرور های یکسان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که دوستمون معرفی کردن تست کردم و عالی بود.
ممنون از همگی همون xdm ریختم خیلی عالی عمل میکنه شبیه idmنقل قول:
مشکل دانلود منیجر هایی که قبلا استفاده کردم این بود که تک کانکشن دانلود میکردن و هیچ فرقی با دانلود با مرورگر نمیکرد
یه سوال دیگه هم از خدمت دوستان داشتم
من kerio نسخه deb رو که میخوام نصب کنم این ubunto software center هنگ میکنه خود به خود حذف میشه دلیلش چیه!!
فایل deb دانلود شده رو به پوشه ی home خودتون کپی کنید و ترمینال رو باز کنید.بعد بنویسید:نقل قول:
به جای file_name اسم فایل deb رو بنویسید.بعد اینتر رو بزنید و رمزتون رو وارد کنید. حواستون به کوچک و بزرگی حروف باشه.کد:sudo dpkg -i file_name
برای موضوع عبور از تحریم ها بهترین راه حل چیه؟ ما یه پلاگین برای گوگل کروم میخوایم نصب کنیم موندیم برای تغییر ای پی چه برسه به فیض بوک اینا [emoji47]
اگه میشه یه لینک بدین کامل بگه چیکار کنم هر چی اینو اونو نصب میکنم به نتیجه نمیرسم
ممنون
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY