-
موم وقتی روی سطح فلزی که بعدا در معرض رطوبت قرار میگیره مثل کف کابین از داخل و یا زیر ماشین باشه یه حالت ضد اب ایجاد میکنه و مقاومتش از قیر که قبلا استفاده میشد بیشتره و در سرما قیر پوسته میشه و میشکنه و گاهی باعث افزایش پوسیدگی هم میشه ولی این خیلی مقاومه .از رنگ فروشهای اتومبیل میتونید در قوطیهای 500 گرمی و در رنگهای مختلف تهیه کنید و حلالش هم اب هست .بعد از خشک شدن رنگ پذیر هم هست و یه مقدار که شلش کنید میتونید با قلم یا پیستوله روی سطح فلزی استفاده کنید.یکی از جاهای مهم دیگه هم داخل پالانی های 4 چرخ هست مخصوصا پالانیهای چرخهای عقب.
-
دوستان من میخوام کف ماشین رو موم بپاشم ولی دیروز رفتم پیش یه نقاش و اون پیشنهاد داد قیر بپاشم به دلیل اینکه گفت موم خیلی گرون در میاد و به صرف نیست.
ولی به نظر خودم موم بهتره به فابریک هم نزدیکتره.
کسی از قیمتش خبر نداره؟
-
مگه چند تا میخواد استفاده کنه که این حرف رو زده؟من فکر کنم 2 کیلو هم کافی باشه که نهایتا 20 تومان هم نمیشه.من 500 گرمیش رو 3700 تومان خریدم.بعد حسنی که داره بعد از خشک شدن رنگش شفاف میشه و تازه رنگ پذیر هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
شما این رو از رنگ فروشی ها تهیه کردید؟
با چه وسیله ای موم رو پاشیدید؟
یه سوال مهم دیگه:
موم رو مثلآ به گاردان-دفرانسیل -گیریبکس-و سایر پیچ های اتاق و شاسی و....پاشیده بشه اشکالی داره؟
-
این نوا عجب رنگ زیبایی خورده! مبارک باشه و به خیر و خوشی استفاده بشه
-
محمد جان منم در مورد پامچال تعریف و تمجید زیادی شنیدم.خودم تجربشو نداشتم.اما بنظرم بد نیست یه قوطی بگیری و یه تست کنی اینو.
-
بعد از تعطیلات میرم میگرم تست میکنم خبرش رو میدم.
-
بله رنگ فروشیها دارند و تا جایی که میدونم 2 نوعه یکی که با دستگاه میزنن (سفت تره و برا ماشین جدیدا که یه قطعه هایی از بدنه مثل داخل صندوق و اینها رو عوض میکنن درزها رو باهاش میگیرن) و نوع دیگه همینه که دیدید .من پالانیهام رو با موم پوشوندم و بعد رنگ کردم.برا زیر ماشین به نظرم جاهایی که در معرض پوسیدگی هستند مثل 4 تا کفی ها از داخل زیر موکت و از زیر ماشین و داخل پالانیها مخصوصا چرخهای غقب کافی باشه و برای پاشیدن اول باید با یه سمباده ی زبر (مثلا 100)و یا برس سیمی سطح رو تمیز کرد و بعد باپیستوله یا باقلم سطح رو پوشوند و من از قلم استفاده کردم چون موم رو زیاد شل نکردم و در دو مرحله سطح رو پوشوندم.
-
سلام.
MJ1970 جان(ببخشید اسمتون رو نمیدونم)عکسی از ماشین که موم پاشیدین ندارین؟
میخوام ببینم چه شکلی میشه؟
-
موم کرم رنگ هستش. یک تیکه زیر سینی برف پاکن رو موم زدم! جایی که خار شیشه هست! اونم اسپری بود