یکی از نمایندگان محترم فن آوا گفتند که جریانش چیه.زیر فشار تنظیم مقررات عزیز دل مجبورن این اعداد رو بزارن تا به مشتری ثابت بشه حداقل اینقدر میتونه دانلود کنه وگرنه بیشتر از این حرفهاست.نقل قول:
Printable View
یکی از نمایندگان محترم فن آوا گفتند که جریانش چیه.زیر فشار تنظیم مقررات عزیز دل مجبورن این اعداد رو بزارن تا به مشتری ثابت بشه حداقل اینقدر میتونه دانلود کنه وگرنه بیشتر از این حرفهاست.نقل قول:
بله برطرف شده، در پست های قبل اعلام کردم.نقل قول:
ضریب اشتراکشون تفاوت داره، سرویس BU: معادل سرعت اسمی، SU: 25 درصد بالاتر از سرعت اسمی و GU: دو برابر سرعت اسمی
امیدوارم موفق باشید، خدا نگهدارنقل قول:
جناب فنودی این مشکل در طی 3 روز گذشته اتفاق افتاده و نهایتا تا 3 هفته الی یک ماه آینده انشاا... برطرف میشه.نقل قول:
ADSL2+ هم در حال پیگیریه، کل کشور قراره این اتفاق بیفته، مشهد اولین شهره که همه مراکزش به روز میشه.
میگم دوستان سرعت سرویس 1 مگ در طول شب در بدترین وضعیت چند کیلوبایت هست؟ بهترین وضعیت چطور؟ با تشکر:n13:
الان من gu 256 نامحدود بگیرم سرعت دانلود چقدر هس؟
دوستان عزیز که تجربه دارن
سوالی برای بنده پیش امد و اینکه بنده الان با pc دانلود انجام میدهم و بجاش قصد خرید تبلت را صرفا برای دانلود از همین خط رو دارم ! سوالم اینجاست که دانلود به صورت وایرلس مثل کابل سرعت میده ؟و یا سرعت کمی کاهش پیدا میکنه؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
در بدترین وضعیت در حدود همان سرعت اسمی در بهترین وضعیت مثل سرعت روزتون که نمیشه دقیق گفت و به پارامترهایی که قبلا چندین بار گفتیم بستگی داره
256 گلد که نداریم !نقل قول:
256 نقره ای میتونید بگیرید . سرعت در بهترین حالت حدود 50 ولی من شخصا 45-46 بیشتر ندیدم .
512 برنزی رو تقریبا با همون قیمت میتونید بگیرید و سرعت بهتری خواهید داشت .
مطمینا سرویس کابلی از سرویس بیسیم پایدار تر خواهد بود چه در سرعت و پینگ و ...نقل قول:
ولی طبیعتا تفاوت در محیط های کوچک مثل خونه چندان فاحش نخواهد بود مگر اینکه کارهایی بخواید انجام بدید که به کیفیت عالی احتیاج دارید مثل گیم آنلاین و یا حتی استفاده از سیسکم و جی شیر و ... برای جلوگیری از قطع و وصل شدن توصیه میشه حتما از کابل استفاده کنید .