سلام بازی می خواهم مانند residen evil یا یک چیزی تو این مایعها جذاب خوب هیجانی الان خیلی وقته بازی نکردم می خواهم یک بازی خوب انجام بدم ممنونم یک بازی خوب معرفی کنید و لینکش را بزارید ؟؟؟
Printable View
سلام بازی می خواهم مانند residen evil یا یک چیزی تو این مایعها جذاب خوب هیجانی الان خیلی وقته بازی نکردم می خواهم یک بازی خوب انجام بدم ممنونم یک بازی خوب معرفی کنید و لینکش را بزارید ؟؟؟
اگر به فکر گرافیک نیستید Parasite Eve رو بازی کنید .نقل قول:
یه بازی farm simulation بود قدیما بازی می کردم. کارتونی نبود. مثل agrar simulator 2012 طبیعی بود. فقط نکته اش اینه که از بالا نشون می داد و مثل بازی های استراتژیک بود. کسی می دونه اسمش چیه؟
احیانا The Neverhood نبود ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بازی یه حالت شبیه سازی و سبک سند باکس رانندگی داره ...یعنی شما توی محیط و شهر رانندگی میکنی که کاملا شبیه سازی هست و بعد یه سری کار های متفرقه میتونی بکنی ... ولی فکر کنم ریس هم داشته باشه ..نقل قول:
خیلی ممنون
این بازی ژانر رالی داره؟
اخه تو گوگل اسم بازی رو زدم مسابقه ای بود
گرافیک 1 گیگ == 9500 gtنقل قول:
رم : 3 گیگ
سی پی یو : 4400 = 2 کور
جواب میده ؟؟؟
بازی Real Racing 2 HD چیه؟
یعنی مال چه کنسولیه؟
قضیش چیه؟
در ضمن یه بازی هواپیمایی میخوام
جنگی باشه نباشه فرقی نمیکنه
Microsoft Flight Simulator X نسخه 360 داره؟
کلا اسم چندتارو بگید یکی رو انتخاب کنم:11:
سلام.میدونم جای این تاپیک اینجا نیست ولی....من بازی شاهزاده ایرانی2 رو قدیما بازی میکردم(نسخه فول)الان هرچی میگردم نیست فقط سایت میهن دانلود گذاشته که اونم لینکش خرابه میشه یه آدرس بدید که دانلودش کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه متاسفانه این نیست:41:
تو عکس زیر که درست کردم فضای بازی اونطوریه اون به اصطلاح آدمکه رو با کلیدهای کیبورد میبریم تا اون شیشه ها رو برداره بعد گوشه سمت راست بالا نشون میداد چندتا دیگه باید برداشت تا اون گردابه تو یکجای همین صفحه ظاهر بشه که بریم اونجا تا بره مرحله بعدی.
اون خون های خاکستری رو هم وقتی آدمکه رو راه میبریم غیب میشه یجورایی مثلا اگه از زیر اون سنگ رد بشیم سنگ یه خونه میفته پایین که اگه آدمک بصورت عمودی از زیر سنگ ببریم پایین اگه دیر میجنبیدیم میفتاد رو سر آدمک و میسوختیم!
اینم لینک عکس
کد:http://upload20.ir/upload/13268375731584221983.jpg
کدومش رو میخواید ؟نقل قول:
کلی شماره ۲ داریم !
اون تحت داسیه رو میخواید ؟! (سایه و آتش)
جنگجوی درون (Warrior Within) رو میخواید ؟
سری مکاشفه (بازسازی شده جنگجوی درون) رو میخواید ؟
کدومش رو میخواید ؟
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
من منظورم گرافیک خود بازی بود ، چون قدیمیه .نقل قول:
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
نه بابا نورهود کجاش با کلید این ور اون ور میره یا شیشه جمع میکنه ؟ :31:نقل قول:
فکر کنم دنبال این باشه :
Crystal Caves
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
سری متال گیر رو بازی کردید ؟نقل قول:
انچو هم خوبه ولی نینجایی هستش نه جنگی .
گربه هه رو نمیدونم ، ولی اون کمیکیه که میگی اسمش comix zone هستش :نقل قول: