شما اگه دان استریمت روی 8500 باشه snr تا 20 بالا میره من همین مشکل رو دارم چند بار که لینک میپره دان استریم میشه 8500نقل قول:
سرعت دانلود همون 650 میمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما اگه دان استریمت روی 8500 باشه snr تا 20 بالا میره من همین مشکل رو دارم چند بار که لینک میپره دان استریم میشه 8500نقل قول:
سرعت دانلود همون 650 میمونه
آقای ع ح. درسته ؟نقل قول:
پسورد سامانه رو براتون فعال کردم.
یوزر : همونی که فرستادید
پسورد : همون رمزی که باهاش مودم رو کانفیگ کردید
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:شما بالاخره ۵.۲۳۳ هستی یا ۵.۲۲۳ اگه اولیه تو گروه مایی . این IP هم هیچوقت تغییر نمیکنه .نقل قول:
من تا جایی که یادمه ترافیک رزرو منتقل میشد . اما ترافیک باقیمانده منتقل نمیشد . شاید جدیدا تغییر داده باشن قوانینشون رو .
من نظرم اینه شما اول پیگیر باش سرعتت رو ۱۰ مگ بزارن بعد برو ۲ مگ بخر . بعدش یه خبر بده که اگر رفتی رو ۲ مگ شبانه سرعتت اسمی میشه یا رو هموم ۱۰ میمونه
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
نقل قول:
امروز با دفتر فروش تماس گرفتم این نامردا هم می گن باید ترافیکت را کامل بسوزونی تا بتونی 2 مگ بگیری:n28:
پشتیبانی بهش می گم دان استریم را ببر بالا میگه اطلاعات روی سیستم ام نمیاد
من 5.223 هستمنقل قول:
شما بالاخره ۵.۲۳۳ هستی یا ۵.۲۲۳ اگه اولیه تو گروه مایی . این IP هم هیچوقت تغییر نمیکنه .
پارتاک باز نمیشه ! یعنی آفلاین شده میشه دانلود کرد ؟ :n37:
اینجا باز میشه .نقل قول:
اما معلوم نیست . اما اگه ibs هم باز نمیشد اونموقه میشد نظر قطعی داد
ما 5.233 هستیم که با شما فرق میکنه . تا حالا ندیدا بودم کسی 5.223 باشهنقل قول:
دفتر فروش کجاست . شما تماس بگیر با 2020 . بعدش اینکه گفته باید ترافیکت رو مصرف کنی کاملا چرت محضه . (شما چرا دو بار تو یه سوراخ می افتی) اینا همونایین ک بهت گفتن 10 مگ شبانه داره , به حرفای اینا بعضیاشون گوش نده که یه روده راست توشکمشون نیست . ( منظورم همه کارمندان نیست )نقل قول:
شما وقتی 2 مگ بخری میتونی سریع سوییچ کنی رو 2 مگ نگران نباش . اما پیگیر افزایش سرعت باش که از زیر کار در میرن و میگن یادداشت میکنیم و خلاصه فقط میخوان طولش بدن که به حقت نرسی .
نقل قول:
خوب می دونم می تونم ولی ترافیک ام می پره . 30 تومان پولی که دادم علکی می ره:n35:
نقل قول:
ممنون. دیروز خود پشتیبانی درست کرد برام
سلام به کاربران گل گلاب مخابرات
اقایونی که از 2 و 5 مگ استفاده کردن لطف کنن بگن سرعت روزانه تا چند بازه ؟
بچه ها با 2020 صحبت کردم. گفتند دو سه روز دیگه خط را میارن روی 10 مگ فعلا یه مشکلی داره خط
بعد برای دانلود شبانه هم گفتم بهشون. گفتند یا دوره یا حجم ات را مصرف کن تا بتونی 2 مگ شارژ کنی
حالا هر وقت بستن روی 10 مگ حجم هم مصرف می کنم بعد 2 مگ می گیرم.
میگم تو سامانه چطوری میشه تمدید کرد انلاین هست یا باید بری دفتر. قبلا پاس ماناد داشتم انلاین شارژ می کردم
واسه 10 مگ با عرض معذرت سر کارتون گذاشتن. انقدر تماس بگیرید و به افراد مختلف بگید تا همون لحظه واستون درستش کنننقل قول:
وارد سامانه که شدید از منوی تمدید سرویس میتونید سرویستونو تمدید کنید.
نقل قول:
نه سرکار چیه:n05: بهش گفتم بار چندم تماس می گیرم. گفت خطت یه مشکلی داره من نوشتم طول میکشه درست بشه
شما الان 2 مگ دارین خطت اتون روی 10 بسته شده:n13: . بعد که 2 مگ تمدید کردم دان استریم دست نمی خوره که
ولی علکی علکی 30 هزارتومان ضرر کردم.:n27:
دوستان لطف کنید سایت اینترنت مخابرات را معرفی کنید، اون سایتش که -- شده بود باز نمیشه...
حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــذف
پینگ دوباره شده مثل قبل:n33:
باز 172.30 و باز اينترنت نامحدود
پارتاك همش داره صفر ميزنه:n33:
این 172.30 برای منم میاد . اما قطع میشه خود به خود و ip عوض میکنه
مال من که همه اش روی اینه 5.223.165.220:n27:
از من که کم میکنهنقل قول:
پرش ایپی هم ندارم:n13:
فرشاد این ای پی که میگی کم نمیکنه برای من فقط پرتک رو باز میکنه .نمیشه توی سایتها رفت . اینا زرنگ تر از این حرفان:n07:
پاک شود لطفا
وب گردی یکم سرعت اش رفته بالا سرعت دان هم ثابت هست اکثرا. اون ایپی 5.223 به زور بالا می اورد سایت ها را
داداش اون رقم اخر ایپی رو نذار ممکنه کسی هـــکت کنه:n18:(بچهای تاپیک ناراحت نشن کلی میگم)نقل قول:
مگه میشه با داشتن ایپی ه ک کرد ؟ شما تو هر سایتی بری IP نمایش داده میشه . اصلا برو تو وبلاگ ها که از وبگذر استفاده میکنن وبگذر رو بزن تمام IP های بازدیدکنندگان نمایش داده میشه . بعید مبدونم صحت ذاشته باشه . اگه اینطوره دیگه نباید هیچ سایتی رو باز کنیم .
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
اره بعضی ایپی ها که میزنی صفحه یوزرنیم پسورد مودم ظاهر میشه خیلی ها هم admin/admin هست راحت میشه وارد شدنقل قول:
درست شدهنقل قول:
دیشب از ساعت 12دیگه کنتور ننداخت ولی صبح درستش کردن
اگر یکی دیگه از گروهشون باشه میتونه وارد مودم بشه ولی اگر از گروه دیگه ای باشه نمیتونه مثلا من میتونم وارد مودم شایان بشم چون هم گروه هستیم ولی نمیتونم وارد مودم شما بشم چون شما توی گروه ما نیستینقل قول:
سرعت دانلود خیلی پایین اومده بیشتر 300 نمیره
فرشاد دقت کردی 2.189 چقدر پینگ و سرعتش خوب شده:n13:
نقل قول:
شایان خطت روی 5 بسته شده یا 10 مگ
آره از 4روز پیش خوب شد ولی ساعت 2:15 بامداد داغون میشه چون شبا از ساعت 2به بعد رو 2.189 و 37.221قفله:n09:نقل قول:
چرا میخوام وارد تنظیمات مودم بشم نمیرهههههه :n27:
192.168.1.1
اصلا صفحه یوزر و پس میومد قبلا ولی الان نه
10 مگ ....نقل قول:
شاید ویpأن وصل کردی،تنظیمات پر|کسی مرورگر رو هم چک کن ببین پر|کسی وارد نشده باشهنقل قول:
نه ولی سیم تلفن رو کشیدم اوکی شدنقل قول:
این وضعیت خط منه
یکی واسم آنالیز کنه :n01:
وضعیت نویز خطم داغونه ،نه ؟
برای ثبت نام باید برم کجا؟
با تلفن ثابت زنگ بزن 2020نقل قول: