برو تنظیمات مودم ببین رو چند بستن براتون ؟نقل قول:
احتمالا رو ۱۴-۱۵ بستن.
Printable View
برو تنظیمات مودم ببین رو چند بستن براتون ؟نقل قول:
احتمالا رو ۱۴-۱۵ بستن.
دوستانی که خط مسی هستن و به اجبار از اینترنت مخابرات استفاده میکنن یک شکایت ثبت کنن تو ۱۹۵ انشالله بتونیم نتیجه بگیریم !
مرکز ما هجرت هست پورت خالی داره ولی به شرکت ها خدمات نمیده [emoji58][emoji58]
زنگ زدم ۱۹۵ گفت غیر قانونیه و فردا تو ساعت اداری از ۲۰۲۰ استعلام کنید نتیجه نرسیدید اینجا شکایت ثبت میکنیم.
هیچ نتیجه ای نداره.نقل قول:
تو تنظیمات مودم زنگ زدم رو 16 بستن الان چیکار باید بکنم که سرعت 16 هم بهم اضافه بشه تو پنلمنقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پنل مخابرات هم داستانی داره
حجم شبانه کم نمیشه
اگر تا امروز مشکل من رو حل نکردند در سامانه 195 شکایت میکنم ازشون
نه گیگ مصرفی رو درست نشون میده نه مقدار مصرف شبانه رو
من شنیدم باید مودم رو خاموش روشن کنی ساعت 2 شب واسه شب نشین و ساعت 5 صبح واسه سحر خیز یه تستی انجام بدهنقل قول:
سلام , یکی مارو کمک کنه ممنون میشم ... من پهنای باندی که مودمم نشون میده 6800 هستش ولی زمانی که دانلودی میزارم برای چند ثانیه سرعت دانلود روی 700 800 هستش ولی بعدش میره رو 200 250 کیلوبایت ... سرویسم هم 8مگ هستش ... بنظرتون مشکل از کجاست ؟؟
زنگ بزن 2020 بگو سرویس 8 مگ دارم ولی سرعت رو 2 مگه تا بزارن رو 8 مگ درست میشهنقل قول:
بهشون میگم میگن نه ما رو 8 مگ ست کردیم .... والا من نمیدونم چی بگم به اینا ... جواباشون و نحوه برخوردشون واقعا عجیب و غیرمنطقی هستش ...نقل قول:
منم چنین مشکلی داشتم سرعت 2 مگ با چهار برابر همینطور بود انقد زنگ زدم تا درست شدنقل قول:
اتفاقا من سر گرفتن از داتک همین کار رو کردم و نتیجه هم داد، یادم نیست توی تاپیک داتک شرحش رو نوشتم یا نه، ولی خلاصه ش اینکه زنگ زدم به رئیس مرکز گفتم به چه اجازه ای فیبر کردید، چون بهانه شون اینه که فیبر کردیم، در حالی که اصلا کافوی فیبری نیست تو خیابون ما، گفتم شکایت میکنم، گفت برو بکن، خلاصه بعد از شکایت از بازرسی مخابرات زنگ زد که آره حالا برای شما استثنائا میکنیم، در صورتی که زر مفت میزد، استثنا کیلو چنده آخه، و منم دیگه حوصله ی کل کل نداشتم گفتم باشه فقط برا من بکنید خیلی هم ممنون از لطفتون!:n09:، به قول یارو شما بدم، بمیر و بدم، والا.نقل قول:
مستقیم برید شکایت کنید، مخابرات کاری نمیکنن براتون، تازه شرکت هم درخواست بده میگن فیبره و از این دری وری ها.
مال منم دو روزه حجم تکون نخورده چه روزانه چه شبانهنقل قول:
من اصلا نمیدونم فیبر نوری هستم یا مسی. اصلا درست حواب نمیدن.نقل قول:
وقتی میگن فیبرنوری شده و شماره تلفن ثابت هم عوض شد اون موقع فیبرنوری تکمیل شدنقل قول:
از زمانی کافو فیبرنوری شدم خطم عالی از 8مگ به 25مگ پرید
فقط مونده اون شرکتها باجی به مخابرات بدن به شبکه نوری وصل شن
چون کافو فیبرنوری و دیجیتالی شدیم تجهیزات قدیمی مخابرات جمع شد, دیگه مشکل کمبود پرت نیست, این شرکتها میتونن تا دلشون بخواد مشتری جلب کنن
یکی میوته در مورد حجم شبانه توضیح بده یعنی چی ؟!! 3000 گیگ داره ولی الان منفی زده 149160:n04: واینکه مگه نگفته بودن حجم کلی هست پس چرا نوشته حجم باقیمانده این ماه :n04:
این پنل جدید ریز مصرفش خیلی درهم برهم و قاطی پاطیه آدم گیج میشه
کسی سر در میاره ازش؟
محتوای مخفی: ریز مصرف
سلام.نقل قول:
تاریخ ها رو قاطی مینویسه برای من.
مثلا میزنم از ۱ تا ۲۷ بهمن ریز مصرف رو بیار .
ردیف اول مثلا ۷ بهمن بعد میره ۲ بهمن.چند ردیف پایینتر ۱۵ بهمن.
اون وسط ها میشه ۱ بهمن.
شما هر روزی که میخوای بازه تاریخ مد نظرتون رو کوچیک کنی. مثلا ۲۳ تا ۲۴ بهمن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بازه رو کوچیک کنم که اصلا هیچی نمیاره و ارور میده و باید بازه های بلند استفاده کرد که تو اونام مشکل درهم ریختگی وجود دارهنقل قول:
تازه شبانه هم نداره تو ریز مصرف با اینکه من سرویس سرشار دارم. و فقط از دایره حجم باقی مونده می تونم حجم شبانه باقی موندمو ببینم
اینترنت شما هم امروز وصل نمیشه؟
سلام.نقل قول:
وصل هست.
مشکلی نداره.
این ماه منظورش همون 3 ماه هست ! :n02:نقل قول:
اگه دقت کنی تو کادر زمان باقی مانده زده 90 روز یعنی تمام حجم این 3 ماه رو در اختیارت گذاشتن
در واقع هر ماه 80 گیگ بین الملل داری ( 320 گیگ داخلی ) که کل 3 ماه رو جمع کنی میشه 240 گیگ بین الملل ( 960 گیگ داخلی )
ساعات شبانه 250 گیگ ین الملل هر ماه داری ( 1 ترابایت داخلی ) که کل 3 ماه میشه 750 گیگ بین الملل ( 3 ترابایت داخلی )
اون منفی هم مشکل سیستم هست که فکر کنم زنگ بزنی درست میکنن
وگرنه مشخصات سرویس رو درست زده
معمولا جاهای قدیمی به خصوص کوچه های خلوت تر هنوز روی سیم مسی هستن. از شکل پست توی کوچه هم میشه تشخیص داد. در نهایت این مامور های خرابی اگه آدم باشن درست بگن بهتر از همه خبر دارن.نقل قول:
تا عمر دارم هیچ وقت از مخابرات نمیگیرم
حجم رو باید 24 ام میداد سره باگ سیستم اینا بهم نداد بعد 5 روز پیگیری و جواب های بی خودی ، سوپر وایزر مشکلمو حل کرد به حجمم دستی اضافه کرد. :n34::n34:
فقط جواب های پشتیبانی وب سایتشون من رو کشت یه چیزایی میگفتن که اصلا ربطی نداشت !!
ری.دم سر در شرکت مخابرات باز امروز که طرحم تمدید شد سرعتم از13.5 مگ رسیدش به 6 تا اونم همش قطع میشه 17 دقیقه پشت خط بودم و جواب های بیخود که مشکل از سمت ما نیست رو به رو شدم تا شکایت نکینم به 195 و دست زور بالا سرشون نباشه کار نمیکنن اینا
آقا من الان رنگین نت سرشار 3 ماهه 16 مگ گرفتم، ولی هر ماه 600 گیگ داده بجای کل دوره :n02:
7200 تقسیم بر 4 تقسیم بر 3 میشه 600 دیگه
(تهران)
دوستان تهرانی سلام
چند روزی هست مخابرات اصفهان پنل قدیمی پلوتو را از دسترس خارج کرده و مشترکین خودش را برای استعلام مانده اعتبار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ارجاع میده. ولی سایت با نام کاربری و پسورد پنل قبلی قابل دسترسی نیست. هرچی هم با پشتیبانی تماس می گیرم 2020 روی حالت پاسخگوی اتوماتیک هست و به هیچ اپراتوری متصل نمیشه.
میخواستم سوال کنم که معمولا از چه نام کاربری و پسوردی برای این سامانه استفاده میشه؟
یوزر : کد شهر+تلفن بدون صفرنقل قول:
پسورد : پسوردی که باهاش وارد اینترنت میشید (پسوردی که تو مودم سیو شده)
برو حالشو ببر :n02:نقل قول:
منم تو اصفهانم و همین مشکلو دارم
کلا وارد پنل کاربری نمیشه و میگه نام کاربری و رمز عبور اشتباه هست هر کاری هم کردم نشد که نشد 2020 هم که زنگ میزنیم اونم خرابه :|
تازه از دیروز ساعتا 5 نت کلا ترکید سرعتش شده در حد 12 kb
معلوم نیس دارن چیکار میکنن
مشکل شما حل شد چون از من با این روش که دوستمون گفت داخل نمیشهنقل قول:
نام کاربری کد اصفهان + شماره تلفن هست.نقل قول:
ولی پسورد از چیزی که دوستمون گفتند متفاوت بود.
دیشب حدود 11 شب 2020 از حالت منشی خارج شد، تماس گرفتم با اپراتور پسورد را ازش گرفتم. برای من این حالت تنظیم کرده بودن: 123456Bb
من به محض دریافت تعویضش کردم.
در وصف پنل و گزارش ریزمصرف هم بگم بسیار از پنل قبلی عقب تر و گیج کننده تر هست. ترافیک را هم متاسفانه بر مبنای داخلی حساب میکنه یعنی همه چیزا باید تقسیم بر 4 بکنید.
با دوستان تهرانی همدردی میکنم.
ممنون عزیز مثل اینکه پنل را کشوری کردن کلا خیلی ها الان مشکل دارن امیدوارم زودتر حل بشه :n16:
پ.ن موفق شدم با پشتیبانی تماس بگیرم رمز منم ساده بود ولی با مال شما فرق داشت
سلام دوستان امروز رفتم اجبارا ثبت نام کردم
۱_ ۱۶ مگ ماهیانه ۳۵ گیگ بین الملل
ولی تو پنل خورده ۳۶۵ روز فلان( تو عکس مشخصه)
۲- جلو وضعیت حساب : باز نوشته ! ترافیک اضافه تو پاچمون نره ؟
۳- ترافیک زمان دار چیه ؟
مرسی[emoji120]
دوستان سرعت ۸ مگ چه طرح و پیشنهادی دارید مبلغ ماهیانه حدود ۳۵ باشه!
2 مگ (سرعت 4 برابر) حجم 40 گیگ 25 هزارنقل قول:
8 مگ (سرعت دوبرابر) حجم 20 گیگ 20 هزار
4 مگ (سرعت دوبرابر) حجم 16 گیگ 16 هزار
مثل اینکه در پنل جدید زمان رو کلی میزنه و حجم رو ماهیانه میده. 140 تقسیم بر 4 میشه. ترافیک زمان دار هم حجم اضافی هست که میخرید. به نظر من این طرح رو میگرفتی هم ارزان تر هست هم حجمش بیشتر هست و سرعت دانلودش هم بین 830 تا 1.26 م هست.نقل قول:
2 مگ (سرعت 4 برابر) حجم 40 گیگ 25 هزار
برای شما جدیدا ریست خودکار مودم و قطعی پیش نیومده؟
خط کیفیت خوبی داره ولی بعد از چند ساعت قطعی دارم بعد هم دیر آی پی میگیره قبلا خوب بود از وقتی پنل عوض شد این مشکلات بوجود امد
سلام.
۱ آبان ۹۷ سرویس غزال ۴ مگ با سرعت ۴ برابر گرفت با حجم ۷۰۰ گیگ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل.
اول آبان ، اول آذر ، اول دی و اول بهمن این ۷۰۰ گیگ همان ساعت اولیه صبح شارژ میشد.
امروز اول اسفند هست و هنوز ۷۰۰ گیگ شارژ نشده و باید از ادامه حجم بهمن که باقیمانده استفاده کنم.
۴ دقیقه پشت خط ۲۰۲۰ موندم.
تنها جوابی که میدن
میگن : شارژ میشه عجله نکنید.
میگم اگه تا فردا شارژ نشد چی.
میگن: میشه
دوستان من امروز سرویس حجمی رو گرفتم
زده رزرو ولی هنوز سرویس نامحدود فعاله، این نامحدوده خودش غیر فعال میشه یا باید حرکتی بزنم؟
۲ مگ چهار برابر ، طرح خوبیه ، همین رو درخواست میدم. رو ۸ فیکس بسته میشه یا بین ۲ تا ۸ نوسان داره ؟!نقل قول:
۴۰ گیگ بین الملل درسته؟
زمان رو هم ماهیانه انتخاب کردم نه سالانه که زده ۱۲ ماهه ، کلا مخابرات تعطیله [emoji28]
رمز رو حروف کوچیک بزرگ داده و اعلام کرده حتما
رعایت بشه ، زنگ زدم فنی میکه همشو کوچیک بزن ، به sms داده شذه اعتنا نکن [emoji113][emoji113][emoji113][emoji23]