وای تعمیر ونگهداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه دیگه چه صیغه ای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وای تعمیر ونگهداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه دیگه چه صیغه ای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند دقیقه قبل یه ایمیل با این متن برای من اومد
مشترك گرامي
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 27 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
اینم داره مثل پارس آنلاین خراب میشه !نقل قول:
دوستان به سرویس 1 مگابیت محدودیت جایزه مایزه نمیدن ؟
شاتل تو ساعات رایگان با کدوم سرور ها مشکلی برا دانلود نداره ؟
خوب بچه ها چهار روز دیگه قراردادم با شاتل تمومه حالا موندم که تمدیدش کنم یانه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی تو این سه ماه هم زیاد بدی از شاتل ندیدم فقط بعضی شبا مشکل داشت.ترافیک هدیه هم تا دلت بخواد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال من اگه تمدید نکنم سرچهار روز قطع میشه؟چندروزه پورت را از خطم جدا میکنند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان و اساتید گرامی!
من یه 1 ماهی هست که درخواست برای سرویس اکو 512 دادم و قراردادمم نوشتم
ولی به دلیل مشکلات مخابراتی تو منطقه سرویسم هنوز وصل نشده !
میخواستم بپرسم در کل این شاتل خوبه یا نه؟!
با تشکر از همه
حتما برو و در خواست بده بردارند
چون بعدان میکنند تو پاچت
دوستان سایت شاتل برای شما بالا میاد؟دی:
نه کنترل پنل میاد نه سایت اصلی:31:
درست شد
Internet Download Manager 6.0 Beta هم امده
ماها بين بد و بدتر ، بد رو انتخاب كرديم با اين وضعيت اينترنت در ايران فكر كنم همين شاشتل از بقيه بهتره !:5:
آقا مگه نمیگن تو تابستون رایگامه شبانه 1 اکو
من گرفتم الام 300 مگ پرید
ماشال.. پشیتیبانی آنلاینم که خوابه
کسی تست سرعت از art 5 داره؟ مال تازگیا باشه...
همین الان سرویس شاتل من وصل شد...
این تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه art 5 خوبه؟؟
وارد my.shatel که شدم این پیغام اومد:
مشترك گرامي
ضمن عرض پوزش به اطلاع می رسانیم به علت انجام عملیات Maintenance روز جمعه مورخ 1389/05/08 بین ساعات 00:00 تا 8:00 بامداد سرویس اینترنت شما دچار اختلال می گردد.
از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم
گروه شرکت های شاتل
مثل اینکه از همین الان دارن خوش آمد میگن...
من art5 دارم باید 34 گیگ ترافیک داشته باشم...
ولی اینجا زده 51 گیگ...توی 1.5 ضربش کرده...
چرا اینجوریه؟ یعنی من الان 51 گیگ میتونم استفاده کنم؟
تست سرعت از اکو 512
کسی داره ؟!
سلام فکر کنم اینجور بود که تا 51 گیگ میشه استفاده کرد ولی اگه بیشتر از 34 گیگ بشه هزینه ترفیک اضافی روی فاکتور بعدی میاد..نقل قول:
راستی اون اپدیت ویندوزت را هم خاموش کن! البته شما که اکو نیستی که 3گیگ ترافیک بیشتر نداشته باشی.دی:
آره منم خیلی تعریف از صبا نت شنیدمنقل قول:
الان شاتل سرعت منو روی 512 بسته ولی اگه بخواد بیارتش روی 128 میرم صبا میگیرم :27:
برو پدرشونو در بیار:27:نقل قول:
نقل قول:
همچین با سلام صلوات ! اطلاع رسانی کردن انگار شبهای دیگه میتونستیم استفاده کنیم از سرویس شبانه..
من که الان مدتهاست از شبانه استفاده نکردم ! پارسال اون اوایلش ذوق داشتم کانکت میشدم الان فقط اعصاب خردکنی و بس:27:
من دیشب رکورد زدم - پریشب هم خوب بود ، اما دیشب عالی .
سرویس 128 Eco - اینم عکسش
نقل قول:
بیا!
پینگ رو ببین ! پینگ رو ببین!
ولی خب بی انصافی نکنم همیشه اینطور نیست ! 90 درصد اینطوریه :27:
همین الان شاتل من وصل شد
تستش چطوره 128 اکو
یارو که اومده بود اقرار کرد که شبا یه سری سرور های مهم مثل رپید شیر رو سرعتشو کم میکنیم
کلی ازش حرف کشیدم :31:
چطوریه که اکو 128 اینقدر دانلود شبانه داره اما اکو 512 به زحمت به 1 گیگ میرسه؟اصلا با عقل جور در نمیاد!؟:2:نقل قول:
حاجی میگم چیکار می کنی که انقدر می تونی دانلود کنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
من شبهایی که سرعتم عالی باشه نهایتا 1300 مگ دانلود می کنم:13:
خوب خیلی ساده هستنقل قول:
من چند شب پیش حدود 4800 مگابایت دانلود کردم
من متوجه شدم که سرعت اینترنت کلا پایین نیست برای مثال اگر از سایت مگااپلود دانلود کنی سرعتت پایین هست
ولی اگر از راپیدشیر دانلود کنی با بالاترین سرعت می تونی دانلود کنی
من این کار رو کردم و جواب خوی هم گرفتم من فقط از چند سایت خاص دانلود می کنم و و به طور میانگین دو تا سه گیگ دانلود می کنم
چه طور؟ من از رپید شیر رپید باز و... با اکانت پریموم برای هردو دانلود میکنم شبی 1گیگ به زور بشه البته با سرعت128 که 512بستن
ولی خوبی شاتل اینه که 128رو 512میبنده این خیلی عالیه البته کاری به بقیش ندارم ولی این یکی خیلی عالیه البته نمیدونم برای 1مگ و 2مگ چقدر میبندن ولی 128 که عالی هست
جالبه
گفته بودن از 12 تا 8 صبح
برای من از همین الان اختلالات شروع شده
سرعت کم شده و خیلی از سایت ها مثل خود کنترل پنل شاتل جون میکنه تا لود بشه
کشتم خودم رو تا وارد شد و 1 گیگ ترافیک خریدم انلاین
اینم سند دزدیه شاتل:
مرکز مخابراتی ما شیراز شهرک گلستان هست که هفته پیش از روز سه شنبه 29 تیر تا عصر پنج شنبه 31 تیر به خاطر مشکلی در مرکز مخابراتی و بعدش هم کابل برگردون شاتل اینترنت قطع بود.
روز 3 شنبه که کلا اینترنت قطع بود من هیچ مصرفی نداشتم و البته چهار و پنج نشبه هم همینطور.
اما روز 4 شنبه می بینید که مصرف روزانه برای من ثبت شده در صورتی که اینترنت قطع بود
روز پنج شنبه هم عصر این روز اینترنت وصل شد و این مصرف رایگان پنج شنبه هم حالا از کجا اومده خدا می دونه.
امکانش هست که توی این مدتی که اینترنت قطع بوده کسی با استفاده از حساب کاربری من استفاده کرده باشه؟یا اینکه شاتل خودش اومده و اینطوری این مقدار رو از من کم کرده؟
نه دیگه, انتظار نداشته باش با 512 بتونی 4 گیگ دانلود کنی. با 512 ماکسیومش همون 1500 مگ هست نه بیشتر. سرعت من روی 2048 هست. یعنی 250 کیلوبایت در ثانیه (اگر باشه که اکثر اوقات نیست).نقل قول:
شما 128 داری یا 2 مگ؟نقل قول:
اگه من بخوام 2 مگ بگیرم کیو باید ببینم؟هی میگه برو نامه دانشگاه بیار برم به مشاور مدرسمون بگم بنویسه قبول میکنن؟
من حدودا یه چند ترابایت میخوام دانلود کنم ولی دیر تموم میشه با این وضع:31:
راستی صبح برام اس ام اس اومد گفت بدلیل کابل برگردون 24ساعت اینترنت ندارم+اون برنامه که قرار بود جمعه قطع باشه
این کابل برگردون دیگه چیه؟ نکنه میخوان سرعتمو کم کنن ؟
اصلا ممکن هست سرعتمو روی همون128 بزارن؟
بیچاره شدم رفت
دیگه یه گیگم نمیتونم دانلود کنم چه برسه به ترابایت
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
سرعتم خوب شده (خداکنه همینجور باشه تا این یه ترابایت من دانلود بشه)
من 128 دارم در مشهد به سر میبرم.نقل قول:
خب کس دیگه نبود بریم صبا؟:33::31:نقل قول:
پس بیخود نیست شما صبرت زیاد شده!:27:نقل قول:
نگو شبی 4 گیگ دانلود میکنی!
یادمه اونوقتا که 2مگ داشتم یه شب 5200 مگ دانلود شد! توی اون وضعیتی که همه ی سرور هارو شاشتل بسته بود!:46:
ببینم میتونی رکورد بزنی یا نه؟
البته زیاد جو نگیردت چون منم تا فهمیدم چطور دانلود کنم این شاشتل سرویسمو قطع کرد و بجاش یه 128 بهم داد !
اونم از نوع واقعیش و با سرعت 17 کیلوبایت درثانیه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیاد یکی دو ماه نیست که 2مگ گرفتی!
از حالا باهات همدردی میکنم!:31:
چون هر لحظه ممکنه به وضع من دچار بشی!
البته یه پیشنهاد تو پرانتز که من یادم رفت اینکارو بکنم !
از پنچره ی دانلودت وقتی داره 260 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه یه عکس بگیر که بعد ها به دردت میخوره!:46:
اینترنت شما هم قطع بود ؟
دوستان ، من نقریبا 9 ماه میشه اکو512 دارم .والا انقدر که شما میگین بد نیست. شبا معمولا بین 1 تا 1.3 گیگ دانلود میکنم. البته یه مدت قطعی های مکرر شبانه داشتم ، خودم واسه تست مودم ایسوسم رو با یه پلنت عوض کردم اونم رفع شد، بعد تا الان دیگه حتی یکبار هم قطعی نداشتم.
اینم تست الان. راستی چرا سرور های اروپا معمولا بهتر از این باکو جواب میدن؟
سلامنقل قول:
سرعتتون عجیبه!
من 128 اکو دارم و شما 512 اما خودتون مقایسه کنید.
شما از کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
اگه منظورتون منم. باید بگم قطع نبود خودشون سرخود سرویس 2مگم رو که 6 روز ازش مونده بود قطع کردن و بجاش 128 کردن و گفتن دیگه نمیتونید 2مگ داشته باشین!نقل قول:
نه به ما که 2مگ میگیریم نمیزارن دانلود کنیم و سرویسمون رو قطع میکنن.
نه به این نمایندگی این دوستمون که مشهده و سرویس 128 داره ولی دان استریمش رو روی 2مگ بستن!
ببینید شهر با شهر چقدر قرق داره!:13:
بازم مشهد!
چجوری آخه؟!نقل قول:
128 شما بالاتر از 512 اکو:18:
این کابل برگرون چیه داستانش؟
مگه بیکارن کابل رو برمیگردونن:31: