دوستان نصف شدن سرعت شبانه برای همه اینجوری شده یا فقط منم سرعت روزا تا 1 مگ هست شبا نصف میشه میره رو 500 :n13:
Printable View
دوستان نصف شدن سرعت شبانه برای همه اینجوری شده یا فقط منم سرعت روزا تا 1 مگ هست شبا نصف میشه میره رو 500 :n13:
اقا ما زنگ زدیم پرسیدیم گفتن خبری از فیبر نوری نیست :n03:
گفت میخوان کابل های قدیمی رو با کابل های جدید تعویض کنن ...
امیدوارم کابل های جدید کیفیت خط رو بالاتر ببره و وضعیت نویز بهتر بشه .
کدوم مراکز کابل ها رو تعویض میکنن ؟ مرکز شهریار هم پوشش داده میشه ؟:n02:نقل قول:
داداش سلام چه عجب یک سری زدی هنوز باگی پیدا نکردینقل قول:
شانس آوردی حاجی خوشحال باش که با یه تیر 2 نشون میزنی الان هم مشکل خطت برطرف می شه هم این که می تونی از شرکت های دیگه هم سرویس بگیری اگه فیبر می کردن فقط مخابرات می تونست سرویس بده سیم جدید یعنی خط خوب حداقل تا 10 سال آینده :n02:نقل قول:
نمیدونم مرکز ما که شهید مدنی هست .نقل قول:
امیدوارم همینطوری باشه که شما میگی .نقل قول:
نمیدونم مرکز ما که شهید مدنی هست .نقل قول:
امیدوارم همینطوری باشه که شما میگی .نقل قول:
کسی مشکل منو نداره:n16:نقل قول:
این سئوال منم هست ؟ سرعت دانلود نامحدود 128 مکس نت چقدره ؟ دوروبر 15 یا نزدیک 20نقل قول:
آخرین باری که من مکس نت بودم 32 بود سرعت الانش رو نمی دونمهمارا فکر کنم 22 باشه اگه تغییر نداده باشهنقل قول:
آخرین باری که من مکس نت بودم 32 بود سرعت الانش رو نمی دونمهمارا فکر کنم 22 باشه اگه تغییر نداده باشهنقل قول:
سرعت دانلود شبانه ی مخابرات 1 مگش و 2 مگش چنده و از ساعت چند تا چند رایگانه؟
من ماکس نت هستم 128 نامحدود طلایی با 30 یا 35 دانلود میکنه.نقل قول:
من چند تا آیپی داده بودم برام پینگ بگیرید خبری نشدفکر کردم رفتید کلانقل قول:
اینا رو پینگ کن نتیجه رو بزار اگه می تونی ۱۴۶.66.158.1.
8.8.8.8
4.2.2.4
146.66.152.1
سلام
دوستان من چطوری میتونم بفهمم که خطم PCM هست یا فیبر نوری یا عادی؟؟ باید برم مخابرات؟؟
زنگ بزنید مرکز مخابراتی می گننقل قول:
خیلی کم استفاده می شن خطوط پی سی ام مگر این که منطقه شما خیلی شلوغ باشه
سلام اقا بابک والاه محله ما خیلی شلوغه ولی خطوطه ما عادیه الان تو یک کوچه 5 تا اپارتمان هست اصلن با برنامه کارنمیکنن الان نگاه کنید شنبه غازان به علامه نزدیکه دادن به مدنی اخونی به مدنی نزدیک دادن به علامه من الان میتونم از مدنی خط بگیرم یا نهنقل قول:
سلامنقل قول:
منظور من از شلوغ مجتمع مسکونی بود نه آپارتمان تو منطقه دامپزشکی که همه جا پر مجنمع هست و مجتمع های جدید هم مثل قارچ سبز می شن کلا تو این خیابان خیلی pcm داریم همه همسایه ها و خودم pcm بودیم البته ما تو مجتمع نیستیم ولی اونایی که تو مجتمع زندگی می کنن فکر نکنم به این راحتی ها بتونن adsl بگیرن!
کلا این مناطق همه چیزش اینطوری از مدنی هم متاسفانه نمی تونید خط بگیرید حتی اگه کافوی مرکز مدنی سر کوچه شما باشه به خاطر یه کاربر نمیان سیمکشی کنن
یعنی اینجا هیچکس از سرویس شبانه مخابرات استفاده نمیکنه؟؟؟؟نقل قول:
1 مگ شبانش 250 2 مگ شبانش 500 روزانه دو برابر شبانه هستشنقل قول:
با مراجعه به یکی از نمایندگی های مخابراتنقل قول:
یا می تونین شمارتونو به ایمیلم بفرستین بهتون میگم
اقای نمایند از کجا میشه فهمید که خط ما در صف فیبر نوری قرار داره یا فیبر نوری میشه یا نهنقل قول:
دوستان آیا راهی برای افزایش سرعت اینترنت نامحدود مخابرات هست ؟؟
سلام مهدی داش این وضیعت جدید من هستش ی مشکلی دارم اینه که خطم الان تا 10 مگ بازه ولی فقط 5 ثانیه با اون سرعت دانلود می کنه اینم وضعیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه راه هلی است بگو .می تونم تا 1 مگ سرعت بگیرم ولی بعد چند ثانیه می سه 500
بعد 5 ثاینه سرعتت چنده الان که روی 10 مگ هستش وضعیتت خوبه مشکلی از لحاظ خط نیست قطعی نداری:n13:نقل قول:
نه قطعی ندارم فقط 5ثانیه با سرعت 1.2مگ دانلود می کته دوباره برمی گرد 500کیلو بایت
دوستان کسی می تونه مودمی معرفی کنه که برادکام باشه تو پاساز سهندم پیدا بشه یا نه چون میگن وضعیت خط رو خیلی بهتر میکنه
سرویست چیه 1 مگ 2 مگ 5 مگ یا 10 مگنقل قول:
چرا سرعت اپ استرم در ریت قبلا1024بو الان شده 508
10مگ هستش مهدی وضیعت خطم چطور چرا از وقتی ریت 10مگ شده snrشده دان استرم 15 قبلا 30 بود
10 مگ گرفتی وضعیت خطت خوبه اونم طبیعی هستش هر چقدر خط رو بالاتر ببندن snr میاد پایین زنگ بزن 10 مگ گرفتی ولی سرعت دانلود هنوز رو 500 قبلن سرویست چی بود اپ رو هم خودشون کم کردن نمیدونم چرا مال منم رو هم اپ رو رو 500 بستننقل قول:
کسی جواب رو میدونه بگن استاد های گرامی ممنوننقل قول:
قبلا سرویسم 128 بو د اونم این سرعت و می داد یعنی 450کیلوبایت ومی گم مهدی نکنه خطم نمی کشه نظر تو چیه خطم به نظرت نویزش چظوره
وضعیتت خطت خوبه شما زنگ بزن بگو احتمالن با نرم افزارشون محدود کردن الان یادشن رفته محدودیت رو بردارن خطت اگه نمیکشید قطعی داشتی اگه قطعی داری اونموقع خطت نمیکشهنقل قول:
نه اصلان قطعی ندارم فقط چند ثانیه با سرعت 1 مگ انلود می کنه بهد می یاد رو 500
راستی من مودمم aztechبه نظرت خوبه یا ی مودم خوب دیگه سراع داری برم اونو بخرم
زنگ بزن پشتیبانی اینای که بهت گفتم رو بگو الان خلوته کسی نیست تو کدوم مرکز مخابراتی هستینقل قول:
من شهرستانمم داداش گلم اسکو .مهدی اگه گفتم که اینطوری می شه طفره رفتن چی بگم
شما بگو 10 مگ گرفتی سرعت دانلود 500 بهت میده در حالی خط روی 10 مگ هست ببین چی میگننقل قول: